Kilpailuta kertalainasi ja säästä lainakuluissa

Kilpailuta kertalaina yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken yhdellä hakemuksella.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Kertalaina

Kertalaina on kulutusluoton synonyymi ja tarkoittaa lainaa, joka nostetaan kerralla tilille ja yleensä maksetaan takaisin tasalyhennyksin ennaltavalitun maksuajan puitteissa. Siis oikein perinteinen kulutusluotto vailla kommervenkkejä. Et siis halua joustavaa joustoluottoa, vaan selvän ja suoran kertalainan. Helppo hakea ja helppo hallita. Teemme työtä käskettyäsi ja kilpailutamme tämän mantereen kaikki edullisen koron kertalainat yhdellä ja samalla hakemuksella. Eikä maksa mitään!

Kun haet kertalainaa, niin haet periaatteessa haet vakuudetonta kulutusluottoa. Meidän kautta hakemalla kilpailutat yli 30 lainanantajaa ja pankkia yhdellä hakemuksella jolloin sinulla säästyy aikaa ja rahaa. Kokeile täyttämällä lainahakemus millaista lainaa saisit juuri nyt.

Kertalainaa heti tilille – hae näin:

Tarvitsetko lainaa nopeasti ja kertaluotto tulisi olla tilillä heti, eikä viidestoistapäivä? Hae siinä tapauksessa näin:

  1. Täytä hakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
  2. Me kilpailutamme kertalainat samantien – näet kaikki lainavaihtoehdot välittömästi.
  3. Vertaile kulutusluottoja ja valitse juuri sinun talouteesi sopivin kertalaina.
  4. Vahvista lainasopimus, tunnistaudu ja nosta kertalaina tilillesi. Siinä kaikki.

Pikavippi vai kertalaina?

Pikavippi 300 euroa vai kertalaina 1000 euroa – mitä eroa näillä oikeastaan on? No summa on tietysi eri, mutta muutoin pikavippi ja kertalaina ovat hyvin lähellä toisiaan. Pikavippitoimijat nimittävät kuitenkin tätänykyä omia joustoluottojaan pikavipeiksi, jolloin kertalainan ero joustolainaan on selvä. Mikäli et misään nimessä halua jatkuvaa joustavaa luottoa, niin valitse lainavertailusta nimenomaan lainatuote jossa on ensimmäinen ja viimeinen eräpäivä. Löydät kertalainat vertailustamme selvästi merkittyinä. Sekä 300 euron pikavippi, että 1000 euron laina kyllä maksetaan tilille yhtä nopeasti ja lainakriteeritkin ovat melko lailla samat – ero tulee luottosopimuksen joustavuudessa. Sinä päätät mitä haluat.

Kertalaina netistä edullisesti

Saat meiltä kertalainan netistä edullisesti aina ja hintatakuulla. Mikäli onnistut jostain löytämään kertalainan vielä halvemmalla, niin onnittelemme sinua vilpittömästi. Todennäköisesti käytit etsimiseen tunteja ja täytit ainakin 10 lainahakemusta ja silti ymmärsit kertalainan edullisuuden vasta vertailemalla sitä Kilpailutalainasi -lainavertailun kautta saamiisi kulutusluottoihin. Kun haet kertalainaa edullisesti netistä, me olemme rima, joka lainayhtiön on ylitettävä. Ei enää piilokuluja tai vaikeaselkoisia lainaehtoja. Edullista kertalainaa netistä helposti ja nopeasti – yhdellä hakemuksella jopa yli 30 vaihtoehtoa!

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.