Lainojen yhdistäminen säästää rahojasi joka kuukausi - Kilpailutalainasi.fi

Lainojen yhdistäminen

Yhdistä kalliit lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainojen yhdistäminen

Kilpailuta lainojen yhdistäminen helposti yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Kilpailutalainasi.fi palvelu on keskittynyt siihen, että voit yhden hakemuksen avulla vertailla nopeasti ja helposti lainatarjouksia, jotta näet, mikä on edullisin laina sinulle.

Miten voit yhdistää lainasi:

  1. Aloita lainahakemus
  2. Merkitse kohdassa Velat & menot mitä lainoja haluat yhdistää
  3. Lähetä lainahakemus ja vertaile saamiasi lainatarjouksia

Yhdistä lainat ja säästä lainakuluissa

Lainojen yhdistäminen voi säästää sinulle jopa yli tuhat euroa vuodessa, kun yhdistät olemassa olevat lainat yhdistelylainaksi. Olemassa olevat lainat kannattaa yhdistää mahdollisimman pian, jotta saat etua edullisemmasta lainastasi heti. Hae heti lainaa olemassa olevien kalliiden lainojen yhdistämiseen, sillä säästät jo pelkissä kuukausittaisissa lainakuluissa merkittäviä summia pelkkien tilinhoitokulujen pienemisellä.

Yhdistä lainasi helposti ja nopeasti

Lainojen yhdistämiseen erikoistuneiden lainayhtiöiden avulla yhdistät lainasi helposti. Nämä lainanantajat ovat erikoistuneet juuri yhdistelylainoihin ja jotkin jopa hoitava olemassa olevat velkasi puolestasi pois ja sinun tarvitsee vain keskittyä uuden yhdistelylainan maksamiseen. Mikäli valitset lainayhtiön, joka ei puolestasi hoida avoimia lainoja pois päiväjärjestyksestä, niin voit itse tehdä tämän todella helposti. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa lainayhtiöön, josta sinulla on avoimia lainoja, että haluat maksaa olemassa olevat velkasi pois. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita heille, että haluat maksaa lainasi pois.

Yhdistelylaina on kehitetty erityisesti lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina on erityisesti kehitetty lainojen yhdistelemistä varten. Kun sinulla on monta kallista lainaa, niin yhdistät useat kalliit lainat kätevästi yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina on vakuudeton laina, joka auttaa sinua pienentämään usean lainan kulujasi.

Mitkä lainat voit yhdistää yhdistelmälainan avulla:

Yhdistelmälaina

Lainojen yhdistäminen yhdistelmälainan avulla on kannattavaa, sillä saat päivitettyä kalliit lainat yhdeksi yhdistelylainaksi. Kun yhdistät lainat, niin saat etua pienenemmän koron ansiosta. Saat myös ison rahallisen helpotuksen joka kuukausi, sillä sinun ei tarvitse maksaa usean lainan liitännäiskuluja. Mitä enemmän pystyt lainoja yhdistämään, sitä enemmän säästät. Yhdistät olemassa olevat luotot helposti järjestelylainaksi yllä olevalla hakemuksella.

Järjestelylaina avuksi talouden tasapainottamiseen

Järjestelylaina auttaa sinua tasapainottamaan taloutesi. Kun saat useat lainat muutettua yhdeksi yhdistelylainaksi, niin sinun on helpompi käsitellä lainojasi, sillä sinulla on vain yksi hoidettava laina useamman sijasta. Saat myös säästettyä joka kuukausi rahaa, jolloin voit käyttää säästyneet rahat lainan lisälyhentämiseen tai helpotat taloudellista tilannettasi joka kuukausi.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.