Yhdistä lainat ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Lainojen yhdistäminen – Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Kilpailuta lainat helposti yli 30 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Kilpailutalainasi.fi palvelumme on keskittynyt siihen, että voit yhden hakemuksen avulla vertailla nopeasti ja helposti lainatarjouksia, jotta näet mikä on edullisin yhdistelylaina sinulle. Lainojen yhdistäminen ei ole ollut koskaan näin helppoa.

Täytä vain yksi ainoa hakemus ja näet heti kaikki lainatarjoukset joita voit yhdistelylainallesi palvelumme kautta.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on palvelussamme helppoa, sillä sinun tarvitsee vain valita lainahakemuksessa, mitä lainoja haluat yhdistää. Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, niin sinun on helppo vertailla saamiasi lainatarjouksia selkeästä näkymästä.

Kun lähetät lainahakemuksen, niin saat välittömästi lainapäätöksiä lainahakemukseesi perustuen. Näytämme sinulle heti lainatarjoukset, joista olet saanut positiivisen lainapäätöksen. Joskus jotkin pankit ja lainanantajat haluavat sinulta vielä esim. palkkatodistuksen lainahakemuksesi tueksi. Tämän voit tehdä helposti seuraamalla ohjeita, jotka saat kyseiseltä lainanantajalta.

Lainojen yhdistäminen, vertailu toimii myös silloin kun yhdistät lainasi

Lainojen yhdistämisen yhteydessä sinun kannattaa myös aina kilpailuttaa lainahakemuksesi, sillä sen avulla saat kaiken hyödyn irti yhdistelylainasta. Kauttamme tehty hakemus kilpailutetaan aina usealla lainanmyöntäjällä, jolloin sinun tarvitsee vain vertailla, mikä on sinulle paras laina lainojen yhdistämiseksi.

Käyttämällä vertailuamme voit keskittyä valitsemaan, mikä on sinulle paras laina, sillä me hoidamme lainan kilpailutuksen puolestasi. Täytä vain yksi lainahakemus ja huolehdimme sen jälkeen lainan hakemisen aikaa vievän osuuden eli kilpailutamme lainasi mahdollisimman monella pankilla ja luotonantajalla, jotta saisit mahdollisimman kattavan valikoiman lainatarjouksia.

Saat luottopäätökset heti kun olet lähettänyt lainahakemuksen. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia selkeästä näkymästä ja valita sinulle parhaiten sopivan lainan yhdistelylainaksi. Aloita säästämään lainakuluissasi jo tänään ja täytä kauttamme lainahakemus.

Lainojen yhdistäminen lyhyesti – Mitä on lainojen yhdistäminen ja hyötyä siitä on

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa olemassa olevien lainojen, kulutusluottojen ja luottokorttivelkojen uudelleenrahoittamista edullisemmalla yhdistelylainalla. Lainojen yhdistämisessä nykyiset luotot ja velat maksetaan pois uudella yhdistelylainalla.

Yleensä yhdistelylainan korko on matalampi kuin jo olemassa olevat luottosi ja velkasi, mutta lainojen yhdistämisellä on myös muita etuja. Yhdistämällä säästä sitä enemmän, mitä enemmän onnistut yhdistämään lainoja. Kun maksat vain yhtä lainaa, niin maksat myös vain yhden lainan sivukuluja ja tilinhoitopalkkiota.

Vuoden 2019 lakimuutoksen jälkeen lainaan liittyvät sivukulut ovat voineet olla kulutusluotoissa maksimissaan 150 euroa vuodessa. Joten jos siis onnistut yhdistämään kuusi lainaa yhdeksi lainaksi, niin säästät pelkissä lainan sivukuluissa jo 750 euroa vuodessa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa myös helpompaa lainojen maksamista. Yhdistämisen jälkeen sinun tarvitsee keskittyä ainoastaan yhden lainan takaisinmaksamiseen. Näin sinun ei tarvitse huolehtia useasta lainaan liittyvästä laskusta kuukaudessa vaan voit keskittyä yhdistelylainan takaisinmaksuun.

Lainojen yhdistäminen sujuu helposti lainahakemuksemme kautta

Voit katsoa välittömästi mahdollisen säästösi täyttämällä sivu alussa löytyvän lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Suosittelemme kuitenkin, että otat tiedot olemassa olevista yhdistettävistä lainoista ja veloista valmiiksi. Näin saat täytettyä hakemuksen nopeasti. Voit ottaa esimerkiksi tilinumerosi esille, jos et satu muistamaan sitä ulkoa.

Näin yhdistät lainat lainahakemuksellamme

Miten voit yhdistää lainasi:

 1. Aloita lainahakemus
 2. Täytä huolellisesti tietosi
 3. Merkitse kohdassa ”Velat & menot”, mitä lainoja haluat yhdistää
 4. Lähetä lainahakemus ja vertaile saamiasi lainatarjouksia

Saat luottopäätöksiä yhdistelylainahakemuksellesi välittömästi. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei sido sinua mitenkään, joten voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niistä sen mikä on sinulle paras yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen – Mitä ovat hyödyt?

Miksi lainoja kannattaa yhdistää? Useimmiten olemassa olevia lainoja kannattaa yhdistää tai kilpailuttaa sillä voit saada merkittäviä säästöjä lainakuluihisi.

Lainojen yhdistämisen hyödyt ovat:

 • Lainojen määrä vähenee – yhtä lainaa on helpompi hallita
 • Voit saada yhdistelylainan merkittävästi alemmalla korolla
 • Maksat vain yhden lainan sivukuluja – Säästät enemmän mitä enemmän yhdistät lainoja

Voit nähdä mahdollisen säästösi nopeasti ja helposti täyttämällä sivun alusta löytyvän lainahakemuksen. Hakemuksesi kilpailutetaan välittömästi ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ilman velvotteita.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, niin voit yhdistää lainasi valitsemalla sen ja nostamalla rahat tilillesi.

Näitä lainoja voit yhdistää

Sinun on mahdollista hakea seuraavien lainojen yhdistämistä:

 • Kulutusluotot
 • Auto- ja venelainat
 • Luottokorttivelat
 • Pikalainat ja pikavipit
 • Osamaksut
 • muut velat

Sinun on käytännössä mahdollista yhdistää kaikki vakuudettomat luotot ja luottokorttivelat joita sinulla on olemassa. Pystyt yhdistämään myös vipit ja joustoluotot, sekä tililuotot edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Mitä lainojen taasen sinun ei ole mahdollista yhdistää?

Yhdistelylainaa ei voi valitettavasti saada asuntolainan, opintolainan tai takauksien maksamiseen. Lainahakemuksessa sinun ei ole mahdollista merkata kyseisiä lainoja yhdistettäväksi.

Voit kuitenkin kokeilla myös yhden lainan uudelleenrahoittamista, jos sinulle on vain yksi laina, jolle haluat hakea parempaa korkoa. Kun uudelleenrahoitat lainan, niin voit saada sen merkittävästi paremmilla ehdoilla kuin vanhan lainan.

Yhdistelylaina on kehitetty erityisesti lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina on erityisesti kehitetty lainojen yhdistelemistä varten. Kun sinulla on monta kallista lainaa, niin yhdistät useat kalliit lainat kätevästi yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina on vakuudeton laina, joka auttaa sinua pienentämään usean lainan kulujasi.

Erityisesti sinun kannattaa keskittyä yhdistämään korkeakorkoiset lainasi ja velkasi, mutta kannattaa kiinnittää huomiota myös lainojen sivukuluihin. Vaikka jonkin lainan korkoprosentti olisi pienempi kuin yhdistelylainan korkosi, niin tarkasta lainan sivukulut vuodessa. Sinun voi kannattaa yhdistää myös matalakorkoisempi laina, jos säästät sen sivukuluissa merkittävästi.

Mitkä lainat voit yhdistää yhdistelmälainan avulla:

Koska lainojen yhdistäminen kannattaa?

Milloin sinun kannattaa yhdistää lainoja? Välittömästi, sillä voit saada heti merkittäviä säästöjä lainakustannuksiisi. Saat heti säästöä ja sinun kannattaa katsoa mahdollinen säästösi täyttämällä lainahakemus sivujemme kautta.

Jos sinulla on usea luotto, jonka voit yhdistää niin säästät välittömästi lainan sivukuluissa. Mitä lainan sivukulut ovat? Esimerkiksi tilinhoitopalkkiot ja muut lainan ylimääräiset käsittelypalkkiot ovat nykyään rajattu maksimissaan 150 euroon vuodessa. Jos sinulla on vanhoja auki olevia kulutusluottoja, niin sivukulujen vuosittaista maksimisummaa ei ole rajattu lainallesi ja voit maksaa merkittävästi enemmän vuositasolla lainan sivukuluja kuin päivittämällä lainasi paremmaksi.

Kun maksat usean lainan sivukuluja, niin maksat vähemmän lainaasi takaisin ja kokonaislainojesi takaisinmaksu on hitaampaa ja laina-aika pitenee. Kun pystyt yhdistämään useamman luoton, niin säästät sitä enemmän, mitä enemmän yhdistät lainoja. Nykyään säästät arviolta vähintään 150 euroa vuodessa jo pelkissä sivukuluissa aina lainaa kohti ja säästösi on aina suurempi, mitä enemmän lainoja onnistut yhdistämään.

Mitä jos sinulla on esimerkiksi 9 pientä lainaa joita maksat erikseen joka kuukausi ja jokaisella lainalla on omat sivukulunsa? Maksat lainoistasi vähintään 150 euroa vuodessa sivukuluja ja tilinhoitopalkkioita. Tämä merkitsee sitä, että hyödyt lainojen yhdistämisestä jo sivukulujen säästössä. Jos pystyt yhdistämään kaikki yhdeksän lainaa yhdeksi lainaksi, niin säästät 1200 euroa vuodessa pelkästään lainojen sivukuluissa. Saat myös mahdollisesti säästöä, jos saat lainaa paremmalla korolla, joten lainojen yhdistämistä ei kannata lykätä.

Näin saat lainojen yhdistämisestä säästöä 100 euroa kuukaudessa pelkästään säästettyjen sivukulujen osalta, jos yhdistät usean luoton yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Voit käyttää säästyneen summan elämiseen, kerryttää säästöjä tai maksaa lainaasi takaisin nopeammin.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Lainojen yhdistämisen voit tehdä myös ilman vakuuksia. Kaikki kauttamme haettavat yhdistelylainat ovat vakuudettomia, joten sinulla ei tarvitse olla reaaliomaisuutta vakuudeksi tai takaajia lainallesi. Voit siis yhdistää kaikki lainasi helposti, etkä tarvitse vapaita vakuuksia sitä varten.

Lainojen yhdistämisestä ilman vakuuksia ei yleensä puhuta, mutta suurin osa markkinoilla olevista yhdistelyluotoista on vakuudettomia. Lainojen yhdistäminen onnistuu hyvin myös vakuudettomalla yhdistelylainalla. Tärkeintä on katsoa kuinka paljon sinun on mahdollista säästää yhdistämällä lainat. Lainojen yhdistämistä ei kannata lykätä, sillä sinun ei ole pakko ottaa lainaa, jos lainatarjoukset eivät sinua jostain syystä miellytä.

Pahin mitä voi tapahtua on se, että näet millaisella korolla saisit tällä hetkellä lainaa. Lainojen yhdistämistä ei ole pakko tehdä, mutta sinun kannattaa katsoa mahdollinen säästösi, jotta tiedät kannattaako myös sinun yhdistää lainasi.

Katso millaista yhdistelylainaa saisit ilman vakuuksia täyttämällä sivultamme löytyvä lainahakemus.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat helposti ja vaivattomasti palvelumme avulla. Autamme sinua yhdistämään kaksi tai useampaa lainaa yhdeksi yhdistelylainaksi, jolloin säästät lainanhoitokuluissa joka kuukausi. Saat lainallesi myös yleensä edullisemman koron ja tämän lisäksi säästät joka kuukausi maksamalla vain yhden lainan liitännäiskuluja useamman lainan kulujen sijaan.

Kilpailutalainasi.fi palvelu kilpailuttaa sinun puolestasi toimijat, jotka tarjoavat lainan yhdistämistä, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain sinulle sopivimman lainan valitseminen. Hae lainaa nyt yhdistääksesi lainasi ja ala säästämään.

Millä korolla yhdistelylainaa saa?

Millaisella korolla on mahdollista saada yhdistelylainaa? Alin mahdollinen korko yhdistelylainalle on yleensä n. 5%, mutta tätä korkoa eivät saa kuin harvat lainanhakijat. Yleisesti alle 10% korkoa yhdistelylainalle pidetään hyvänä. Suurin vaikutus on sillä, millä korolla nykyiset lainasi ovat. Jos sinulla on lainaa korkealla korolla, niin yhdistelylainan korko ei tarvitse olla kuin olemassa olevien luottojen korkoa matalampi, niin voi saada jo säästöä.

Vertaa saamiesi yhdistelylainan lainatarjousten korkoa olemassa olevien lainojesi korkoon. Jos korko on samaa luokkaa kuin nykyisissä lainoissa, niin nämä lainat kannattaa yhdistää jos voit saada säästöä siinä, että sinun ei tarvitse maksaa enää naiden lainojen sivukuluja.

Lainojen yhdistämisen etuna ei ole pelkästään alhainen korko vaan myös se että maksat vain yhden lainan sivukuluja verrattuna useaan lainaan. Yleensä joudut maksamaan jokaisesta lainasta vähintään 150€ sivukuluja vuodessa ja oman lainasi sivukulut voivat olla myös tätä merkittävästi suuremmat. Useamman lainan yhdistäminen hyödyttää, sillä säästät ainakin lainan sivukulut vaikka lainan korko olisi sama. Voit yhdistää myös hieman pienemmällä korolla olevan lainan, jos saat kokonaissäästöä lainan yhdistämisellä.

Yhdistä lainat – halvin vaihtoehto

Lainojen yhdistäminen voi onnistua helposti, mutta miten löydät halvimman vaihtoehdon yhdistelylainalle? Halvin vaihtoehto lainalle löytyy vertailemalla vaihtoehtoja kattavasti, mutta yleensä tämä vie sinulta liikaa aikaa ja tyydyt mahdollisesti vaihtoehtoon, joka ei ole halvin.

Palvelumme on suunniteltu juuri tähän ongelmaan. Voit yhdistää lainat nopeasti ja helposti sillä palvelumme kautta sinun tarvitsee täyttää vain yksi ja ainoa lainahakemus ja me kilpailutamme sen mahdollisimman kattavasti markkinoilla. Saat siis yhdellä lainahakemuksella jopa useita lainatarjouksia ja sinun tarvitsee vain valita paras yhdistelylaina. Säästät aikaasi ja samalla rahojasi helpolla tavalla.

Laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskuluihin

Laina-aika vaikuttaa lainasi kokonaiskuluihin, mutta aina lyhyt laina-aika ei sovi kaikille. Laina-aika on suuriin määräävä tekijä lainasi kuukausierän koolle ja lainan kokonaiskustannuksille. Lyhyt laina-aika pitää lainan kokonaiskulut matalana, mutta lainasi kuukausierä voi olla liian korkea.

Lainojen yhdistämisestä haetaan yleensä apua talouden hoidosta selviämiseen ja lainan pienimmät kokonaiskustannukset eivät ole ratkaisu. Pidempi laina-aika mahdollistaa pienemmän kuukausierän, joten jossain tapauksissa kuukausierä kannattaa mitoittaa sen mukaan, että talouteesi jää vielä liikkumavaraa lainakulujen jälkeen.

Laina-aika voi siis pitää lainan kokonaiskustannukset tai lainan kuukausierän pienenä. Valitse oma laina-aika sen mukaan mitä sinun tarvitsee painottaa omassa lainassasi. Tärkeintä on että selviydyt kuukausierästä helposti ja sinulle jää rahaa muuhunkin elämiseen.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään merkittävästi

Miten lainojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään rahaa? Lainojen yhdistäminen auttaa säästämään merkittävästi, sillä lainat yhdistämällä voi saada lainaa edullisemmalla korolla ja sinun ei tarvitse maksaa kuin vain yhden lainan sivukuluja.

Lainan yhdistäminen tapahtuu helposti. Merkitset vain mitä lainoja haluat yhdistää kun täytät lainahakemusta. Saat heti lainapäätöksen yhdistelylainalle, kun olet lähettänyt lainahakemuksesi.

Säästät yleensä sitä enemmän, mitä useamman lainan onnistut yhdistämään. Kun yhdistät monta lainaa yhdeksi, niin säästät kaikkien yhdistettyjen lainojen sivukuluissa, sillä maksat ainoastaan yhden lainan kustannuksia.

Yhdistä lainat ja säästä lainakuluissa

Lainojen yhdistäminen voi säästää sinulle jopa yli tuhat euroa vuodessa, kun yhdistät olemassa olevat lainat yhdistelylainaksi. Olemassa olevat lainat kannattaa yhdistää mahdollisimman pian, jotta saat etua edullisemmasta lainastasi heti. Hae heti lainaa olemassa olevien kalliiden lainojen yhdistämiseen, sillä säästät jo pelkissä kuukausittaisissa lainakuluissa merkittäviä summia pelkkien tilinhoitokulujen pienemisellä.

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina, jos säästät sen avulla rahaa. Vaikka joutuisitkin näkemään hieman vaivaa, niin voit saada merkittäviä säästöjä aikaiseksi lainojen loppuaikana.

Yhdistä lainasi helposti ja nopeasti

Lainojen yhdistämiseen erikoistuneiden lainayhtiöiden avulla yhdistät lainasi helposti. Nämä lainanantajat ovat erikoistuneet juuri yhdistelylainoihin ja jotkin jopa hoitava olemassa olevat velkasi puolestasi pois ja sinun tarvitsee vain keskittyä uuden yhdistelylainan maksamiseen.

Mikäli valitset lainayhtiön, joka ei puolestasi hoida avoimia lainoja pois päiväjärjestyksestä, niin voit itse tehdä tämän todella helposti. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa lainayhtiöön, josta sinulla on avoimia lainoja, että haluat maksaa olemassa olevat velkasi pois. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita heille, että haluat maksaa lainasi pois.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on lainatuote, jolla yhdistät sinun kaikki olemassa olevat lainat yhdeksi tuotteeksi. Kaikki luotonmyöntäjät eivät tarjoa yhdistelylainoja, mutta palvelussamme on mukana lähes kaikki Suomen markkinoilla yhdistelylainaa tarjoavat toimijat, jolloin voit hakea helposti lainaa kauttamme täyttämällä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, niin näet kaikki sinulle tarjottavat yhdistelylainat.

Yhdistä lainasi ja säästä rahaa yhdistelylainalla

Yhdistä lainasi ja säästät rahaa joka kuukausi. Kun yhdistät lainasi, niin alat säästämään välittömästi lainakuluissasi heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Ylimääräiset rahat voi käyttää tarpeisiisi tai lyhentää lainaa nopeammalla aikataululla, jolloin lainan kokonaiskustannukset tulevat edullisemmaksi.

Ylimääräisen säästösi voit vaikka sijoittaa tai alkaa säästämään ns. pahan päivän varalle jolloin sinun ei tarvitse ottaa heti uutta lainaa, jos esimerkiksi jokin tärkeä kodinkone hajoaa kodissasi. Monesti kuukausittaiset lainakustannukset ovat liian suuret ihmisten maksukykyyn nähden ja silloin ei ole helppoa selvitä yllättävistä kustannuksista.

Yhdistelmälaina – Miten hyödyn, kun yhdistän lainani?

Yhdistelmälaina auttaa sinua saamaan lainasi helpoksi käsiteltäväksi kokonaisuudeksi, jolloin sinun on helpompi pysyä lainasi kokonaiskustannuksista perillä. Hyödyt pienemmistä lainan kokonaiskustannuksista, jolloin pystyt halutessasi säästämään rahaa muihin tarkoituksiin kuukausittain tai voit lyhentää lainaasi ripeämmällä tahdilla.

Yhdistelmälainan etuna on helppohoitoisuus ja se että sinun tarvitsee keskittyä vain yhden lainan takaisinmaksuun. Keskitä lainasi jo tänään ja saa säästöä.

Yhdistämällä lainat jo tänään voit saada heti säästöä

Saat säästöä välittömästi kun maksat olemassa olevat kalliit lainasi pois ja yhdistät lainat muutamassa minuutissa helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lainojen yhdistäminen voi tuoda vuositasolla yli tuhannen euron säästöt, kun yhdistät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Yleensä säästät eniten, jos sinulla on useita pieniä lainoja, joissa todellinen vuosikorko on suurien sivukulujen takia. Mitä useamman lainan onnistut yhdistämään, niin sitä useamman lainan sivukuluissa säästät. Vaikka jonkin lainasi olisi pienemmällä korolla, niin kannattaa myös huomioida, saisitko säästöä, jos sinun ei tarvisi maksaa sen lainansivukuluja vaikka lainan korko itsessään olisi hieman korkeampi.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja nopeasti sivustomme kautta. Voit yhdistää lainasi valitsemalla lainahakemuksessa mitkä lainat haluat yhdistää. Kun kun lähetät lainahakemuksen kauttamme, niin saat välittömästi lainapäätöksiä yhdistelylainallesi ja näet lainatarjouksista kuinka paljon voit säästää lainojen yhdistämisen avulla.

Yhdistelmälaina

Lainojen yhdistäminen yhdistelmälainan avulla on kannattavaa, sillä saat päivitettyä kalliit lainat yhdeksi yhdistelylainaksi. Kun yhdistät lainat, niin saat etua pienenemmän koron ansiosta. Saat myös ison rahallisen helpotuksen joka kuukausi, sillä sinun ei tarvitse maksaa usean lainan liitännäiskuluja. Mitä enemmän pystyt lainoja yhdistämään, sitä enemmän säästät. Yhdistät olemassa olevat luotot helposti järjestelylainaksi yllä olevalla hakemuksella.

Vertaile itsellesi helposti edullinen yhdistelylaina

Miten löydät itsellesi helposti edullisen yhdistelylainan? Käymällä mahdollisimman monta vaihtoehtoa läpi yhdistelylainan saamiseksi. Jos haet yhdistelylainaa jokaiselta löytämältäsi lainayhtiöltä, niin se on todella aikaa vievä prosessi. Sinun pitää täyttää suunnilleen samat tietosi eri lainahakemuksiin ja lainojen vertaileminen keskenään vaatii aikaa ja vaivaa.

Olemme sitä mieltä, että lainojen yhdistämisen pitäisi olla helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää sivuiltamme löytyvä lainahakemus ja valita mitkä lainat haluat yhdistää. Me kilpailutamme lainahakemuksesi kattavasti ja sinun tarvitsee vain valita, minkä lainan valitset yhdistelylainaksi.

Lainojen yhdistämisestä ei tarvitse tehdä vaikeata. Se voi olla helppoa sillä voit yhdistää lainat yhdeksi muutamassa minuutissa avullamme. Lainojen yhdistäminen onnistuu vaivattomasti ja jatkossa maksat vain yhtä lainaa ja voit säästää merkittävästi lainasi kokonaiskuluissa.

Yhdistelylaina vai järjestelylaina?

Yhdistelylaina ja järjestelylaina voi mennä monella arkikielessä sekaisin. Molemmilla luotoilla maksetaan olemassa olevia velkoja, joten mitä ovat niiden erot? Yhdistelylainaa yleensä haetaan kun on vielä mahdollista alentaa omia lainakuluja ja lainanmaksu on vielä hallinnassa. Järjestelylaina on yleensä viimeinen yritys saada henkilökohtainen talous tasapainoon.

Järjestelylaina avuksi talouden tasapainottamiseen

Järjestelylaina auttaa sinua saamaan taloutesi hallintaan, kun lainakulusi ovat kohonneet korkeiksi ja haluat lainasi hallintaan. Järjestelylaina on yleensä paras vaihtoehto saada lainasi viimein järjestykseen ja voit alkaa vähentämään kokonaislainojasi.

Järjestelylaina auttaa myös tasapainottamaan taloutesi. Kun saat useat lainat muutettua yhdeksi yhdistelylainaksi, niin sinun on helpompi käsitellä lainojasi, sillä sinulla on vain yksi hoidettava laina useamman sijasta. Saat myös säästettyä joka kuukausi rahaa, jolloin voit käyttää säästyneet rahat lainan lisälyhentämiseen tai helpotat taloudellista tilannettasi joka kuukausi.

Järjestelylaina – Millä ehdoilla saa Takuusäätiön takaaman järjestelylainan?

Takuusäätiö on paikka josta on mahdollista hakea takausta, jos sinulla on velkakierre tai maksuvaikeuksia. Takuusäätiön järjestelylaina on pankkilaina, jonka Takuusäätiö takaa. Takuusäätiön takauksen avulla voit saada pankista edullisempaa lainaa. Saamallasi pankkilainalla maksetaan kerralla pois kaikki olemassa olevat vakuudettomat luotot ja laskurästit ja niiden jälkeen maksetaan vain jäljelle jäävää pankkilainaa.

Järjestelylainaa varten myönnettävän takauksen määrä on vähintään 2000 euroa ja enintään 34 000 euroa. Jos puolisot hakevat yhdessä takausta, niin heille voidaan myöntää 45 000 euron enimmäistakaus. Takausaika lainalle voi olla korkeintaan seitsemän vuotta.

Järjestelylainalle on mahdollista valita koroksi 12 kk euribor-koron tai pankkikohtaisen prime-koron. Lisäksi korko-osuuteen lisätään marginaali. Lainaa haetaan omasta pankista ja todelliseen vuosikorkoon lisätään myös pankin veloittamamat kulut.

Mitä velkoja ja luottoja voit maksaa Takuusäätiön takaamalla lainalla?

Takuusäätiön järjestelylainalla maksetaan pois kaikki vakuudettomat luotot ja laskurästit. Järjestelylainalla on myös mahdollista maksaa sakkoja ja rikosperäisiä velkoja. Mitään edellämainittuja lainoja ei voi jättää lainajärjestelyn ulkopuolelle, mutta jos velkamäärä on suurempi kuin 35 000 euroa tai 45 000 euroa, niin silloin tulee ottaa yhteyttä Takuusäätiön, jotta tilanteestasi voidaan keskustella.

Järjestelylainan ulkopuolelle jäävät velat joissa on reaalivakuus ja yksityishenkilöiltä saadut lainat. Reaalivakuus voi olla omaa tai toisen omaisuutta, kuten esim. asunto tai talletus. Takuusäätiön järjestelylainan rinnalle jää aina maksettavaksi:

 • asuntolaina
 • autolaina
 • pankissa hoidossa olevat, Kelan takaamat opintolainat
 • Finnveran myöntämät ja takaamat yrityslainat
 • kuntien myöntämä sosiaalinen luotto
 • lainat, joissa on reaalivakuus
 • yksityishenkilöille olevat velat

Järjestelylainalla ei voi maksaa:

 • asuntolainaa tai sen lyhennyksiä
 • toiminnassa olevan yrityksen velkoja
 • yksityishenkilön velkajärjestelyvelkoja tai lisäsuorituksia
 • vain yhtä velkaa tai yhdelle velkojalle olevia velkoja

Yllämainittuihin velkoihin on neuvoteltava velkojan kanssa maksusuunnitelmat. Järjestelylainasta on mahdollista käyttää pieni osa johonkin välttämättömään menoon kuten hammashoitoon tai autoremonttiin.

Kuka voi hakea Takuusäätiön takausta?

Takuusäätiön takausta on mahdollista hakea, jos hakija on vakituisesti Suomessa asuva yksityishenkilö, mutta hänellä ei tarvitse olla Suomen kansalaisuutta. Myös yrittäjän on mahdollista hakea takausta, jos hän tarvitsee järjestelyä henkilökohtaiselle vastuulle jääneisiin velkoihin.

Puolisoiden on haettava takausta pääsääntöisesti yhdessä, mutta takausta voi hakea myös yksin, jos velat ovat ajalta ennen parisuhdetta tai ne ovat syntyneet jonkin henkilökohtaisen syyn kuten peliriippuvuuden takia. Hakemuksessa on aina kuitenkin ilmoitettava myös tiedot puolison taloudellista tilanteesta.

Riippuvuudet, kuten päihde- tai peliriippuvuus, psyykkiset sairaudet tai rikostausta eivät estä takauksen saamista. Riippuvuuden tai sairauden on kuitenkin oltava hallinnassa, jotta uutta velkaa ei enää synny ja lainanhoito onnistuu.

Maksuohjelman aikana koitetaan estää uusi velkaantuminen, joten kaikki voimassa olevat luottokortit, maksukortit ja tililimiimit lopetetaan samalla kun laina nostetaan. Luottotietoihin lisätään vapaaehtoinen velkajärjestely -maksuhäiriömerkintä koko järjestelylainan takaisinmaksuajaksi. Maksuhäiriömerkintä tehdään lainan nostamisen yhteydessä ja se tulee Suomen Asiakastieto Oy:n ja Bisnode Finland Oy:n rekistereihin.

Järjestelylainaa vois myös hakea netistä suoraan lainojen kilpailutuspalveluista. Tämä tapa on ehkä helpoin tapa järjestellä omat lainat uudelleen. Tarvitset vain nykyisten lainojen saldot ja kuukausierät, niin voit sen jälkeen täyttää hakemuksen normaalisti. Lisää hakemukseen vain kaikki nykyiset lainasi, jotta lainan kilpailuttaja ymmärtää lähettää hakemuksesi oikeille yhteistyökumppaneille. Jos et saa mielestäsi tarpeeksi hyviä tarjouksia, voit peruuttaa hakemuksesi suoraan palvelusta. Hakeminen on helppoa, ei maksa mitään ja on aina peruutettavissa.

Lainojen yhdistäminen – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä on lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että yhdistät kaksi tai useampaa luottoa yhdeksi yhdistelylainaksi. Yhdistelylainan ansiosta esim. maksat vain yhden lainan sivukuluja ja todennäköisesti säästät lainakuluissasi merkittävästi.

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua saamaan velkatilanteesi hallintaan ja saat lainoistasi paremmin hallittavia kokonaisuuksia.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Se onnistuu täyttämällä sivuiltamme löytyvä lainahakemus. Voit valita lainahakemuksessa mitä lainoja ja velkoja haluat yhdistää. Kun lähetät lainahakemuksen lainojen yhdistämiseen, niin saat välittömästi luottopäätöksiä pankeilta ja lainanantajilta.

Kun olet saanut yhdistelylainan, niin sinun on mahdollista maksaa vanhat velkasi pois ja voit keskittyä jatkossa yhdistelylainan takaisinmaksamiseen.

Miten voin yhdistää lainat?

Voit yhdistää lainat haluamallasi tavalla. Useimmissa tapauksissa haet yhdistelylainaa, jonka avulla maksat takaisin olemassa olevia lainojasi. Riippuen yhdistelylainan lainanantajasta sinun pitää itse maksaa lainat takaisin tai jossain tapauksissa lainan myöntävä pankki tai luotonmyöntäjä huolehtii vanhojen lainojen takaisinmaksusta.

Mitä lainoja voi yhdistää?

Sinun on mahdollista yhdistää seuraavia lainoja kauttamme: kulutusluotot, auto- ja venelainat, luottokorttivelat, pikalainat ja vipit, osamaksut ja muut velat. Voit siis yhdistää lainojasi kattavasti, jotta saisit edullisempaa ja paremmin hallittavaa lainaa.

Asuntolainaa, takauksia tai maksettavia elatusapuja ei ole mahdollista yhdistää. Näissä tapauksissa sinun on mahdollista täyttää tavallinen lainahakemus.

Miksi useiden luottojen yhdistäminen auttaa?

Useiden luottojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään rahaa, sillä keskittämällä kaikki lainat yhdeksi yhdistelylainaksi maksat vain yksittäisen lainan korko- ja sivukuluja. Jos sinulla on useita auki olevia lainoja, niin joudut maksamaan useasta

Kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainat?

Säästösi voi olla merkittävä vuositasolla, kun yhdistät lainasi. Säästösi voi olla tuhansia euroja tai vähintään satoja euroja, jos onnistut yhdistämään lainasi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Säästösi määrä riippuu siitä kuinka monta lainaa yhdistät ja millainen korko auki olevissa lainoissa sinulla on.

Jos yhdistelylainan korko on sama kuin yhdistämiesi lainojen korko, niin säästät vähintään muiden lainojen sivukulujen verran. Jos sinulla on ollut esimerkiksi 8 lainaa, niin voit säästää pelkissä sivukuluissa mahdollisesti 1000 euroa vuoden aikana.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

On mahdollista, että lainojen yhdistäminen ei onnistu. Yleisin syy lainojen yhdistämisen epäonnistumiseen on se, että lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Lainojen yhdistäminen voi epäonnistua myös sen takia, että olet velkaantunut liikaa tai talouden hoitosi ei ole onnistunut viime aikoina niin hyvin, että sinulle olisi mahdollista myöntää yhdistelylainaa.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.