Koroton laina - Täysin kuluton ja koroton laina 30 päivän laina

Koroton laina

Täytä hakemus, vertaile lainatarjoukset ja säästä lainamenoissa

Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Koroton laina

Koroton laina on nimensä mukaisesti laina, josta ei peritä korkoa. Täysin korottomia lainoja ei ole ilman tiettyjä ehtoja. Yleensä lainanantajat voivat antaa uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi täysin kulutonta ja korotonta jaksoa lainan alkupäiviksi. Esimerkiksi paljon käytetty aikaraja kuluttomalle lainalle on ollut 30 päivää.

Syyskuussa 2019 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen korotonta lainaa tarjoavien lainayhtiöiden määrä on vähentynyt, sillä moni ilmaista lainakuukautta mainostava yritys peri lainakorkoa useita satoja prosetteja vuodessa. Nyt voimassa oleva laki on rajannut vuosikoroksi maksimissaan 20%, joten voit huoletta ottaa joustolainan, sillä sen ei ole mahdollista paisua nopeasti suureksi lainaksi, vaikka et pystyisikään maksamaan lainaa heti takaisin.

Koroton ensilaina – rahoita lyhyen ajan rahantarpeesi ilmaiseksi

Koroton ensilaina on kätevä tapa lyhyt aikaiseen rahoitukseen, varsinkin silloin jos pystyt maksamaan lainan takaisin ennen kuin siihen tulee mitään lisäkustannuksia. Jos tiedät saavasi rahaa 30 päivän sisällä, niin voit aikaistaa jotain tarpeellista hankintaa ja maksaa lainan takaisin, heti kun saat tarvitsemasi rahat tilillesi.

Sinun on mahdollista hakea korotonta ja kulutonta ensilainaa joustoluottona vielä seuraavilta lainanantajilta:

Kuluton ensilaina

Kuluttomassa lainassa on yleisesti ilmainen lainakuukausi ja lainaan liittyvät kulut ovat aluksi ilmaisia. Uusille asiakkaille korko on 0% ja kulut 0 euroa ensimmäiset 30 päivää. Esimerkiksi sinun ei tarvitse maksaa mitään nostokuluja, jotka ennen olivat jossain lainoissa lähes 10% luokkaa.

Kuluton ensilaina tulee maksaa lainanantajan määrittämässä ajassa, jos sen haluaa olevan täysin kuluton. Muussa tapauksessa laina muuttuu tavalliseksi lainaksi ja siinä on n. 20% vuosikorko, joka on laissa määrätyn korkokaton mukainen.

Ilmainen ensilaina – Onko maailmassa ilmaisia lounaita tai lainoja?

Ilmainen ensilaina on mahdollista siis saada, jos sinulla on tarvetta lainalle lyhyeksi aikaa ja pystyt maksamaan lainan takaisin määrätyssä ajassa. Yleisesti uusille asiakkaille on tarjottu mahdollisuutta saada täysin kuluton ja koroton laina 30 päivän ajaksi. Tämän ajan jälkeen lainasta aletaan maksamaan normaaleja kustannuksia.

Sinun kannattaa olla siis tarkkana, kun haluat lainaa lyhyeksi aikaa. Voit saada lainan helposti ja nopeasti, mutta jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ilmaisen jakson aikana, niin lainasta alkaa kulua normaalit kulut.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.