Lainaa Heti Tilille - Vertaile ja Valitse Edullisin Lainatarjous

Lainaa heti

Lainaa heti ja nopeasti

Lainaa heti ja nopeasti, kun kilpailutat useita lainanmyöntäjiä kerralla. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yli 30 yhteistyöpankkiamme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainaa heti

Kilpailutalainasi.fi auttaa sinua saamaan lainaa heti, kun sitä tarvitset. Palvelumme kautta pystyt kilpailuttamaan yli 30 luotonmyöntäjää ja pankkia vain yhdellä hakemuksella. Näin säästät valtavasti aikaa, kun sinun ei tarvitse erikseen hakea lainaa jokaiselta sitä myöntävältä taholta.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti, niin sen jälkeen hakemus lähetetään pankeille ja luotonantajille, jolloin he joutuvat kilpailemaan siitä, kuka pystyy antamaan sinulle edullisinta lainaa. Näet jo muutaman minuutin sisällä kaikki tarjoukset joita olet saanut ja vertailet helposti eri lainatarjouksia keskenään. Kun olet löytänyt sinulle parhaimman vaihtoehdon lainaksi, niin valitse se luotonmyöntäjä ja seuraa mahdollisia jatko-ohjeita, niin sinulle maksetaan haettu laina heti.

Heti lainaa netistä

Voit saada lainan tilillesi jopa 15 minuutissa, joten sinun on helppoa saada heti lainaa. Et ehdi edes pukea lähteäksesi käymään pankissa, kun saat rahat jo tilillesi palvelumme kautta. Täytät vain hakemuksen ja vertailet rauhassa kaikkia vaihtoehtojasi. Vaikka haluat heti lainaa, niin et vielä sitoudu lainahakemuksella mihinkään, joten voit rauhassa selata saamiasi lainatarjouksia.

Lainaa heti tilille

Jotta saisit lainaa heti tilille, niin sinun kannattaa ottaa lainahakemustasi täytettäessä esille ainakin tilinumerosi, jos et muista sitä ulkoa. Sinun kannattaa myös varautua lähettämään esim. viimeinen palkkatosite tai eläketosite lainanantajalle. Mahdollisesti voit käyttää myös sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun on mahdollista varmistaa tulotietosi pankkitunnuksilla antamalla tulonvarmennuspalvelulle kertaluontoisen luvan tarvittavien tietojen läpikäymiseksi.

Lainaa heti tilille 1000€ nopeasti

Jos haluat saada lainaa heti tilille 1000€ , niin sinun kannattaa hakea vain 1000 euroa myös lainahakemuksessa. Voi olla, että haluaisit koittaa kuinka paljon sinun olisi mahdollista saada lainaa, mutta haet vain sitä summaa mitä tarvitset. Kun haet vain lainaa 1000€, niin saat todennäköisesti useampia lainatarjouksia kuin isommissa summissa ja sinun ei tarvitse välttämättä toimittaa mitään lisätietoja tai dokumentteja lainanantajalle.

Lainaa heti tilille 24h päivässä

Jos haluat saada lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa, niin melkein ainoa vaihtoehto on avata joustoluotto joltain luotonantajalta. Tavallisesti et saa lainaa tilillesi klo 23 ja klo 7 välisenä aikana, mutta jos olet avannut itsellesi joustolainan ja tehnyt siitä jo ensinoston, niin sinun on mahdollista saada lainaa heti tilille 24h. Voit nostaa lainaa aina niin paljon, kuin sinulla on jäljellä vapaata saldoa joustotililläsi.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.