Pikavippi - 30+ luotonmyöntäjää pikavipille - Valitse paras lainatarjous

Pikavippi

Kilpailuta pikavippi ja säästä lainamenoissa

Täytä lainahakemus ja anna yli 30 eri pankin ja luotonmyöntäjän kilpailla, kuka pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Pikavippi

Pikavippi on nopea laina, jolla voit paikata hetkellistä rahan tarvettasi. Meiltä saat edullisimman pikavipin heti tilille – viidessä minuutissa. Kilpailutamme lainan puolestasi ja sinun tarvitsee vain valita edullisin vippi saamistasi lainatarjouksista helposti ja nopeasti.

Löydät pikavipin nopeasti täyttämällä sivuiltamme löytyvät lainahakemuksen. Hakemuksesi kilpailutetaan yli 30 pankin ja lainanantajan kesken. Saat näkyviin välittömästi kaikki saamasi lainapäätökset ja voit valita mieleisesi lainan.

Pikavipit eivät enää ole niin kalliita kuin ennen. Koronapandemian takia voimaan tullut väliaikainen laki rajoittaa lainakoron 10% 1.10.2021 asti. Lainasi sopimuskorko voi olla mahdollisesti suurempi kuin 10 %, mutta uusi syyskuussa 2019 voimaan tullut laki on rajannut pikavippien korkokatoksi 20 %, joten voit hakea edullisia pikavippejä ilman vakuuksia huoletta. Lainasi nimelliskorko ei tule nousemaan yli 20 % ja lainasi sivukulut kuten avausmaksu ja tilinhoitopalkkiot eivät voi olla yli 150€ vuodessa.

Hae pikavippi heti tilille näin:

  1. Täytä lyhyt lainahakemus ja lähetä se meille.
  2. Kilpailutamme kaikki pikavippaajat yhdellä hakemuksella – näet pikalainatarjoukset heti.
  3. Vertaile vippejä ja valitse halvin laina.
  4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksin ja vahvista lainasopimus.
  5. Nosta pikavippi heti tilille

Näin on helpointa saada pikavippi heti. Pikavipin kilpailuttaminen ei kestä yhtään sen kauempaa kuin lainan tavanomainenkaan hakeminen ja voi kerralla kilpailuttaa ja vertailla kaikki järkevät pikavipit.

Pikavippi ilman vakuuksia

Jotta voisit saada vakuudellista lainaa, niin sinulla tulee olla vapaita vakuuksia tai takaaja lainallesi. Jos tarvitset nopeaa lainaa, niin vapaiden vakuuksien arvioiminen ja takaajan etsiminen voi viedä lisäksi. Tämän lisäksi vakuudellisten lainojen myöntöprosessi on yleensä merkittävästi hitaampi, joten vaihtoehto saada nopeampaa lainaa on vakuudeton pikavippi.

Sinun on mahdollista saada pikavippi ilman vakuuksia, sillä kaikki kauttamme myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja lainojen käsittelyä ja sinun on mahdollista saada pikavippi tilille ilman vakuuksia alle 30 minuutissa.

Pikavippi ilman liitteitä

Olet reissunpäällä ja tarvitset vippiä heti ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan, siksi kilpailuttamiemme lainayhtiöiden mukana on runsaasti toimijoita, joilta saat pikavipin ilman liitetiedostojen lähettämistä. Euroloan, Risicum, Ostosraha, Lainasto muutamia nimetäksemme – kaikki käyttävät joko Instantoria tai eivät kysy lainkaan liitteitä tai palkkatositetta. Lainaa ilman liitteitä – lainaa oikealla hetkellä juuri kun sinä sitä tarvitset!

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Toiset pitävät korottomista ja lyhyistä vipeistä, toiset preferoivat pikavippejä pitkillä maksuajoilla. Ehkä 600 euroa vuodeksi olisi juuri sinulle sopiva laina? Täytä lainahakemus ja vertaile sopivin vaihtoehto kymmenestä 600 euron vipistä. Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla ja valita sopivan pikavipin pitkällä maksuajalla. Vahvista lainasopimus ja nosta luotto heti tilillesi. Lainanhakeminen ei juuri tästä helpotu…

Pikavippi heti – Lainaa nopeasti

Usein kun haetaan nopeaa rahoitusta, niin halutaan pikavippi heti käytettäväksi. Pikavippi myönnetään yleensä nopeasti ja riippuen summasta se voidaan maksaa minuuttien kuluessa lainahakemuksen tekemisestä, joten voit saada rahat tilillesi lainahakemuksen aloittamisesta 15 minuutin sisään.

Pikavippi kannattaa myös aina kilpailuttaa, sillä et halua maksaa liikaa vipeistä, sillä ne ovat yleisesti lyhytkestoisia lainoja. Pikavipit pystyt kilpailuttamaan helposti kilpailutalainasi.fi palvelun kautta, koska samalla vertailet yli 30 eri pankkia ja luotonantajaa yhdellä lainahakemuksella, jolloin saat helposti kattavan kokonaiskuvan lainatarjonnasta sinulle.

Kuinka saada pikavippi heti käyttöön?

Jos haluat pikavipin heti käyttöösi, niin sinun kannattaa hakea lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Jos lainasummasi on suuri, niin sinun tulee todennäköisesti toimittaa lainanmyöntäjälle lisädokumentaatiota positiivisen lainapäätöksen tueksi. Myös isommilla summilla käsittely saattaa kestää hieman kauemmin.

Jos mahdollista, niin käytä pankkitiliä, joka on isommassa suomalaisessa pankissa, jolloin tilinsiirto onnistuu nopeammin. Jos sinulla on tili jossain pienemmässä pankissa, niin tässä tapauksessa rahojen siirto voi kestää muutaman päivän.

Yritä valita laina, jonka kanssa ei tarvitse toimittaa liitteitä, sillä tämä yleensä nopeuttaa hieman lainan käsittelyä. Jotkut lainayhtiöt käyttävät sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun tarvitsee antaa vain kertakäyttöinen lupa tulonvarmennuspalvelulle, jotta he voivat toimittaa tarvittavia tietoja positiivisen luottopäätöksen tueksi.

Kun olet löytänyt vertailustamme sopivan lainan, niin valitse laina ja tunnistaudu verkkopankkitunnusten avulla ja vahvista haluttu lainasopimus. Nosta pikavippi tilillesi ja käytä laina tarvitsemallasi tavalla.

Pikavippi heti tilille

Kilpailuta pikavippi heti tilille helposti Kilpailutalainasi.fi palvelun kautta. Saat kilpailutettua yhdellä hakemuksella pikavipin heti tilille yli 30 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja annat pankkien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle parhaimman tarjouksen.

Milloin pikavippi maksetaan heti tilille? Silloin kun hakemasi summa ei ole suuri laina, voidaan maksaa tilille pelkän sähköisen tulonvarmennuspalvelun perusteella. Yleensä näiden summien ylärajana on n. pari tuhatta euroa, joka voidaan maksaa tilille kevyemmän myöntöprosessin perusteella, joten kyseisissä summissa prosessi etenee pitkälti automaattisesti.

Miten voin vaikuttaa siihen, että pikavippi maksetaan heti tilille?

Voit myötävaikuttaa siihen, että laina maksetaan tilillesi nopeammin. Tekemällä muutaman helpon toimenpiteen lainahakemusta täyttäessä ja sen jälkeen, voit olla varma, että pikavippi maksetaan heti tilille, kun se on mahdollista.

Kun täytät lainahakemusta, niin käytä pankkitiliä jostain seuraavista pankeista: Danske, Nordea, OP, Säästöpankit. Lainaa myöntävillä yrityksillä on yleisesti ulosmaksutilit eniten käytetyissä suomalaisissa pankeissa, mutta kaikki eivät pidä tiliä esim. Aktiassa, S-Pankissa, Ålandsbankenissa tai muissa pienemmissä pankeissa, joten näiden tilejä käytettäessä rahojen siirtymisessä voi esiintyä viivettä.

Kun saat itsellesi lainatarjouksia, niin kannattaa valita pikavippi, jossa käytetään esim. Instatoria tai jotain muuta sähköistä tulonvarmennuspalvelua tuloselvitykseen. Näin sinun ei tarvitse toimittaa erillisinä liitteinä palkka- tai eläketositetta tulotasosi varmentamiseen.

Hyväksyttyäsi haluamasi lainan muista vielä seurata lainaavan yhtiön mahdollisia ohjeistuksia ja hyväksy lainaehdot.

Jos sinulle soitetaan lainan hyväksyttyäsi, niin vastaa sillä todennäköisesti sinulle soitetaan lainayhtiöstä tarkistussoitto, jotta he voivat varmistua sinun henkilöllisyydestäsi.

Lainaa heti tilille

Jos haluat lainaa heti tilille, niin sinun kannattaa olla yhteydessä lainayhtiöön, josta olet valinnut lainasi. Näin lainasi voidaan maksaa nopeammin tilillesi. Jos lainayhtiöstä ei soiteta sinulle, niin sinä voit ottaa yhteyttä valitsemasi lainan myöntävän lainayhtiön asiakaspalveluun. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita, että haluat lainan maksettavan tilillesi mahdollisimman pian. Näin voit vaikuttaa siihen, että lainasi maksetaan aikaisemmin tilillesi, kuin muut prosessissa odottavat lainat.

Pikavippi heti tilille 24h

Jos haluat lainaa heti tilille 24h eli vuorokauden ympäri, niin sinulla tulee olla esimerkiksi auki oleva joustoluotto, josta olet tehnyt jo ensinoston klo 7 ja 23 välisenä aikana. Jos näin ei ole, niin voit täyttää lainahakemuksen valmiiksi yön aikana ja rahat maksetaan tilillesi yleensä silloin, kun lainayhtiön asiakaspalvelu on seuraavan kerran auki. Aikaisintaan kuitenkin seuraavana aamuna klo 7.

Pikavippi heti tilille 24h – lainaa ympäri vuorokauden

Voit hakea pikavippiä heti tilille 24h eli koko vuorokauden ympäri. Nykyään Suomessa ei voida siirtää rahaa klo 23 ja klo 7 välisenä aikana. Jos haet silloin lainaa, pikavippihakemuksesi voidaan käsitellä ja laina myöntää, mutta et saa pikavippiä heti tilille vaan maksu siirtyy yleensä seuraavaan aamuun.