Kilpailuta joustoluottohakemus ja säästä lainamenoissa

Kilpailuta juostoluotto yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken yhdellä hakemuksella.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Joustoluotto

Kilpailuta joustoluotot meidän kauttamme, aina 50000 euron luottorajaan asti! Juostoluotto on joustava vakuudeton laina, josta teet täsmänostoja tarpeesi mukaan. Takaisinmaksu tapahtuu yleensä jonkin ennaltasovitun takaisinmaksuprosentin mukaisesti. Joustolainojen luottorajat lähtevät 500:sta eurosta ja nousevat aina 50000 euroon asti. Meidän kauttamme tavoitat kaikki Suomessa joustoluottoa myöntävät lainayhtiöt – yhdellä hakemuksella.

Joustoluotto heti – hae näin

Joustoluotto heti tilille? Noudata seuraavia hakuohjeita ja hae lainaa heti tilille:
  1. Täytä joustoluottohakemus sivun ylälaidasta. Sinut ohjataan hakemuksen toiselle sivulle.
  2. Lähetä joustolainahakemus meille käsittelyyn. Saat luottotarjoukset heti online-palveluumme.
  3. Vertaile lainatarjouksia ja valitse juuri sinulle sopiva joustoluotto.
  4. Tunnistaudu pankkitunnuksin, vahvista lainasopimus ja nosta rahat tilillesi.
Joustoluottolaskuri laskee luottorajan

Sivun ylälaidasta valittava lainasumma on pyytämäsi joustoluoton luottoraja. Mikäli haet joustoluottoa juuri kahden tuhannen euron luottorajalla, niin valitse tämä lainasumma laskurista. Toimitamme valintasi aina lainayhtiölle käsiteltäväksi. Luottoraja voi kuitenkin aina olla haettua suurempi tai mikäli luottokriteerit niin vaativat, haettua pienempi. Useimmat luottoyhtiöt sallivat myös joustoluoton luottorajan noston, mikäli maksat laskut ajallaan takaisin. Luottorajan nostosta saat yleensä erillisen ilmoituksen puhelimeesi tai lainayhtiön online-palvelussa kyseinen luottorajan korotusominaisuus aktivoituu käytettäväksi.

Joustoluottovertailu kannattaa

Juostoluottojen vertailu on kannattavaa ja lähes pakollista. Toistaiseksi markkinoilla on useita lainayhtiöitä, joiden tuotteiden korot ja piilokulut tekevät lainan käytöstä erittäin kallista. Yhtiöiden sivuilla näkyy pelkkä hinnat-alkaen -esimerkki. Et vielä sivuja penkomalla näe millä korolla juuri sinä saat lainaa. Henkilökohtainan lainatarjous tulee aina hakea erikseen. Lainojen kilpailuttamisen etu onkin juuri siinä, että saat kaikilta lainayhtiöiltä suoraan henkilökohtaisen lainatarjouksen juuri sinulle tarkoitetulla korolla. Helppoa ja yksinkertaisesta. Näin voit oikeasti vertailla lopullisten lainatarjousten paremmuutta ja valita edullisimman joustoluoton.

Edullisin joustoluotto

Edullisin joustoluotto ei aina ole juuri koron tai kulun osalta se halvin. Edullisin joustoluotto löytyy, jos tiedät tarkasti omat lainatarpeesi. Joskus ilmainen ensinosto voi olla paras vaihtoehto lyhyeen ja pieneen lainatarpeeseen – toisinaan halvin todellinen vuosikorko näyttää halvimman lainan jos käyttötarkoitus ja aika ovat pitkiä.

Kokemuksia joustoluotoista

Joustoluottokokemukset vertautuvat valitun luoton kustannuksiin. Mikäli hait kalliimman lainatuotteet, et todennäköisesti ole pitkään siihen tyytyväinen vaikka käytössäsi olisikin useita lisäpalveluita. Osassa joustoluotoista on myös avokätisiä lyhennysvapaita jaksoja, kuten Komplett Bankin joustoluotossa – lainaa pitää lyhentää vasta kymmenien vuosien päästä.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.