Täytä hakemus, vertaile lainatarjoukset ja säästä lainamenoissa

Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Koroton laina

Koroton laina on nimensä mukaisesti laina, josta ei peritä korkoa. Täysin korottomia lainoja ei ole ilman tiettyjä ehtoja. Yleensä lainanantajat voivat antaa uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi täysin kulutonta ja korotonta jaksoa lainan alkupäiviksi. Esimerkiksi paljon käytetty aikaraja kuluttomalle lainalle on ollut 30 päivää.

Syyskuussa 2019 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen korotonta lainaa tarjoavien lainayhtiöiden määrä on vähentynyt, sillä moni ilmaista lainakuukautta mainostava yritys peri lainakorkoa useita satoja prosetteja vuodessa. Nyt voimassa oleva laki on rajannut vuosikoroksi maksimissaan 20%, joten voit huoletta ottaa joustolainan, sillä sen ei ole mahdollista paisua nopeasti suureksi lainaksi, vaikka et pystyisikään maksamaan lainaa heti takaisin.

Koroton ensilaina – rahoita lyhyen ajan rahantarpeesi ilmaiseksi

Koroton ensilaina on kätevä tapa lyhyt aikaiseen rahoitukseen, varsinkin silloin jos pystyt maksamaan lainan takaisin ennen kuin siihen tulee mitään lisäkustannuksia. Jos tiedät saavasi rahaa 30 päivän sisällä, niin voit aikaistaa jotain tarpeellista hankintaa ja maksaa lainan takaisin, heti kun saat tarvitsemasi rahat tilillesi.

Sinun on mahdollista hakea korotonta ja kulutonta ensilainaa joustoluottona vielä seuraavilta lainanantajilta:

Kuluton ensilaina

Kuluttomassa lainassa on yleisesti ilmainen lainakuukausi ja lainaan liittyvät kulut ovat aluksi ilmaisia. Uusille asiakkaille korko on 0% ja kulut 0 euroa ensimmäiset 30 päivää. Esimerkiksi sinun ei tarvitse maksaa mitään nostokuluja, jotka ennen olivat jossain lainoissa lähes 10% luokkaa.

Kuluton ensilaina tulee maksaa lainanantajan määrittämässä ajassa, jos sen haluaa olevan täysin kuluton. Muussa tapauksessa laina muuttuu tavalliseksi lainaksi ja siinä on n. 20% vuosikorko, joka on laissa määrätyn korkokaton mukainen.

Ilmainen ensilaina – Onko maailmassa ilmaisia lounaita tai lainoja?

Ilmainen ensilaina on mahdollista siis saada, jos sinulla on tarvetta lainalle lyhyeksi aikaa ja pystyt maksamaan lainan takaisin määrätyssä ajassa. Yleisesti uusille asiakkaille on tarjottu mahdollisuutta saada täysin kuluton ja koroton laina 30 päivän ajaksi. Tämän ajan jälkeen lainasta aletaan maksamaan normaaleja kustannuksia.

Sinun kannattaa olla siis tarkkana, kun haluat lainaa lyhyeksi aikaa. Voit saada lainan helposti ja nopeasti, mutta jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ilmaisen jakson aikana, niin lainasta alkaa kulua normaalit kulut.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.