Pikavippi - Kilpailuta yli 30 lainanantajaa yhdellä hakemuksella

Kilpailuta pikavippi ja säästä lainamenoissa

Täytä lainahakemus ja anna yli 30 eri pankin ja luotonmyöntäjän kilpailla, kuka pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa.

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Pikavippi

Pikavippi on nopea laina, jolla voit paikata hetkellistä rahan tarvettasi. Meiltä saat edullisimman pikavipin heti tilille – viidessä minuutissa. Kilpailutamme lainan puolestasi ja sinun tarvitsee vain valita edullisin vippi saamistasi lainatarjouksista helposti ja nopeasti.

Löydät pikavipin nopeasti täyttämällä sivuiltamme löytyvät lainahakemuksen. Hakemuksesi kilpailutetaan yli 30 pankin ja lainanantajan kesken. Saat näkyviin välittömästi kaikki saamasi lainapäätökset ja voit valita mieleisesi lainan.

Pikavipit eivät enää ole niin kalliita kuin ennen. Koronapandemian takia voimaan tullut väliaikainen laki rajoittaa lainakoron 10% 1.10.2021 asti. Lainasi sopimuskorko voi olla mahdollisesti suurempi kuin 10 %, mutta uusi syyskuussa 2019 voimaan tullut laki on rajannut pikavippien korkokatoksi 20 %, joten voit hakea edullisia pikavippejä ilman vakuuksia huoletta. Lainasi nimelliskorko ei tule nousemaan yli 20 % ja lainasi sivukulut kuten avausmaksu ja tilinhoitopalkkiot eivät voi olla yli 150€ vuodessa.

Hae pikavippi heti tilille näin:

  1. Täytä lyhyt lainahakemus ja lähetä se meille.
  2. Kilpailutamme kaikki pikavippaajat yhdellä hakemuksella – näet pikalainatarjoukset heti.
  3. Vertaile vippejä ja valitse halvin laina.
  4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksin ja vahvista lainasopimus.
  5. Nosta pikavippi heti tilille

Näin on helpointa saada pikavippi heti. Pikavipin kilpailuttaminen ei kestä yhtään sen kauempaa kuin lainan tavanomainenkaan hakeminen ja voi kerralla kilpailuttaa ja vertailla kaikki järkevät pikavipit.

Pikavippi ilman vakuuksia

Jotta voisit saada vakuudellista lainaa, niin sinulla tulee olla vapaita vakuuksia tai takaaja lainallesi. Jos tarvitset nopeaa lainaa, niin vapaiden vakuuksien arvioiminen ja takaajan etsiminen voi viedä lisäksi. Tämän lisäksi vakuudellisten lainojen myöntöprosessi on yleensä merkittävästi hitaampi, joten vaihtoehto saada nopeampaa lainaa on vakuudeton pikavippi.

Sinun on mahdollista saada pikavippi ilman vakuuksia, sillä kaikki kauttamme myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja lainojen käsittelyä ja sinun on mahdollista saada pikavippi tilille ilman vakuuksia alle 30 minuutissa.

Pikavippi ilman liitteitä

Olet reissunpäällä ja tarvitset vippiä heti ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan, siksi kilpailuttamiemme lainayhtiöiden mukana on runsaasti toimijoita, joilta saat pikavipin ilman liitetiedostojen lähettämistä. Euroloan, Risicum, Ostosraha, Lainasto muutamia nimetäksemme – kaikki käyttävät joko Instantoria tai eivät kysy lainkaan liitteitä tai palkkatositetta. Lainaa ilman liitteitä – lainaa oikealla hetkellä juuri kun sinä sitä tarvitset!

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Toiset pitävät korottomista ja lyhyistä vipeistä, toiset preferoivat pikavippejä pitkillä maksuajoilla. Ehkä 600 euroa vuodeksi olisi juuri sinulle sopiva laina? Täytä lainahakemus ja vertaile sopivin vaihtoehto kymmenestä 600 euron vipistä. Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla ja valita sopivan pikavipin pitkällä maksuajalla. Vahvista lainasopimus ja nosta luotto heti tilillesi. Lainanhakeminen ei juuri tästä helpotu…

Pikavippi heti – Lainaa nopeasti

Usein kun haetaan nopeaa rahoitusta, niin halutaan pikavippi heti käytettäväksi. Pikavippi myönnetään yleensä nopeasti ja riippuen summasta se voidaan maksaa minuuttien kuluessa lainahakemuksen tekemisestä, joten voit saada rahat tilillesi lainahakemuksen aloittamisesta 15 minuutin sisään.

Pikavippi kannattaa myös aina kilpailuttaa, sillä et halua maksaa liikaa vipeistä, sillä ne ovat yleisesti lyhytkestoisia lainoja. Pikavipit pystyt kilpailuttamaan helposti kilpailutalainasi.fi palvelun kautta, koska samalla vertailet yli 30 eri pankkia ja luotonantajaa yhdellä lainahakemuksella, jolloin saat helposti kattavan kokonaiskuvan lainatarjonnasta sinulle.

Kuinka saada pikavippi heti käyttöön?

Jos haluat pikavipin heti käyttöösi, niin sinun kannattaa hakea lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Jos lainasummasi on suuri, niin sinun tulee todennäköisesti toimittaa lainanmyöntäjälle lisädokumentaatiota positiivisen lainapäätöksen tueksi. Myös isommilla summilla käsittely saattaa kestää hieman kauemmin.

Jos mahdollista, niin käytä pankkitiliä, joka on isommassa suomalaisessa pankissa, jolloin tilinsiirto onnistuu nopeammin. Jos sinulla on tili jossain pienemmässä pankissa, niin tässä tapauksessa rahojen siirto voi kestää muutaman päivän.

Yritä valita laina, jonka kanssa ei tarvitse toimittaa liitteitä, sillä tämä yleensä nopeuttaa hieman lainan käsittelyä. Jotkut lainayhtiöt käyttävät sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun tarvitsee antaa vain kertakäyttöinen lupa tulonvarmennuspalvelulle, jotta he voivat toimittaa tarvittavia tietoja positiivisen luottopäätöksen tueksi.

Kun olet löytänyt vertailustamme sopivan lainan, niin valitse laina ja tunnistaudu verkkopankkitunnusten avulla ja vahvista haluttu lainasopimus. Nosta pikavippi tilillesi ja käytä laina tarvitsemallasi tavalla.

Pikavippi heti tilille

Kilpailuta pikavippi heti tilille helposti Kilpailutalainasi.fi palvelun kautta. Saat kilpailutettua yhdellä hakemuksella pikavipin heti tilille yli 30 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja annat pankkien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle parhaimman tarjouksen.

Milloin pikavippi maksetaan heti tilille? Silloin kun hakemasi summa ei ole suuri laina, voidaan maksaa tilille pelkän sähköisen tulonvarmennuspalvelun perusteella. Yleensä näiden summien ylärajana on n. pari tuhatta euroa, joka voidaan maksaa tilille kevyemmän myöntöprosessin perusteella, joten kyseisissä summissa prosessi etenee pitkälti automaattisesti.

Miten voin vaikuttaa siihen, että pikavippi maksetaan heti tilille?

Voit myötävaikuttaa siihen, että laina maksetaan tilillesi nopeammin. Tekemällä muutaman helpon toimenpiteen lainahakemusta täyttäessä ja sen jälkeen, voit olla varma, että pikavippi maksetaan heti tilille, kun se on mahdollista.

Kun täytät lainahakemusta, niin käytä pankkitiliä jostain seuraavista pankeista: Danske, Nordea, OP, Säästöpankit. Lainaa myöntävillä yrityksillä on yleisesti ulosmaksutilit eniten käytetyissä suomalaisissa pankeissa, mutta kaikki eivät pidä tiliä esim. Aktiassa, S-Pankissa, Ålandsbankenissa tai muissa pienemmissä pankeissa, joten näiden tilejä käytettäessä rahojen siirtymisessä voi esiintyä viivettä.

Kun saat itsellesi lainatarjouksia, niin kannattaa valita pikavippi, jossa käytetään esim. Instatoria tai jotain muuta sähköistä tulonvarmennuspalvelua tuloselvitykseen. Näin sinun ei tarvitse toimittaa erillisinä liitteinä palkka- tai eläketositetta tulotasosi varmentamiseen.

Hyväksyttyäsi haluamasi lainan muista vielä seurata lainaavan yhtiön mahdollisia ohjeistuksia ja hyväksy lainaehdot.

Jos sinulle soitetaan lainan hyväksyttyäsi, niin vastaa sillä todennäköisesti sinulle soitetaan lainayhtiöstä tarkistussoitto, jotta he voivat varmistua sinun henkilöllisyydestäsi.

Lainaa heti tilille

Jos haluat lainaa heti tilille, niin sinun kannattaa olla yhteydessä lainayhtiöön, josta olet valinnut lainasi. Näin lainasi voidaan maksaa nopeammin tilillesi. Jos lainayhtiöstä ei soiteta sinulle, niin sinä voit ottaa yhteyttä valitsemasi lainan myöntävän lainayhtiön asiakaspalveluun. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita, että haluat lainan maksettavan tilillesi mahdollisimman pian. Näin voit vaikuttaa siihen, että lainasi maksetaan aikaisemmin tilillesi, kuin muut prosessissa odottavat lainat.

Pikavippi heti tilille 24h

Jos haluat lainaa heti tilille 24h eli vuorokauden ympäri, niin sinulla tulee olla esimerkiksi auki oleva joustoluotto, josta olet tehnyt jo ensinoston klo 7 ja 23 välisenä aikana. Jos näin ei ole, niin voit täyttää lainahakemuksen valmiiksi yön aikana ja rahat maksetaan tilillesi yleensä silloin, kun lainayhtiön asiakaspalvelu on seuraavan kerran auki. Aikaisintaan kuitenkin seuraavana aamuna klo 7.

Pikavippi heti tilille 24h – lainaa ympäri vuorokauden

Voit hakea pikavippiä heti tilille 24h eli koko vuorokauden ympäri. Nykyään Suomessa ei voida siirtää rahaa klo 23 ja klo 7 välisenä aikana. Jos haet silloin lainaa, pikavippihakemuksesi voidaan käsitellä ja laina myöntää, mutta et saa pikavippiä heti tilille vaan maksu siirtyy yleensä seuraavaan aamuun.

Pieni pikavippi

Pieni pikavippi ei ole nykyään enää 50 euroa, vaan yleisimmät summat pienelle pikavipille ovat nykyään 500 euroa ja 600 euroa. Pieni pikavippi on summana 500 eurosta 2000 euroon, jolloin lainanmyöntäminen voi olla pankista ja luotonmyöntäjästä riippuen suoraviivaisempi prosessi. Laina voidaan myöntää jossain tapauksissa ilman mitään lisädokumentaatiota ja automaattisen prosessin ansiosta pieni pikavippi käsitellään nopeammin.

Pieni pikavippi on myös mahdollista toteuttaa joustoluoton avulla, jolloin voi nostaa lainaa pienemmän summan kuin luottorajasi on. Voi esimerkiksi hakea 2000 euron tai 4000 euron joustoluottoa ja sen jälkeen sinun on mahdollista nostaa luottotililtä omalle tilillesi haluamasi suuruinen laina, esim. voit nostaa halutessasi vaikka 200 euroa kerralla.

600 pikavippi – Lainaksi pieni summa rahaa

600 euron ja 500 euron pikavipit ovat nykyään suosituimpia summia pienelle lainalle. Nykyään ei ole enää olemassa muutaman kympin ja sadan euron pikavippejä, vaan pienimmät myönnettävät summat ovat nousseet 500 euroon ja 600 euroon.

Pientä 600 € pikavippiä hakevat yleensä ihmiset, jotka tarvitsevat pientä lainaa hetkeksi aikaa. Jotkut myös ottavat pienemmän summan rahaa, jos 500€ tai 600€ ovat parhaimmat lainatarjoukset, jotka he ovat saaneet.

Lyhyt pikavippi – lainaa vain vähäksi aikaa

Lyhytaikaisia pikavippejä ei oikeastaan näy markkinoilla nykyään. Aluksi pikavipit olivat lyhytaikaisia ja pieniä lainoja, joiden kulut olivat suurimmillaan yhtä suuret kuin kuin laina itse. Kun pienille pikavipeille tehtiin aluksi 50% korkokatto, niin se käytännössä lopetti lyhytaikaiset pikavipit ja laina-aika piteni merkittävästi.

Nykyään pikavippejä voidaan käyttää esimerkiksi tuotteiden ostamiseen, jolloin otat lainaa sen verran kuin tarvitset ja maksat sen vaikka seuraavana kahtena kuukautena takaisin. Voit itse määrittää haluamasi laina-ajan ja sen salliessa maksaa lainan takaisin nopeastikin. Jos tarvitse pieniä määriä lainaa kerralla, niin pikavipin lisäksi sinun kannattaa harkita joustoluottoa. Joustolainan avulla voit tehdä pieniä muutaman satasen nostoja luottotililtäsi ja lainakulusi pysyvät pienenä.

Lisäksi monet verkkokaupat ovat lisänneet maksuvalikoimiinsa mahdollisuuden ostaa tuotteita osamaksulla tai laskulla. Näin saat periaatteessa lainan lyhyeksi aikaa ja pystyt ostamaan tuotteita helpommin kuin keräämällä tarvittavan määrän käteistä. Muista, että jos maksat verkkokaupoissa laskulla, niin laskupalvelun tuottajasta riippuen sinulla on olla 14 päivää tai 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos et maksa laskua korottoman jakson aikana, niin lasku muuttuu osamaksuksi ja summasta aletaan myös periä korkoa.

Paras pikavippi

Paras pikavippi löytyy näkemällä hieman vaivaa. Yleensä ihmiset haluavat säästää aikaa, myös pikavippejä hakiessa. Suurin osa ihmisten ajasta pikavippiä hakiessa menee siihen, että he yrittävät etsiä luotonmyöntäjää, joka suostuu myöntämään heille lainan. Haettaessa yksitellen lainaa ihmiset ottavat mahdollisesti ensimmäisen vastaantulevan pikavipin, joka heille myönnetään ja se ei välttämättä ole paras pikavippi heille.

Paras pikavippi on sellainen, joka mahtuu helposti omaan talouteesi ja johon saat juuri sinulle sopivimman takaisinmaksuerän. Halvin pikavippi ei aina välttämättä ole paras, joku haluaa maksaa lainaa takaisin pidemmällä maksuajalla, toinen preferoi nopeaa transaktiota – sinä päätät.

Mistä varma pikavippi?

Varmaa tapaa pikavipin saamiseksi ei ole olemassa, mutta parannat mahdollisuuksia saada vippi sillä, että haet lainaa mahdollisimman monesta paikasta. Yksittäisten lainahakemusten täyttäminen jokaiselle lainanantajalle ja pankille erikseen pikavipin hakemiseksi on hidasta, työlästä ja aikaa vievää. Myös lainatarjousten yhteen koostaminen ja vertailu on olla monimutkaista.

Sivustomme on erikoistunut siihen, että voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joita sinun on helppo vertailla keskenään. Palvelumme kautta kilpailutamme pikavippihakemuksesi jopa yli 30 pankin ja luotonmyöntäjän kesken, jotta saisit mahdollisimman monta vaihtoehtoa lainallesi.

Näin parannat mahdollisuuksiasi saada pikavippi, koska haet lainaa mahdollisimman kattavasti ainoastaan yhden hakemuksella avulla. Säästämme aikaasi ja sinä voit keskittyä oikean pikavipin valitsemiseen sinulle.

Koroton pikavippi – halvin pikavippi?

Pikavippien joukosta on aikanaan löytynyt myös liuta korottomia pikavippejä ja joustoluottoja. Koroton laina oli yleensä mahdollista saada ensimmäisen 30 päivän ajaksi. Nämä lainat toimivat luotonmyöntäjien sisäänheittotuotteina ja jos et maksanut lainaa takaisin korottoman jakson aikana, niin laina muuttui tavalliseksi vakuudettomaksi luotoksi.

Nykyään korottomia lainoja on harvoin tarjolla yksittäisillä toimijoilla. Jossain välissä jokin luotonmyöntäjä voi tarjota korotonta jaksoa lainalle, mutta nämä on nykypäivänä erittäin harvinaisia.

Pikavipin historia

Pikavippejä alkoi ilmestymään Suomen markkinoille 2000-luvun alussa. Monet pikavippi-yritykset olivat keskittyneet markkinoimaan tuotteinaan nopeana lainana, jonka voisi maksaa sitten muutaman viikon tai kuukauden päästä takaisin.

Vippejä mainostettiin avoimesti alkuaikoina ja moni muistaakin nähneensä esimerkiksi pikavippien mainoksia baarien vessoissa. Suosittuja olivat myös erinäiset tekstiviestillä haettavat pikavipit. Koettiin, että ihmiset ottivat juhliessaan yöllä pikavippejä ja tähän puututtiinkin vuonna 2009, jolloin tehtiin lakimuutos, että myönnetyn lainan rahoja ei saanut siirtää klo 23 ja aamuseitsemän välillä.

Oliko pikavippi ennen kallis – laina-aika ja todellinen vuosikorko?

Pikavippien maine kalliina lainoina tulee revittelevistä uutisista ajalta jolloin pikavipeissä ei ollut korkokattoa. Monen mielestä pikavippien nimelliskorko ja todellinen vuosikorko olivat liian suuria. Tämä johtui siitä, että lainat olivat lyhytaikaisia ja pienistä lainoista piti maksaa merkittävä summa kuluja.

Esimerkkinä, jos otit 100 euron pikavipin ja sen kokonaiskustannukset olivat 120 euroa, niin lukuina se ei kuulosta isolta erolta. Kuitenkin lainan kokonaiskorko ja todellinen vuosikorko ovat suuria, sillä kahden viikon lainalla, jonka kulut ovat 19,80 euroa, kokonaiskorko on 30% ja todellinen vuosikorko on 495%. Kohtuulliselta kuulostavat kulut, hurjalta kuulostavat prosentit.

Toki pikavipeissäkin oli eroja ja esimerkkinä käytetty pikavippi oli markkinoiden edullisemmasta päästä. Pienemmissä 50 euron vipeissä saattoi olla vieläkin korkeammat kulut ja todellinen vuosikorko lyhytaikaiselle vipille oli jo siinä tapauksessa yli 2000%.

Yksityinen pikavippi – Millä ehdoilla lainaisit itse?

Yksityinen pikavippi voisi kuulostaa halvemmalta kuin yritysten myöntämä pikavippi. Ehkä mielikuvana on, että yksityinen pikavippi olisi jotenkin halvempi kuin markkinoilla toimivilla pikavippi yrityksillä. Ilman korkoa saat lainaa korkeintaan lähisukulaiselta tai todella hyvältä ystävältä.

Kuinka paljon haluaisit rahaa 100 euron lainasta, jos antaisit lainan 100 tuntemattomalle ihmiselle ja tietäisit, että kaikki eivät maksa lainaa sinulle takaisin. Tässä tapauksessa haluaisit varmasti pienentää riskiäsi menettää rahaa ja pyytäisit myös korkeampaa korkoa niiltä ihmisiltä, jotka maksavat lainansa takaisin.

Mitä tapahtui pikavipeille vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen?

Pikavipit eivät loppuneet vuoteen 2013, jolloin alle 2000 euron summille määrättiin 50% korkokatto nimelliskorolle. Pikavippejä tarjottiin yhä ja termiä käytettiin myös myymään summaltaan isompia lainatuotteita. Ainoa välitön vaikutus oli oikeastaan se, että lainat muuttuivat lyhyt aikaisista kahden viikon ja kuukauden lainoista merkittävästi pidemmiksi.

Mitä muuta tapahtui kun korkokatto rajattiin 50% alle 2000 euron lainoissa? Markkinoille tuli vanhoja ja uusia yrityksiä joustolaina tai joustoluotto nimisillä lainatuotteilla, jossa asiakas pystyi hakemaan yli 2000 euron lainaa (esimerkiksi 2100 euroa) ja näiden lainojen korkoa ei ollut millään tavalla rajattu. Eli ihmiset pystyivät yhä hakemaan lainaa suurella korolla, mutta myönnettävät summat hyppäsivät kympeistä ja sadoista euroista yli 2000 euroon.

Tähän puututtiin vuonna 2019, jolloin nimelliskorko rajoitettiin 20% luotoissa. Tämän lakimuutoksen myötä kaiken suuruiset vakuudettomat lainat saatiin taas samalle viivalle. Nyt kun haet luottoa niin tiedät, että et joudu maksamaan lainastasi yli 20% nimelliskorkoa. Myös lainan nostopalkkioihin ja tilinhoitomaksuihin ja muihin sivukuluihin on puututtu. Nämä sivukulut voivat olla enintään 150 euroa kuukaudessa uusissa lainoissa.

Koronapandemian myötä Suomen hallitus on tehnyt lisäkiristyksiä luottomarkkinoihin määrättynä luottomarkkinoille määräaikaisia 10% korkokattoja, joiden aikana on hyvä pystynyt tekemään lainasopimuksia 20% korolla. Kun 10% korkokaton määrä aikaa umpeutuu, niin luoton korko voi nousta yli 10%, mutta ei yli 20%.

Pikavippi ilman luottotietoja

Yleensä sinun on mahdotonta saada pikavippi ilman luottotietoja. Lähes kaikilla pankeilla ja lainanantajilla lainan myöntäminen perustuu käyttäjän antamiin todenmukaisiin tietoihin ja lainanhakijan luottotietojen tarkistamiseen. Suurimmassa osassa huonot luottotiedot estävät lainan saamisen.

Lainaa voi kuitenkin hakea. Jos olet hoitanut lainan takaisinmaksun moitteettomasti ja haet esimerkiksi yhdistelylainaa selvitäksesi paremmin kuukausittaisista lainanmaksuistasi, niin voit täyttää hakemuksen ja kokeilla onko sinun mahdollista saada yhdistelylainaa, jotta pääsisit velkasi herraksi.

Pikavippi luottotiedottomalle voi olla riski luotonmyötäjälle

Harva luotonmyöntäjä tarjoaa pikavippiä luottotiedottomalle, sillä kukaan ei halua myöntää lainaa jos vaikuttaa siltä, että luoton nostanut henkilö ei mahdollisesti maksa lainaa takaisin.

Jotkin harvat lainanantajat myöntävät luottoa myös asiakkaille, joilla ei ole luottotietoa. Myös pikavippi on mahdollista saada luottotiedottomana esimerkiksi, jos jokin lainayhtiö ei esimerkiksi käytä luottotietojen tarkistamista osana prosessiaan. Näillä harvoilla luotonmyöntäjillä luottotiedot eivät ole osana lainanantamista ja heidän kauttaan myös luottotiedottoman on mahdollista saada pikavippi joka ei tarkista luottotietoja.

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on nopea laina ja yleensä suuruudeltaan 500 eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Pikavippiä on menneisyydessä maalailtu kalliiksi lainatuotteeksi, mutta nykyään se on samanlainen laina kuin mikä tahansa muukin vakuudeton luotto.

Pikavippi termi on tullut aikanaan, kun lainasummat olivat 50 eurosta muutamiin satasiin ja laina-aika saattoi olla kahdesta viikosta kuukauteen. Nykyään pikavipeillä on 20% korkokatto, joten ylihintaisia vippejä ei ole nykyään mahdollista edes myöntää.

Mistä on mahdollista hakea pikavippiä?

Voit hakea pikavippiä netin kautta yksitellen jokaiselta luotonmyöntäjältä erikseen tai sitten voit säästää aikaasi ja käyttää palvelumme tapaista lainavertailupalvelua, johon sinun täytyy täyttää vain yksi ja ainoa lainahakemus.

Me teemme pankkien ja lainanantajien kilpailutuksen sinun puolestasi ja sinun tehtäväksesi jää vain vertailla saamiasi lainatarjouksia. Kun olet valinnut sinulle sopivan pikavipin, niin se maksetaan välittömästi tilille ja rahat voivat olla käytössäsi jopa saman päivän aikana.

Kannattaako pikavipin ottaminen?

Pikavippi ja mikä muu tahansa laina kannattaa aina ottaa tarpeeseen ja lainatuilla rahoilla on hyvä olla jokin järkevä käyttökohde. Pikavipit ovat nykyään rajoitettu maksimissaan 20% nimelliskorkoon, joten mitään älyttömän suurta lainakorkoa ei pikavipeistä tarvitse enää maksaa.

Pikavippi on nykyään samanlainen kuin mikä tahansa muukin netistä saatava nopea vakuudeton laina. Pikavippi voi sanana kalskahtaa, mutta pikavippi on laina jonka saa nopeasti. Kun vielä jaksat kilpailuttaa pikavippisi, niin saat sen edullisesti.

Voiko pikavipin maksaa kerralla pois?

Kuten kaikki muut luottosi, sinun on mahdollista maksaa myös pikavippi kerralla pois. Jos sinulla on mahdollisuus maksaa pikavippi takaisin aikaisemmin, niin voit maksaa lainasi kokonaan takaisin. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä ylimääräinen lyhennys lainaasi, jos sinulla ei ole varaa maksaa koko lainaa kerralla takaisin.

Voit käyttää myös yhdistelylainaa muiden lainojesi takaisinmaksuun. Jos sinulla on siis yksi tai useampi pikavippi, niin voit hakea lainaa, jotta voit uudelleenrahoittaa tai yhdistää pikavipit edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

Kuka voi saada pikavippiä?

Jotta voit saada pikavipin, niin sinun täytyy täyttää muutama perusvaatimus. Pikavippi myönnetään vain täysi-ikäisille ja Suomessa vakituisesti asuville yksityishenkilöille. Raha-asiasi tulee olla myös moitteettomasti hoidettu, joten jos sinulla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä, niin nämä yleensä estävät uuden luoton saamisen.

Onko korotonta pikavippiä?

Koroton pikavippi on ollut sisäänheittotuotteena joillakin lainanantajilla. Uusien asiakkaiden on ollut mahdollista saada korotonta pikavippiä, jos laina on maksettu takaisin esimerkiksi 14 päivän tai 30 päivän sisällä. Sinun oli siis mahdollista saada ilmaista lainaa, jos maksoit lainaamasi summan takaisin 14 tai 30 päivän sisällä. Jos et onnistunut maksamaan lainaasi takaisin määräaikaan mennessä, niin lainasta alkoi menemään kuluja normaaliin tapaan.

Viimeisimmät korottomat lainat olivat joustolainoja vuonna 2019 ja tällä hetkellä ei yhdelläkään luotonmyöntäjällä ei ole korotonta pikavippiä tarjolla.

Kannattaako pikavippejä vertailla?

Pikavippien vertailu kannattaa. Vaikka lakimuutos on hillinnyt korkoja ja rajoittanut korkokaton 20%, niin voit hyötyä merkittävästi pikavippien kilpailuttamisesta. Pientä pikavippiä hakiessa säästösi on pienempi, mutta suuremmilla pikavipeillä

Vertailemalla löydät yleensä nopeimmin sinulle edullisimman pikavipin. Voit vertailla pikavippejä helposti esimerkiksi täyttämällä yhden lainahakemuksen kauttamme. Vertailemme sinulle pikavippejä jopa 30 lainanantajalta.

Voiko pikavipit yhdistää yhdeksi lainaksi?

Pikavipit on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi. Jos sinulla on vanha korkeakorkoinen pikavippi, niin voit uudelleenrahoittaa jopa yhden lainan. Täyttämällä lainahakemuksen näet nopeasti kuinka paljon mahdollisesti säästäisit lainan kuukausikuluissa.

Voit myös yhdistää monta pikavippiä yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen tuo etua moneen lainaan verrattuna, sillä säästät jo pelkissä lainan sivukuluissa merkittävän summan rahaa. Yhden lainan sivukulut ovat voineet olla maksimissaan 150 € kuussa vuoden 2019 syyskuusta lähtien, joten kannattaa tarkistaa heti voitko säästää rahaa yhdistämällä lainoja.

Mikä on pikavipin korko?

Pikavipin korko määräytyy yleensä henkilökohtaisesti lainahakemuksesi perusteella. Lakimuutoksen jälkeen Suomessa on saanut myöntää korkeintaan 20% nimelliskorolla olevia pikavippejä, joten enää pikavipin korossa ei tule yllätyksiä. Pikavippien korko vaihtelee n. 4,5% ja voi olla korkeintaan 20%.

Jos saat pikavipin alle 10% korolla, niin silloin olet saanut jo aika hyvä tarjouksen. Voit nähdä helposti oman korkotasosi täyttämällä sivuillamme olevan lainahakemuksen. Saat välittömästi luottopäätöksen ja näet sinulle tarjottuja korkoja lainoille.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.