Lainaa Heti Tilille - Vertaile ja Valitse Edullisin Lainatarjous

Lainaa heti ja nopeasti

Lainaa heti ja nopeasti, kun kilpailutat useita lainanmyöntäjiä kerralla. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yli 30 yhteistyöpankkiamme.

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainaa heti

Kilpailutalainasi.fi auttaa sinua saamaan lainaa heti, kun sitä tarvitset. Palvelumme kautta pystyt kilpailuttamaan yli 30 luotonmyöntäjää ja pankkia vain yhdellä hakemuksella. Näin säästät valtavasti aikaa, kun sinun ei tarvitse erikseen hakea lainaa jokaiselta sitä myöntävältä taholta.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti, niin sen jälkeen hakemus lähetetään pankeille ja luotonantajille, jolloin he joutuvat kilpailemaan siitä, kuka pystyy antamaan sinulle edullisinta lainaa. Näet jo muutaman minuutin sisällä kaikki tarjoukset joita olet saanut ja vertailet helposti eri lainatarjouksia keskenään. Kun olet löytänyt sinulle parhaimman vaihtoehdon lainaksi, niin valitse se luotonmyöntäjä ja seuraa mahdollisia jatko-ohjeita, niin sinulle maksetaan haettu laina heti.

Heti lainaa netistä

Voit saada lainan tilillesi jopa 15 minuutissa, joten sinun on helppoa saada heti lainaa. Et ehdi edes pukea lähteäksesi käymään pankissa, kun saat rahat jo tilillesi palvelumme kautta. Täytät vain hakemuksen ja vertailet rauhassa kaikkia vaihtoehtojasi. Vaikka haluat heti lainaa, niin et vielä sitoudu lainahakemuksella mihinkään, joten voit rauhassa selata saamiasi lainatarjouksia.

Lainaa heti tilille

Jotta saisit lainaa heti tilille, niin sinun kannattaa ottaa lainahakemustasi täytettäessä esille ainakin tilinumerosi, jos et muista sitä ulkoa. Sinun kannattaa myös varautua lähettämään esim. viimeinen palkkatosite tai eläketosite lainanantajalle. Mahdollisesti voit käyttää myös sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun on mahdollista varmistaa tulotietosi pankkitunnuksilla antamalla tulonvarmennuspalvelulle kertaluontoisen luvan tarvittavien tietojen läpikäymiseksi.

Lainaa heti tilille 1000€ nopeasti

Jos haluat saada lainaa heti tilille 1000€ , niin sinun kannattaa hakea vain 1000 euroa myös lainahakemuksessa. Voi olla, että haluaisit koittaa kuinka paljon sinun olisi mahdollista saada lainaa, mutta haet vain sitä summaa mitä tarvitset. Kun haet vain lainaa 1000€, niin saat todennäköisesti useampia lainatarjouksia kuin isommissa summissa ja sinun ei tarvitse välttämättä toimittaa mitään lisätietoja tai dokumentteja lainanantajalle.

Lainaa heti tilille 24h päivässä

Jos haluat saada lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa, niin melkein ainoa vaihtoehto on avata joustoluotto joltain luotonantajalta. Tavallisesti et saa lainaa tilillesi klo 23 ja klo 7 välisenä aikana, mutta jos olet avannut itsellesi joustolainan ja tehnyt siitä jo ensinoston, niin sinun on mahdollista saada lainaa heti tilille 24h. Voit nostaa lainaa aina niin paljon, kuin sinulla on jäljellä vapaata saldoa joustotililläsi.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.