Kilpailuta kulutusluottosi ja säästä lainamenoissa

Hae kulutusluottotarjous yli 25 eri pankilta ja lainanantajalta yhdellä hakemuksella. Anna pankkien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle parhaimman tarjouksen. Kulutusluotto on kätevä tapa rahoittaa isommat ja pienemmät hankinnat.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on käytännöllinen laina rahoittamaan arjen hankintoja tai auttamaan tilapäisessä rahantarpeessa. Lainojen kilpailuttaminen on paras tapa hakea kulutusluottoa ja se onnistuu palvelumme kautta nopeasti. Kulutusluotto on erittäin helppo hakea ja voit tehdä tämän mobiililaitteellasi tai kotikoneellasi heti ilman viiveitä. Kulutusluotto ilman vakuuksia on se tuote mitä voit hakea palvelumme kautta.

Kilpailuta kulutusluotto – Älä maksa luotostasi liikaa

Kilpailutat kulutusluoton helposti Kilpailutalainasi.fi -palvelun kautta. Yhdellä hakemuksella pystyt vertailemaan kulutusluottoja yli 25 eri pankin ja luotonantajan kesken. Vakuudeton kulutusluotto on siitä kätevä, että siihen ei tarvitse panttia tai muuta takaajaa mukaan. Vaikka kyseessä onkin vakuudeton laina, voit halutessasi ottaan mukaan yhteishakijan. Yhteishakijan avulla on mahdollista saada suurempaa lainaa. Lainan hakeminen onnistuu suoraan netistä, eli ei tarvitse käydä konttorilla tai lähetellä papereita. Kulutusluottoa voit hakea nopeasti ja helposti seuraavilla toimenpiteillä:

  1. Voit hakea lainaa 24/7
  2. Täytä hakemus omilla tiedoillasi ja lähetä se
  3. Saat lainapäätöksen heti ruudullesi
  4. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse sinulle sopiva laina
  5. Lainan saat tilille kun olet tunnistautunut ja allekirjoittanut lainasopimuksen

Kulutusluoton vertailu on tärkeätä

Kulutusluottojen vertailu kannattaa, sillä voit säästää merkittäviä summia, kun kilpailutat lainahakemuksesi. Tämä prosessi on nykyään onneksi tehty helpoksi kuluttajalle. Haet kulutusluottoa normaalisti netistä, mutta teet hakemuksen lainanvälittäjän (esim. Kilpailutalainasi.fi) sivuilla. Syötät hakemukseen haluamasi laina-ajan ja aseta lainan määrä sinulle sopivaksi. Laina-aika kannattaa arvioida itselleen sopivaksi kuukausierän perusteella. Maksimi laina-aika on usein 15 vuotta, mutta lainanmyöntäjät tarjoavat useimmiten 5 vuoden laina-aikaa.

Kulutusluottojen korot ja muut lainakustannukset voivat vaihdella merkittävästi, joten jos jätät kulutusluoton vertailematta, niin maksat helposti liikaa. Jos olet suunnitellut lainan hakemista ja haluat kulutusluoton avulla tehdä hankintoja, kannattaa hakemus ja kilpailutus hoitaa yhdellä kertaa maaliin. Mikäli mietit kuinka nopeasti saat asian hoidettua, niin arvioisimme että koko prosessi kestää maksimissaan 10 minuuttia. Tämän jälkeen voi rauhassa käydä läpi kaikki tarjoukset ja valita niistä parhaan.

Vertaa lainoja nopeasti ja helposti

Vertaa lainoja nopeasti ja helposti palvelumme kautta. Lähetettyäsi hakemuksesi saat lainatarjoukset näkyviin selkeässä näkymässä ja pystyt tekemään vertailua lainojen välillä helposti. Tarjouksissa on mukana tarjottu lainasumma, laina-aika, luoton korko ja todellinen vuosikorko. Tarjouslistauksessa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin todellisen vuosikorkoon. Tässä luvussa on otettu mukaan korot ja kulut, eli saat todellisen kuvan siitä miten paljon lainan todellisen kulut ovat.

Kulutusluottojen vertailu on vuosien saatossa kehittynyt, jotta kuluttaja voisi mahdollisimman helposti hakea kulutusluottoa. Lainavertailu on tärkeä osa lainan hakemista, sillä vertailemalla löydät nopeimmin, mikä on paras laina sinulle. Kulutusluotto ilman vakuuksia on helppo vertailla, koska tarjoukseen ei vaikuta mahdolliset vakuudet tai pantit. Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea ihan mihin aikaan vaan vuorokaudesta omalta kotisohvalta. Kulutusluoton hakeminen välittäjän kautta on täysin ilmaista ja onnistuu täysin ilman lisäkuluja.

Edullisin kulutusluotto haussa?

Onko sinulla haussa edullinen kulutusluotto? Kaikkien vastaus tähän kysymykseen pitäisi olla ”kyllä”. Tuskin törmäät edullisimpaan kulutusluottoon, jos haet lainaa suoraan ensimmäiseltä vastaantulevalta lainanantajalta. Ja seuraava lainatarjous voi olla kalliimpi tai halvempi, mutta tuskin vielä halvin kulutusluotto sinulle. Kun haet lainaa Kilpailutalainasi.fi -palvelun kautta, niin saat kaikki tarjoukset valmiiksi vertailtuna ja sinun tarvitsee vain valita kertalainaksi edullisin kulutusluotto.

Halvin kulutusluotto ei ole aina edullisin kulutusluotto

Lainan korko ei ole tärkein osa kokonaisuutta, kuten esim. asuntolainan kohdalla (Euribor), jos olet etsimässä mahdollisimman edullista kulutusluottoa. Kulutusluoton korko on tietenkin tärkeä osa, mutta kulujen osuutta kannattaa myös tarkastella. Kulut ovat aina kiinteitä ja jokainen asiakas maksaa saman verran. Korko määräytyy aina asiakkaan riskiprofiilin perusteella. Tuo profiili luodaan aina hakemuksen perusteella ja suurimmat tekijät tässä ovat omat tulot ja menot. Ja koska haet kulutusluottoa ilman vakuuksia, johtaa se myös aina hieman korkeampaan korkoprosenttiin.

Laina ei koskaan ole ilmainen, mutta pienellä vaivalla saa etsittyä mahdollisimman edullisen lainan. Ei siis kannata tuijottaa kulutusluoton kuukausierää, vaan katsoa mitä kokonaisuus tulee maksamaan. Jos otat 10 000 euron lainan jossa laina-aika on 15 vuotta, näyttää kuukausierä todella pieneltä. Kannattaa siis aina kurkata korkoesimerkkiä hakuvaiheesa ja lainasopimuksen kokonaiskustannuksia viimeistään ennen kuin laitat nimen paperiin.

Kulutusluoton korko

Kulutusluottojen korko vaihtelee monella lainayhtiöllä. Jotkin yhtiöt käyttävät kiinteää hinnoitteluaan kulutusluoton korolle, mutta yleisesti saat sinulle yksilöidyn lainatarjouksen, jossa on laskettu korko juuri sinun lainaasi varten. Ota huomioon, että kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Voit laskea kuukausittaisen lainaerän arvioidun suuruuden. Siinä apunasi toimii kulutusluotto laskuri, joka löytyy heti kun aloitat lainahakemuksen.

Todellinen vuosikorko on se numero mitä kannattaa seurata kun etsit ja vertailet kulutusluottoa. Vielä paremmin kuvan saat kustannuksista kun katsot kulutusluoton kokonaiskuluja. Monellä välittäjällä on sivuillaan laskuri joka näyttää kokonaiskulut kun lainasumma ja laina-aika muuttuu. Huomaat nopeasti että hinta nousee jos valitset pidemmän maksuajan. Pienempi kuukausierä on ehkä houkutteleva, mutta tuosta ilosta saa maksaa.

Lyhyesti: Kulutusluoton todellinen vuosikorko on hyvä indikaattori joka helpottaa vertailua. Kulutusluotto ilman vakuuksia on usein kalliimpi kuin vakuudellinen laina. Pitempi laina-aika voi olla houkutteleva, mutta pitkä laina-aika nostaa kokonaiskustannuksia.

Kulutusluotto heti – lainaa nopeasti

Jos kaipaat lainaa nopeasti ja haluat, että lainahakemuksen jälkeen sinulla on kulutusluotto heti tilillä, niin kannattaa sinun hakea vain niin suurta summaa kuin tarvitset. Joskus ihmiset haluavat kokeilla, kuinka paljon he saisivat lainaa, mikä on ihan ymmärrettävää. Voit hyvin hakea vähän suurempaa lainaa kuin olit oikeasti ajatellut. Lainanmyöntäjillä on automaattinen järjestelmä joka tarjoaa pienempää lainaa, jos eivät pysty tarjoamaan hakemaasi summaa. Voit siis huoletta hakea vähän isompaa kulutusluottoa jos sille on tarvetta. Voit hakea kulutusluottoa monelta lainanvälittäjältä, mutta kaikki ovat aikalailla samanlaisia ja tekevät yhteistyötä samojen pankkien ja lainanmyöntäjien kanssa. Kilpailutainasi.fi lähettää hakemuksesi 25 eri luotonmyöntäjälle.

Nopea kulutusluotto on mahdollista saada, jos haet sinulle sopivaa summaa, tietosi ovat ajan tasalla ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tällä tavalla saat lainapäätöksen heti ja rahat maksetaan tilillesi heti tilille, kunhan luotonmyöntäjän asiakaspalvelu on auki. Tärkeintä on, että tulotasosi on riittävän korkealla. Lainanmyöntäjä vähentää tuloistasi kaikki kiinteät kulut ja hakemasi lainan kuukausierän. Mikäli tähän jää tarpeeksi suuri siivu vielä jäljelle, on hyvinkin mahdollista että hakemuksesi hyväksytään ja laina maksetaan heti tilille.

Jos haet isompaa lainaa, niin käytä lainanantajaa, jolla on sähköinen tulonvarmennus (esim. Instantor, nykyään Tink). Monet lainanmyöntäjät tarjoavat hakijoille mahdollisuuden hakea kulutusluottoa suoraan Instantoria käyttämällä. Et tarvitse tässä tapauksessa lähettää erikseen palkkakuitteja yms. tulojen tarkistusta varten.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Palvelumme kautta saatavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin et tarvitse vapaita vakuuksia tai takaajia lainallesi. Voit siis hakea lainaa ilman, että sinulla tarvitsee olla autoa tai omistusasuntoa lainan vakuudeksi, eikä sinun tarvitse kysyä ketään lainasi takaajaksi. Vakuudetonta kulutusluottoa hakiessa sinulla on mahdollisuus lisätä hakemukseen yhteishakija, esim. puoliso, mikä parantaa mahdollisuuksiasi saada laina. Hae lainaa yhteishakijan kanssa vain jos hän itse suostuu tähän. Yhteishakijan on myös aina itse allekirjoitettava lainasopimus ennen kuin laina maksetaan tilille.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat kätevä tapa hakea lainaa. Kulutusluoton lisäksi voit siis hakea muutakin lainaa heti ilman vakuuksia. Esimerkiksi saat seuraavia lainoja ilman vakuuksia:

Vakuudettominen kulutusluottojen korko ja sen myötä todellinen vuosikorko on aina korkeampi kun vakuudellisen luoton. Vakuudettominen kulutusluottojen korko määräytyy hakemusprosessin aikana. Korkoon vaikuttaa tulot, menot, asumismuoto, koulutus, työsuhde ja monta muuta muuttujaa. Jos joskus haet lainaa, saat hylkäävän päätöksen ja päätät kysyä lainanmyöntäjältä miksi näin kävi, et tule saamaan suoraa vastausta. Lainafirmat laskevat jokaiselle hakijalle arvon ja jos tuo on tietyn rajan alla, hakemus hylätään.

Vakuudetonta kulutusluottoa voit hakea milloin vain

Kulutusluottoa voi hakea ihan milloin ja missä vain. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen ja nettiyhteyden. Monella lainanvälittäjällä hakemus alkaa erillisellä sivulla jossa täytetään haettu lainasumma, laina-aika ja yhteystietosi. Seuraavalla sivulla voit täyttää loput tiedot, jotta luottohakemuksesi saadaan käsiteltyä. Monet välittäjät soittavat sinulle jos jätät tämän kohdan väliin tai haluat mielummin hoitaa loput hakemuksesta puhelimitse. Tässä kohdassa voit myös vaihtaa lainasummaa tai laina-aikaa, jos tarvitsetkin vähän isompaa lainaa jossa olisi vähän pidempi laina-aika.

Kun saat hakemuksen eteenpäin ja se hyväksytään, voit rauhassa tarkastella tarjouksia. Kulutusluottoa hakiessa kannattaa käydä ehdot tarkasti läpi. Todellinen vuosikorko on hyvä indikaattori onko laina kallis vai ei. Jos päätät hyväksyä tarjouksen, täytyy sinun ensin hoitaa vahva tunnistautuminen ja allekirjoittaa lainasopimus. Kulutusluoton saa heti tilille toimistoaikaan ilman lisäkuluja. Laina maksetaan sen jälkeen takaisin maksuohjelman mukaisesti joka näkyy suoraan laskusta.

Maksa kulutusluotto takaisin nopeammin vaikka sopimuksessa on pitempi laina-aika

Kulutusluoton voi maksaa takaisin nopeammin jos haluat. Luoton ehdoissa on määritelty mitä mihin mahdolliset lisäsuoritukset kohdistetaan ja usein ne kohdistuvat pääoman puolelle. Eli tulevista kuluista tai korkomaksuista et pääse eroon, mutta laina-aika lyhenee jos maksat ekstraa. Jos haluat maksaa koko kulutusluoton takaisin ennenaikaisesti, täytyy sinun ottaa yhtyettä asiakaspalveluun. Saat heiltä tarkan summan ja maksutiedot takaisinmaksulle.

Lainanmyöntäjä näkisi mielummin että maksaisit lainan takaisin maksuohjelman mukaisesti, jotta he saisivat sovitut korot. Jos sinulla kuitenkin on mahdollisuus maksaa koko laina takaisin, kannattaa se useimmiten hoitaa pois.

Vakuudellisen lainan kilpailuttaminen

Vakuudellisen kulutusluoton hakeminen kannattaa aina aloittaa omasta pankista, koska heillä on eniten kokemusta tämän lainan suhteen. Vakuudellisen luoton hakeminen ei myöskään aina onnistu suoraan netin kautta, vaan vaatii ehkä myös käynnin konttorilla. Vakuudellisten kulutusluottojen korko on myös usein alhaisempi, koska pankin vaatima vakuus pienentää luottoriskiä merkittävästi. Jos sinulle kelpaa vain mahdollisimman edullinen kulutusluotto ja sinulla on tarvittavat vakuudet, voi pankin kautta haettu laina olla paras vaihtoehto. Luoton hakemusprosessi ei kuitenkaan ole ihan yhtä suoraviivainen kuin netin lainanvälittäjillä.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.