Yhdistä lainat - Säästä lainakuluissasi jo tänään! Kilpailutalainasi.fi

Yhdistä lainat

Yhdistä kalliit lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat helposti ja vaivattomasti palvelumme avulla. Autamme sinua yhdistämään kaksi tai useampaa lainaa yhdeksi yhdistelylainaksi, jolloin säästät lainanhoitokuluissa joka kuukausi. Saat lainallesi myös yleensä edullisemman koron ja tämän lisäksi säästät joka kuukausi maksamalla vain yhden lainan liitännäiskuluja useamman lainan kulujen sijaan. Kilpailutalainasi.fi palvelu kilpailuttaa sinun puolestasi toimijat, jotka tarjoavat lainan yhdistämistä, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain sinulle sopivimman lainan valitseminen. Hae lainaa nyt yhdistääksesi lainasi ja ala säästämään.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on palvelussamme helppoa, sillä sinun tarvitsee vain luetella lainahakemuksessa sinun olemassa olevat lainasi ja valitsemalla näistä, mitä lainoja haluat yhdistää. Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, niin sinun on helppo vertailla saamiasi lainatarjouksia selkeästä näkymästä.

Lainojen yhdistäminen, vertailu toimii myös silloin kun yhdistät lainasi

Lainojen yhdistämisen yhteydessä sinun kannattaa myös aina kilpailuttaa lainahakemuksesi, sillä sen avulla saat kaiken hyödyn irti yhdistelylainasta. Kauttamme tehty hakemus kilpailutetaan aina usealla lainanmyöntäjällä, jolloin sinun tarvitsee vain vertailla, mikä on sinulle paras laina lainojen yhdistämiseksi.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on lainatuote, jolla yhdistät sinun kaikki olemassa olevat lainat yhdeksi tuotteeksi. Kaikki luotonmyöntäjät eivät tarjoa yhdistelylainoja, mutta palvelussamme on mukana lähes kaikki Suomen markkinoilla yhdistelylainaa tarjoavat toimijat, jolloin voit hakea helposti lainaa kauttamme täyttämällä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, niin näet kaikki sinulle tarjottavat yhdistelylainat.

Yhdistä lainasi ja säästä rahaa

Yhdistä lainasi ja säästät rahaa joka kuukausi. Kun yhdistät lainasi, niin alat säästämään välittömästi lainakuluissasi heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Ylimääräiset rahat voi käyttää tarpeisiisi tai lyhentää lainaa nopeammalla aikataululla, jolloin lainan kokonaiskustannukset tulevat edullisemmaksi.

Yhdistelmälaina – Miten hyödyn, kun yhdistän lainani?

Yhdistelmälaina auttaa sinua saamaan lainasi helpoksi käsiteltäväksi kokonaisuudeksi, jolloin sinun on helpompi pysyä lainasi kokonaiskustannuksista perillä. Hyödyt pienemmistä lainan kokonaiskustannuksista, jolloin pystyt halutessasi säästämään rahaa muihin tarkoituksiin kuukausittain tai voit lyhentää lainaasi ripeämmällä tahdilla.

Järjestelylaina

Järjestelylaina auttaa sinua saamaan taloutesi hallintaan, kun lainakulusi ovat kohonneet korkeiksi ja haluat lainasi hallintaan. Järjestelylaina on yleensä paras vaihtoehto saada lainasi viimein järjestykseen ja voit alkaa vähentämään kokonaislainojasi.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.