Kulutusluotto heti tilille - helposti ja kilpailutettuna - Kilpailutalainasi.fi

Kulutusluotto

Kilpailuta kulutusluottosi ja säästä lainamenoissa

Hae kulutusluottotarjous yli 25 eri pankilta ja lainanantajalta yhdellä hakemuksella. Anna pankkien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle parhaimman tarjouksen.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Kulutusluotto

Kulutusluotot ovat käytännöllisiä lainoja rahoittamaan arjen hankintoja tai auttamaan tilapäisessä rahantarpeessa. Lainojen kilpailuttaminen on paras tapa hakea kulutusluottoa ja se onnistuu palvelumme kautta nopeasti. Kulutusluotto on erittäin helppo hakea ja voit tehdä tämän mobiililaitteellasi tai kotikoneellasi heti ilman viiveitä.

Kilpailuta kulutusluotto – Älä maksa luotostasi liikaa

Kilpailutat kulutusluoton helposti kilpailutalainasi.fi palvelun kautta. Yhdellä hakemuksella pystyt vertailemaan kulutusluottoa yli 25 eri pankin ja luotonantajan kesken. Tämän teet nopeasti ja helposti seuraavilla toimenpiteillä:

  1. Täytä lainahakemus omilla tiedoillasi ja lähetä se
  2. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse sinulle paras laina

Kulutusluoton vertailu on tärkeätä

Kulutusluottojen vertailu kannattaa, sillä voit säästää merkittäviä summia, kun kilpailutat lainahakemuksesi. Kulutusluottojen korot ja muut lainakustannukset voivat vaihdella merkittävästi, joten jos jätät kulutusluoton vertailematta, niin maksat helposti liikaa.

Vertaa lainoja nopeasti ja helposti

Vertaa lainoja nopeasti ja helposti palvelumme kautta. Lähetettyäsi hakemuksesi saat lainatarjoukset näkyviin selkeässä näkymässä ja pystyt tekemään vertailua lainojen välillä helposti. Lainavertailu on tärkeä osa lainan hakemista, sillä vertailemalla löydät nopeimmin, mikä on paras laina sinulle.

Edullisin kulutusluotto haussa?

Onko sinulla haussa edullinen kulutusluotto? Tuskin törmäät edullisimpaan kulutusluottoon, jos haet lainaa suoraan ensimmäiseltä vastaantulevalta lainanantajalta. Ja seuraava lainatarjous voi olla kalliimpi tai halvempi, mutta tuskin vielä edullisin kulutusluotto sinulle. Kun haet lainaa kilpailutalainasi.fi palvelun kautta, niin saat kaikki tarjoukset valmiiksi vertailtuna ja sinun tarvitsee vain valita kertalainaksi edullisin kulutusluotto.

Halvin kulutusluotto ei ole aina edullisin kulutusluotto

Halpa kulutusluotto on jokaisen lainanhakijan tavoitteena. Kuitenkaan se halvin kulutusluotto ei ole välttämättä kokonaisuudessaan halvin laina. Sinun kannattaa aina vertailla myös lainakorkojen lisäksi muut kulut, jotta saat selkeän kuvan siitä, mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset ja mikä on halvin laina sinulle.

Kulutusluotto heti – lainaa nopeasti

Jos kaipaat lainaa nopeasti ja haluat, että lainahakemuksen jälkeen sinulla on kulutusluotto heti tilillä, niin sinun kannattaa hakea vain niin suurta summaa kuin tarvitset. Joskus ihmiset haluavat kokeilla, kuinka paljon he saisivat lainaa, mutta jossain tapauksissa tämä hidastaa luotonmyöntöprosessia. Ja yleensä isommissa summissa sinun täytyy toimittaa lisätietoja lainanantajalle.

Nopea laina on mahdollista saada, jos haet summaa, joka on pieni. Jos tietosi ovat oikein, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä, maksetaan pikavippi heti tilille. Jos haet isompaa lainaa, niin käytä lainanantajaa, jolla on sähköinen tulonvarmennus ja haet lainaa silloin kun asiakaspalvelut ovat auki.

Kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Palvelumme kautta saatavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin et tarvitse vapaita vakuuksia tai takaajia lainallesi. Voit siis hakea lainaa ilman, että sinulla tarvitsee olla autoa tai omistusasuntoa lainan vakuudeksi, eikä sinun tarvitse kysyä ketään lainasi takaajaksi.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat kätevä tapa hakea lainaa. Kulutusluoton lisäksi voit siis hakea muutakin lainaa heti ilman vakuuksia. Esimerkiksi saat seuraavia lainoja ilman vakuuksia:

Kulutusluoton korko

Kulutusluottojen korko vaihtelee monella lainayhtiöllä. Jotkin yhtiöt käyttävät kiinteää hinnoitteluaan kulutusluoton korolle, mutta yleisesti saat sinulle yksilöidyn lainatarjouksen, jossa on laskettu korko juuri sinun lainaasi varten. Ota huomioon, että kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Voit laskea kuukausittaisen lainaerän arvioidun suuruuden. Siinä apunasi toimii kulutusluotto laskuri, joka löytyy heti kun aloitat lainahakemuksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.