Joustoluotto - Kilpailuta joustoluotto, vertaile ja nosta sinulle edullisin laina

Joustoluotto

Kilpailuta joustoluottohakemus ja säästä lainamenoissa

Kilpailuta juostoluotto yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken yhdellä hakemuksella.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Joustoluotto

Kilpailuta joustoluotot meidän kauttamme, aina 50000 euron luottorajaan asti! Juostoluotto on joustava vakuudeton laina, josta teet täsmänostoja tarpeesi mukaan. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä jonkin ennaltasovitun takaisinmaksuprosentin mukaisesti. Joustolainojen luottorajat lähtevät 500:sta eurosta ja nousevat aina 50000 euroon asti. Meidän kauttamme tavoitat kaikki Suomessa joustoluottoa myöntävät lainayhtiöt – yhdellä hakemuksella.

Joustoluotto heti – hae näin

Joustoluotto heti tilille? Noudata seuraavia hakuohjeita ja hae lainaa heti tilille:
  1. Täytä joustoluottohakemus sivun ylälaidasta. Sinut ohjataan hakemuksen toiselle sivulle.
  2. Lähetä joustolainahakemus meille käsittelyyn. Saat luottotarjoukset heti online-palveluumme.
  3. Vertaile lainatarjouksia ja valitse juuri sinulle sopiva joustoluotto.
  4. Tunnistaudu pankkitunnuksin, vahvista lainasopimus ja nosta rahat tilillesi.
Joustoluottolaskuri laskee luottorajan

Sivun ylälaidasta valittava lainasumma on pyytämäsi joustoluoton luottoraja. Mikäli haet joustoluottoa juuri kahden tuhannen euron luottorajalla, niin valitse tämä lainasumma laskurista. Toimitamme valintasi aina lainayhtiölle käsiteltäväksi. Luottoraja voi kuitenkin aina olla haettua suurempi tai mikäli luottokriteerit niin vaativat, haettua pienempi. Useimmat luottoyhtiöt sallivat myös joustoluoton luottorajan noston, mikäli maksat laskut ajallaan takaisin. Luottorajan nostosta saat yleensä erillisen ilmoituksen puhelimeesi tai lainayhtiön online-palvelussa kyseinen luottorajan korotusominaisuus aktivoituu käytettäväksi.

Joustoluottovertailu kannattaa

Juostoluottojen vertailu on kannattavaa ja lähes pakollista. Toistaiseksi markkinoilla on useita lainayhtiöitä, joiden tuotteiden korot ja piilokulut tekevät lainan käytöstä erittäin kallista. Yhtiöiden sivuilla näkyy pelkkä hinnat-alkaen -esimerkki. Et vielä sivuja penkomalla näe millä korolla juuri sinä saat lainaa. Henkilökohtainan lainatarjous tulee aina hakea erikseen. Lainojen kilpailuttamisen etu onkin juuri siinä, että saat kaikilta lainayhtiöiltä suoraan henkilökohtaisen lainatarjouksen juuri sinulle tarkoitetulla korolla. Helppoa ja yksinkertaisesta. Näin voit oikeasti vertailla lopullisten lainatarjousten paremmuutta ja valita edullisimman joustoluoton.

Edullisin joustoluotto

Edullisin joustoluotto ei aina ole juuri koron tai kulun osalta se halvin. Edullisin joustoluotto löytyy, jos tiedät tarkasti omat lainatarpeesi. Joskus ilmainen ensinosto voi olla paras vaihtoehto lyhyeen ja pieneen lainatarpeeseen – toisinaan halvin todellinen vuosikorko näyttää halvimman lainan jos käyttötarkoitus ja aika ovat pitkiä.

Kokemuksia joustoluotoista

Joustoluottokokemukset vertautuvat valitun luoton kustannuksiin. Mikäli hait kalliimman lainatuotteet, et todennäköisesti ole pitkään siihen tyytyväinen vaikka käytössäsi olisikin useita lisäpalveluita. Osassa joustoluotoista on myös avokätisiä lyhennysvapaita jaksoja, kuten Komplett Bankin joustoluotossa – lainaa pitää lyhentää vasta kymmenien vuosien päästä.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.