Yhdistä lainat - Kilpailutalainasi.fi

Yhdistä lainat

Yhdistä kalliit lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat helposti ja vaivattomasti palvelumme avulla. Autamme sinua yhdistämään kaksi tai useampaa lainaa yhdeksi yhdistelylainaksi, jolloin säästät lainanhoitokuluissa joka kuukausi. Saat lainallesi myös yleensä edullisemman koron ja tämän lisäksi säästät joka kuukausi maksamalla vain yhden lainan liitännäiskuluja useamman lainan kulujen sijaan. Kilpailutalainasi.fi palvelu kilpailuttaa sinun puolestasi toimijat, jotka tarjoavat lainan yhdistämistä, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain sinulle sopivimman lainan valitseminen. Hae lainaa nyt yhdistääksesi lainasi ja ala säästämään.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on palvelussamme helppoa, sillä sinun tarvitsee vain luetella lainahakemuksessa sinun olemassa olevat lainasi ja valitsemalla näistä, mitä lainoja haluat yhdistää. Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, niin sinun on helppo vertailla saamiasi lainatarjouksia selkeästä näkymästä.

Lainojen yhdistäminen, vertailu toimii myös silloin kun yhdistät lainasi

Lainojen yhdistämisen yhteydessä sinun kannattaa myös aina kilpailuttaa lainahakemuksesi, sillä sen avulla saat kaiken hyödyn irti yhdistelylainasta. Kauttamme tehty hakemus kilpailutetaan aina usealla lainanmyöntäjällä, jolloin sinun tarvitsee vain vertailla, mikä on sinulle paras laina lainojen yhdistämiseksi.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on lainatuote, jolla yhdistät sinun kaikki olemassa olevat lainat yhdeksi tuotteeksi. Kaikki luotonmyöntäjät eivät tarjoa yhdistelylainoja, mutta palvelussamme on mukana lähes kaikki Suomen markkinoilla yhdistelylainaa tarjoavat toimijat, jolloin voit hakea helposti lainaa kauttamme täyttämällä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, niin näet kaikki sinulle tarjottavat yhdistelylainat.

Yhdistä lainasi ja säästä rahaa

Yhdistä lainasi ja säästät rahaa joka kuukausi. Kun yhdistät lainasi, niin alat säästämään välittömästi lainakuluissasi heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Ylimääräiset rahat voi käyttää tarpeisiisi tai lyhentää lainaa nopeammalla aikataululla, jolloin lainan kokonaiskustannukset tulevat edullisemmaksi.

Yhdistelmälaina – Miten hyödyn, kun yhdistän lainani?

Yhdistelmälaina auttaa sinua saamaan lainasi helpoksi käsiteltäväksi kokonaisuudeksi, jolloin sinun on helpompi pysyä lainasi kokonaiskustannuksista perillä. Hyödyt pienemmistä lainan kokonaiskustannuksista, jolloin pystyt halutessasi säästämään rahaa muihin tarkoituksiin kuukausittain tai voit lyhentää lainaasi ripeämmällä tahdilla.

Järjestelylaina

Järjestelylaina auttaa sinua saamaan taloutesi hallintaan, kun lainakulusi ovat kohonneet korkeiksi ja haluat lainasi hallintaan. Järjestelylaina on yleensä paras vaihtoehto saada lainasi viimein järjestykseen ja voit alkaa vähentämään kokonaislainojasi.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.