Pikavippi - Kilpailuta yli 30 toimijan kesken ja valitse sinulle parhain laina

Pikavippi

Kilpailuta pikavippi ja säästä lainamenoissa

Täytä lainahakemus ja anna yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kilpailla, kuka pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta pikavippiä.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Pikavippi

Pikavippi heti tilille, ja haluaisit löytää oikeasti edullisen pikavipin? No, tulit oikeaan paikkaan. Meiltä saat edullisimman pikavipin heti tilille – viidessä minuutissa. Kilpailutamme pikavipit puolestasi ja sinun tarvitsee vain valita markkinoiden edullisin vippi saamistasi lainatarjouksista helposti ja nopeasti.

Pikavipit eivät enää ole niin kalliita kuin ennen. Uusi syyskuussa 2019 voimaan tullut laki on rajannut myös pikavippien korkokatoksi 20%, joten voit hakea edullisia pikavippejä ilman vakuuksia huoletta.

Hae pikavippi heti tilille näin:

  1. Täytä lyhyt lainahakemus ja lähetä se meille.
  2. Kilpailutamme kaikki pikavippaajat yhdellä hakemuksella – näet pikalainatarjoukset heti.
  3. Vertaile vippejä ja valitse halvin laina.
  4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksin ja vahvista lainasopimus.
  5. Nosta laina tilillesi.

Näin on helpointa saada pikavippi heti. Pikavipin kilpailuttaminen ei kestä yhtään sen kauempaa kuin lainan tavanomainenkaan hakeminen ja voi kerralla kilpailuttaa ja vertailla kaikki järkevät pikavipit.

Pikavippi ilman liitteitä

Olet reissunpäällä ja tarvitset vippiä heti ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan, siksi kilpailuttamiemme lainayhtiöiden mukana on runsaasti toimijoita, joilta saat pikavipin ilman liitetiedostojen lähettämistä. Euroloan, Risicum, Ostosraha, Lainasto muutamia nimetäksemme – kaikki käyttävät joko Instantoria tai eivät kysy lainkaan liitteitä tai palkkatositetta. Lainaa ilman liitteitä – lainaa oikealla hetkellä juuri kun sinä sitä tarvitset!

Koroton pikavippi – halvin pikavippi?

Pikavippien joukosta löydät myös liudan korottomia pikavippejä ja joustoluottoja. Mikäli sinusta koroton ensinosto on juuri sopiva ja halvin laina lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, niin täytä hakemus ja valitse sinulle sopivin. Koroton laina on yleensä mahdollista saada ensimmäisen 30 päivän ajaksi. Paras laina on sellainen, joka mahtuu helposti omaan talouteesi ja johon saat juuri sinulle sopivimman takaisinmaksuerän. Halvin pikavippi ei aina välttämättä ole paras, joku haluaa maksaa lainaa takaisin pidemmällä maksuajalla, toinen preferoi nopeaa transaktiota – sinä päätät.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Toiset pitävät korottomista ja lyhyistä vipeistä, toiset preferoivat pikavippejä pitkillä maksuajoilla. Ehkä 300 euroa vuodeksi olisi juuri sinulle sopiva laina? Täytä lainahakemus ja vertaile sopivin vaihtoehto kymmenestä 300 euron vipistä. Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla ja valita sopivan pikavipin pitkällä maksuajalla. Vahvista lainasopimus ja nosta luotto heti tilillesi. Lainanhakeminen ei juuri tästä helpotu…

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.