Täytä lainahakemus ja hae lainaa ilman liitteitä

Hae lainaa ilman liitteitä yhdellä hakemuksella ja kilpailutamme puolestasi 30 eri pankkia ja lainanantajaa.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Lainaa ilman liitteitä

Kilpailutalainasi.fi palvelussa sinun on helppo kilpailuttaa lainasi, kun haet lainaa ilman liitteitä. Täytät ainoastaan yhden hakemuksen ja me kilpailutamme puolestasi jopa 30 eri pankkia ja luotonantajaa. Näin sinun ei tarvitse täyttää useita lainahakemuksia, vaan voit keskittyä siihen mikä olisi paras laina sinulle.

Lainaa heti ilman liitteitä

Voit saada lainan heti tilille ilman liitteitä helposti. Sinun tarvitsee aluksi vain täyttää nopea ja suoraviivainen hakemus. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, niin saat sinulle yksilöidyt lainatarjoukset selkeään näkymään. Kun haluat hakea näistä vaihtoehdoista lainan ilman liitteitä, niin valitse lainanantaja, jolla on vaihtoehtona esim. Instantor tulonvarmennuspalveluna.

Instantor käy tarkistamassa tililtäsi menot ja tulot, eikä tietojasi tallenneta kyseiseen palveluun. Instantor toimittaa tilitapahtumista yhteenvedon lainanantajalle, jossa tapahtumat ovat koodien alla. Tämän perusteella lainanantaja tekee luottopäätöksen. Sinun yksittäisistä tilitapahtumista ei olla kiinnostuneita, vaan lainanantajat haluavat kokonaiskuvan tuloistasi ja menoistasi, joiden perusteella he voisivat tehdä myönteisen luottopäätöksen.

Laina ilman vakuuksia ja liitteitä

Palvelumme kautta sinun on yksinkertaista hakea lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä. Kaikki palvelussamme tarjottavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse ollenkaan vakuuksia lainaasi vastaan. Et myöskään tarvitse takaajaa lainalle, joten sinun ei tarvitse pyytää ketään takaamaan lainaasi.

Lainan saat ilman liitteitä, jos valitset lainanmyöntäjäksi yrityksen, joka käyttää palvelussaan sähköistä tulonvarmennuspalvelua. Kun käytät tällaista nykyaikaista palvelua, niin sinun ei tarvitse erikseen lähettää palkkatositteita tai eläketositteita lainapäätöksen tueksi. Tulonvarmennuspalvelut käyttävät kertaluontoista lupaa käydä tilitapahtumiasi läpi lyhyeltä aikaväliltä, jolloin palvelusta toimitetaan tiedot suoraan lainaajalle. Sinun ei tarvitse tehdä ylimääräistä työtä lainanhakuprosessin aikana ja lainahakemuksesi pystytään käsittelemään nopeammin.

Hae luottoa ilman liitteitä

Täytä sivun yläreunasta löytyvä hakemus, jos haluat hakea lainan ilman liitteitä. Yleensä isommat lainasummat vaativat lainapäätöksen tueksi myös palkkatositteita tai eläketositteita, mutta pienemmät summat eivät näitä dokumentteja vaadi. Jos haet isompaa summaa, niin sinun kannattaa varautua jo valmiiksi ottamalla esiin esim. kolmen viimeisimmän kuukauden palkka- tai eläketositteet. Nykyään pystyt toimittamaan nämä tiedot helposti esimerkiksi ottamalla kuvat kännykälläsi tarvittavista dokumenteista ja toimittamalla nämä lainapäätöksesi tueksi.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.