Järjestelylaina auttaa tasapainottamaan taloutesi - Hae täältä

Järjestelylaina

Hae järjestelylainaa ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi edullisemmaksi järjestelylainaksi. Järjestelylainaa voit hakea 60.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Järjestelylaina – Vaihtoehto lainojen yhdistämiseen

Järjestelylaina on lainatuote, jonka pääasiallinen tarkoitus on lainojen yhdistäminen. Järjestelylaina on usein viimeinen vaihtoehto, kun halutaan päästä vanhoista lainoista eroon ja yhdistää lainoja.

Jos haluat muuten säästää lainamenoissasi, niin sinun kannattaa hakea yhdistelylainaa, joka auttaa sinua säästämään lainakuluissa, kun saat kaikki lainasi yhteen. Lainojen yhdistämisen avulla sinulla on vain yhden lainan sivukulut hoidettavana, joten saat merkittävää säästöä kun maksat vain yhden lainan kuluja. Ja useissa tapauksissa saat madallettua lainojen korkoja merkittävästi.

Kilpailuta järjestelylaina tai lainojen yhdistäminen Kilpailutalainasi.fin kautta

Järjestelylainalla taloustasapainoon

Järjestelylainan tapauksessa monta kertaa lainan antava huolehtii siitä, että laina käytetään ainoastaan hakemuksessa yksilöityjen velkojen poismaksuun.

Jossain tapauksissa voit saada esimerkiksi takausitoumuksen Takuusäätiöltä, jolloin järjestelylainalle pitää saada maksettua kaikki lainat pois. Tässä tapauksessa sinulle ei tule jäädä käyttöön mitään luotollisia sopimuksia.

Yleisesti järjestelylaina kohdistetaan kokonaan olemassa oleviin velkoihin ja mahdollinen ylimääräinen käyttämättä jäänyt laina kohdistetaan järjestelylainan pääomalyhennykseen.

Jos taloudellinen tilanteesi ei ole vielä niin paha, että joudut tukeutumaan järjestelylainaan, niin voit myös yhdistää olemassa olevat velkasi yhdistelylainalla. Tässä tapauksessa voit yleensä hakea myös hieman ylimääräistä rahaa, jos taloudellinen tilanteesi niin ehdottomasti vaatii.

Miten voin saada järjestelylainaa?

Järjestelylainaa on suhteellisen helppo saada, jos kokonaisvelkasi ovat alle 5000 euroa. Jos velkasummasi ylittää 5000 euroa, niin jotkin pankit voivat haluta riskiä pienentääkseen yhteisvastuullisen hakijan lainalle. Käytännössä siis tarvitset velallesi takaajan.

Yhteisvastuulliselle hakijalle on myös yleensä vaatimuksena säännölliset vuositulot (esimerkiksi 20 000 euroa vuodessa), sekä yhteisvastuullisen hakijan luottotietojen pitää olla puhtaat. Lainasi takaajalla ei saa siis olla maksuhäiriömerkintöjä.

Järjestelylainan saamiseksi, sinun tulee yleensä myös täyttää seuraavia ehtoja. Hakijan pitää olla jossain tapauksissa hieman vanhempi kuin 18-vuotias, esim. 20-vuotias. Tämä on myös pankkikohtaista, joten jostain voit saada järjestelylainaa alle 20-vuotiaana.

Sinulla tulee myös olla säännölliset vuositulot, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä. Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, niin et voi yleensä saada lainaa. Jossain tapauksissa takaaja riittää tässä tapauksessa lainan saamiseksi.

järjestelylaina

Järjestelylaina luottotiedottomalle

Jotkin pankit voivat auttaa sinua, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä. Vaikka osa lainanantajista ei anna lainaa luottotiedottomalle, niin joillakin pankeilla on erityisiä järjestelylainoja, joita he voivat myöntää tästä huolimatta.  jotka on tarkoitettu ihmisille joilla on

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.