Pikavippi heti - Nopeasti tilille kilpailutettuna - Kilpailutalainasi.fi

Pikavippi heti

Kilpailuta pikavippi heti ja säästä

Kilpailuta pikavippi ja löydät edullisimman lainatarjouksen. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta pikavippi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Pikavippi heti – Lainaa nopeasti

Usein kun haetaan nopeaa rahoitusta, niin halutaan pikavippi heti käytettäväksi. Pikavippi myönnetään yleensä nopeasti ja riippuen summasta se voidaan maksaa minuuttien kuluessa lainahakemuksen tekemisestä, joten voit saada rahat tilillesi lainahakemuksen aloittamisesta 15 minuutin sisään.

Pikavippi kannattaa myös aina kilpailuttaa, sillä et halua maksaa liikaa vipeistä, sillä ne ovat yleisesti lyhytkestoisia lainoja. Pikavipit pystyt kilpailuttamaan helposti kilpailutalainasi.fi palvelun kautta, koska samalla vertailet yli 25 eri pankkia ja luotonantajaa, jolloin saat helposti kattavan kokonaiskuvan lainatarjonnasta sinulle.

Kuinka saada pikavippi heti käyttöön?

Jos haluat pikavipin heti käyttöösi, niin sinun kannattaa hakea lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Jos lainasummasi on suuri, niin sinun tulee todennäköisesti toimittaa lainanmyöntäjälle lisädokumentaatiota positiivisen lainapäätöksen tueksi. Myös isommilla summilla käsittely saattaa kestää hieman kauemmin.

Jos mahdollista, niin käytä pankkitiliä, joka on isommassa suomalaisessa pankissa, jolloin tilinsiirto onnistuu nopeammin. Jos sinulla on tili jossain pienemmässä pankissa, niin tässä tapauksessa rahojen siirto voi kestää muutaman päivän.

Yritä valita laina, jonka kanssa ei tarvitse toimittaa liitteitä, sillä tämä yleensä nopeuttaa hieman lainan käsittelyä. Jotkut lainayhtiöt käyttävät sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun tarvitsee antaa vain kertakäyttöinen lupa tulonvarmennuspalvelulle, jotta he voivat toimittaa tarvittavia tietoja positiivisen luottopäätöksen tueksi.

Kun olet löytänyt vertailustamme sopivan lainan, niin valitse laina ja tunnistaudu verkkopankkitunnusten avulla ja vahvista haluttu lainasopimus. Nosta pikavippi tilillesi ja käytä laina tarvitsemallasi tavalla.

Lainaa heti tilille

Jos haluat lainaa heti tilille, niin sinun kannattaa olla yhteydessä lainayhtiöön, josta olet valinnut lainasi. Näin lainasi voidaan maksaa nopeammin tilillesi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoita, että haluaisit lainan käyttöösi mahdollisimman pian.

Lue lisää: Pikavippi heti tilille

Pikavippi heti tilille 24h – lainaa ympäri vuorokauden

Voit hakea pikavippiä heti tilille 24h eli koko vuorokauden ympäri. Nykyään Suomessa ei voida käsitellä pikavippihakemuksia klo 23 ja klo 7 välisenä aikana, joten jos haet silloin lainaa, niin et saa pikavippiä heti tilille vaan maksu siirtyy yleensä seuraavaan aamuun.

Lue lisää: Pikavippi heti tilille 24h

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.