Lainojen yhdistäminen - Katso kuinka paljon sinä säästäisit joka kuukausi

Lainojen yhdistäminen

Yhdistä kalliit lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainojen yhdistäminen

Kilpailuta lainojen yhdistäminen helposti yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Kilpailutalainasi.fi palvelu on keskittynyt siihen, että voit yhden hakemuksen avulla vertailla nopeasti ja helposti lainatarjouksia, jotta näet, mikä on edullisin laina sinulle.

Miten voit yhdistää lainasi:

  1. Aloita lainahakemus
  2. Merkitse kohdassa Velat & menot mitä lainoja haluat yhdistää
  3. Lähetä lainahakemus ja vertaile saamiasi lainatarjouksia

Yhdistä lainat ja säästä lainakuluissa

Lainojen yhdistäminen voi säästää sinulle jopa yli tuhat euroa vuodessa, kun yhdistät olemassa olevat lainat yhdistelylainaksi. Olemassa olevat lainat kannattaa yhdistää mahdollisimman pian, jotta saat etua edullisemmasta lainastasi heti. Hae heti lainaa olemassa olevien kalliiden lainojen yhdistämiseen, sillä säästät jo pelkissä kuukausittaisissa lainakuluissa merkittäviä summia pelkkien tilinhoitokulujen pienemisellä.

Yhdistä lainasi helposti ja nopeasti

Lainojen yhdistämiseen erikoistuneiden lainayhtiöiden avulla yhdistät lainasi helposti. Nämä lainanantajat ovat erikoistuneet juuri yhdistelylainoihin ja jotkin jopa hoitava olemassa olevat velkasi puolestasi pois ja sinun tarvitsee vain keskittyä uuden yhdistelylainan maksamiseen. Mikäli valitset lainayhtiön, joka ei puolestasi hoida avoimia lainoja pois päiväjärjestyksestä, niin voit itse tehdä tämän todella helposti. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa lainayhtiöön, josta sinulla on avoimia lainoja, että haluat maksaa olemassa olevat velkasi pois. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita heille, että haluat maksaa lainasi pois.

Yhdistelylaina on kehitetty erityisesti lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina on erityisesti kehitetty lainojen yhdistelemistä varten. Kun sinulla on monta kallista lainaa, niin yhdistät useat kalliit lainat kätevästi yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina on vakuudeton laina, joka auttaa sinua pienentämään usean lainan kulujasi.

Mitkä lainat voit yhdistää yhdistelmälainan avulla:

Yhdistelmälaina

Lainojen yhdistäminen yhdistelmälainan avulla on kannattavaa, sillä saat päivitettyä kalliit lainat yhdeksi yhdistelylainaksi. Kun yhdistät lainat, niin saat etua pienenemmän koron ansiosta. Saat myös ison rahallisen helpotuksen joka kuukausi, sillä sinun ei tarvitse maksaa usean lainan liitännäiskuluja. Mitä enemmän pystyt lainoja yhdistämään, sitä enemmän säästät. Yhdistät olemassa olevat luotot helposti järjestelylainaksi yllä olevalla hakemuksella.

Järjestelylaina avuksi talouden tasapainottamiseen

Järjestelylaina auttaa sinua tasapainottamaan taloutesi. Kun saat useat lainat muutettua yhdeksi yhdistelylainaksi, niin sinun on helpompi käsitellä lainojasi, sillä sinulla on vain yksi hoidettava laina useamman sijasta. Saat myös säästettyä joka kuukausi rahaa, jolloin voit käyttää säästyneet rahat lainan lisälyhentämiseen tai helpotat taloudellista tilannettasi joka kuukausi.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.