Lainaa tarpeidesi mukaan - 5000e alk. 58 e/kk - Katso oma tarjouksesi

Lainaa

Täytä hakemus ja katso yksilöity lainatarjous

Täyttämällä hakemuksen kilpailutat hakemuksesi 30 eri pankin ja lainanantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainaa

Luottoa hakiessa on tärkeätä kilpailuttaa eri pankit ja luotonantajat. Sillä sinulle tarjotuissa lainoissa voi olla suuriakin eroja. Ensimmäinen löytämäsi laina ei ole välttämättä se halvin ja käydäksesi kaikki vaihtoehdot läpi, sinun täytyy täyttää yksittäisiä lainahakemuksia iso määrä eri lainasivustoille. Kilpailutalainasi.fi auttaa sinua kilpailuttamalla lainahakemuksesi jopa 30 eri pankin ja lainanantajan kesken, jolloin sinun on helppo tehdä lainavertailua eri lainatarjousten kesken.

Lainaa heti – lainapäätöstä ei tarvitse odottaa

Täyttämällä lainahakemuksen saat välittömän lainapäätöksen. Näin tiedät heti, millaisia lainoja sinulle tarjotaan ja pystyt itse vertailemaan eri vaihtoehtojasi rauhassa. Vaikka haet lainaasi heti, niin sinun lähettämäsi lainahakemus ei vielä sido sinua mihinkään vaan pystyt tekemään lainavertailun vaikka hieman myöhemmin, kun sinulla on paremmin aikaa.

Lainaa heti tilille – rahat nopeasti käyttöön

Saat nopeimmin lainaa heti tilille, kun sinulla on tili jossain isommassa suomalaisessa pankissa. Muista myös hakea asiakaspalveluiden auki ollessa. Viimeisetkin lainanantajat sulkevat asiakaspalvelunsa klo 23, jolloin sen jälkeen et voi saada rahoja tilille.

Lainaa netistä – vaivatonta lainanhakua

Muistatko vielä ajat, jolloin sinun täytyi mennä pankkikonttoriin anomaan lainaasi. Onneksi nämä ajat ovat ohi ja voit hakea lainan netistä muutaman klikkauksen avulla. Käyttämällä Kilpailutalainasi.fi palvelua helpotat myös lainavertailuasi, sillä saat hakemukseesi perustuvat lainaehdotukset selkeään näkymään, jolloin sinun on helppo vertailla eri lainatarjouksia.

Lainaa verkosta – nopea käsittely

Nykyään on helppoa ja mutkatonta hakea lainoja verkossa. Voit hakea luottoa silloin kuin sinulle sopii, missä ikinä oletkin. Voit täyttää lainahakemuksen vaikka kotisohvaltasi ja saat vastauksen välittömästi. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan ilman, että sinulle tarvitsisi olla mitään vapaita vakuuksia.

Lainaa ilman liitteitä

Tänä päivänä on myös suosittua hakea laina ilman liitteitä. Näin sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä dokumentteja hakemuksesi tueksi. Jos haet lainaasi ilman liitteitä, niin yleisesti kyseisiä lainatuotteita tarjoavat yritykset käyttävät erillisten toimitettavien dokumenttien sijaan sähköisiä tulonvarmennuspalveluja. Näiden palvelujen avulla lainanmyöntäjät pystyvät tekemään lainapäätöksen ilman, että sinun tarvitsee tulostaa tai skannata mitään lainahakemukstasi varten.

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Edullinen laina

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.