Pikavippi - Palvelussa 30 luotonmyöntäjää - Valitse paras lainatarjous

Pikavippi

Kilpailuta pikavippi ja säästä lainamenoissa

Täytä lainahakemus ja anna yli 30 eri pankin ja luotonmyöntäjän kilpailla, kuka pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Pikavippi

Pikavippi on nopea laina, jolla voit paikata hetkellistä rahan tarvettasi. Meiltä saat edullisimman pikavipin heti tilille – viidessä minuutissa. Kilpailutamme lainan puolestasi ja sinun tarvitsee vain valita edullisin vippi saamistasi lainatarjouksista helposti ja nopeasti.

Pikavipit eivät enää ole niin kalliita kuin ennen. Heinäkuussa 2020 voimaan tullut väliaikainen laki rajoittaa lainakoron 10 % vuoden 2020 loppuun asti. Lainasi sopimuskorko voi olla mahdollisesti suurempi kuin 10 %, mutta uusi syyskuussa 2019 voimaan tullut laki on rajannut pikavippien korkokatoksi 20 %, joten voit hakea edullisia pikavippejä ilman vakuuksia huoletta. Lainasi nimelliskorko ei tule nousemaan yli 20 % tammikuussa 2021.

Hae pikavippi heti tilille näin:

  1. Täytä lyhyt lainahakemus ja lähetä se meille.
  2. Kilpailutamme kaikki pikavippaajat yhdellä hakemuksella – näet pikalainatarjoukset heti.
  3. Vertaile vippejä ja valitse halvin laina.
  4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksin ja vahvista lainasopimus.
  5. Nosta pikavippi heti tilille

Näin on helpointa saada pikavippi heti. Pikavipin kilpailuttaminen ei kestä yhtään sen kauempaa kuin lainan tavanomainenkaan hakeminen ja voi kerralla kilpailuttaa ja vertailla kaikki järkevät pikavipit.

Pikavippi ilman liitteitä

Olet reissunpäällä ja tarvitset vippiä heti ilman liitteitä? Ymmärrämme tuskan, siksi kilpailuttamiemme lainayhtiöiden mukana on runsaasti toimijoita, joilta saat pikavipin ilman liitetiedostojen lähettämistä. Euroloan, Risicum, Ostosraha, Lainasto muutamia nimetäksemme – kaikki käyttävät joko Instantoria tai eivät kysy lainkaan liitteitä tai palkkatositetta. Lainaa ilman liitteitä – lainaa oikealla hetkellä juuri kun sinä sitä tarvitset!

Koroton pikavippi – halvin pikavippi?

Pikavippien joukosta löydät myös liudan korottomia pikavippejä ja joustoluottoja. Mikäli sinusta koroton ensinosto on juuri sopiva ja halvin laina lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, niin täytä hakemus ja valitse sinulle sopivin. Koroton laina on yleensä mahdollista saada ensimmäisen 30 päivän ajaksi. Paras laina on sellainen, joka mahtuu helposti omaan talouteesi ja johon saat juuri sinulle sopivimman takaisinmaksuerän. Halvin pikavippi ei aina välttämättä ole paras, joku haluaa maksaa lainaa takaisin pidemmällä maksuajalla, toinen preferoi nopeaa transaktiota – sinä päätät.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Toiset pitävät korottomista ja lyhyistä vipeistä, toiset preferoivat pikavippejä pitkillä maksuajoilla. Ehkä 300 euroa vuodeksi olisi juuri sinulle sopiva laina? Täytä lainahakemus ja vertaile sopivin vaihtoehto kymmenestä 300 euron vipistä. Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voit vertailla ja valita sopivan pikavipin pitkällä maksuajalla. Vahvista lainasopimus ja nosta luotto heti tilillesi. Lainanhakeminen ei juuri tästä helpotu…

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.