Täytä hakemus ja katso yksilöity lainatarjous

Täyttämällä hakemuksen kilpailutat hakemuksesi 30 eri pankin ja lainanantajan kesken.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Lainaa

Luottoa hakiessa on tärkeätä kilpailuttaa eri pankit ja luotonantajat. Sillä sinulle tarjotuissa lainoissa voi olla suuriakin eroja. Ensimmäinen löytämäsi laina ei ole välttämättä se halvin ja käydäksesi kaikki vaihtoehdot läpi, sinun täytyy täyttää yksittäisiä lainahakemuksia iso määrä eri lainasivustoille. Kilpailutalainasi.fi auttaa sinua kilpailuttamalla lainahakemuksesi jopa 30 eri pankin ja lainanantajan kesken, jolloin sinun on helppo tehdä lainavertailua eri lainatarjousten kesken.

Lainaa heti – lainapäätöstä ei tarvitse odottaa

Täyttämällä lainahakemuksen saat välittömän lainapäätöksen. Näin tiedät heti, millaisia lainoja sinulle tarjotaan ja pystyt itse vertailemaan eri vaihtoehtojasi rauhassa. Vaikka haet lainaasi heti, niin sinun lähettämäsi lainahakemus ei vielä sido sinua mihinkään vaan pystyt tekemään lainavertailun vaikka hieman myöhemmin, kun sinulla on paremmin aikaa.

Lainaa heti tilille – rahat nopeasti käyttöön

Saat nopeimmin lainaa heti tilille, kun sinulla on tili jossain isommassa suomalaisessa pankissa. Muista myös hakea asiakaspalveluiden auki ollessa. Viimeisetkin lainanantajat sulkevat asiakaspalvelunsa klo 23, jolloin sen jälkeen et voi saada rahoja tilille.

Lainaa netistä – vaivatonta lainanhakua

Muistatko vielä ajat, jolloin sinun täytyi mennä pankkikonttoriin anomaan lainaasi. Onneksi nämä ajat ovat ohi ja voit hakea lainan netistä muutaman klikkauksen avulla. Käyttämällä Kilpailutalainasi.fi palvelua helpotat myös lainavertailuasi, sillä saat hakemukseesi perustuvat lainaehdotukset selkeään näkymään, jolloin sinun on helppo vertailla eri lainatarjouksia.

Lainaa verkosta – nopea käsittely

Nykyään on helppoa ja mutkatonta hakea lainoja verkossa. Voit hakea luottoa silloin kuin sinulle sopii, missä ikinä oletkin. Voit täyttää lainahakemuksen vaikka kotisohvaltasi ja saat vastauksen välittömästi. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan ilman, että sinulle tarvitsisi olla mitään vapaita vakuuksia.

Lainaa ilman liitteitä

Tänä päivänä on myös suosittua hakea laina ilman liitteitä. Näin sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä dokumentteja hakemuksesi tueksi. Jos haet lainaasi ilman liitteitä, niin yleisesti kyseisiä lainatuotteita tarjoavat yritykset käyttävät erillisten toimitettavien dokumenttien sijaan sähköisiä tulonvarmennuspalveluja. Näiden palvelujen avulla lainanmyöntäjät pystyvät tekemään lainapäätöksen ilman, että sinun tarvitsee tulostaa tai skannata mitään lainahakemukstasi varten.

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Edullinen laina

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.