Pikavippi heti tilille - Katso paras tarjous nopealle lainalle

Pikavippi heti tilille

Kilpailuta pikavippi heti ja säästä lainamenoissa

Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Pikavippi heti tilille

Kilpailuta pikavippi heti tilille helposti Kilpailutalainasi.fi palvelun kautta. Saat kilpailutettua yhdellä hakemuksella pikavipin heti tilille yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja annat pankkien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle parhaimman tarjouksen.

Milloin pikavippi maksetaan heti tilille? Silloin kun hakemasi summa ei ole suuri laina, voidaan maksaa tilille pelkän sähköisen tulonvarmennuspalvelun perusteella. Yleensä näiden summien ylärajana on n. pari tuhatta euroa, joka voidaan maksaa tilille kevyemmän myöntöprosessin perusteella, joten kyseisissä summissa prosessi etenee pitkälti automaattisesti.

Miten voin vaikuttaa siihen, että pikavippi maksetaan heti tilille?

Voit myötävaikuttaa siihen, että laina maksetaan tilillesi nopeammin. Tekemällä muutaman helpon toimenpiteen lainahakemusta täyttäessä ja sen jälkeen, voit olla varma, että pikavippi maksetaan heti tilille, kun se on mahdollista.

Kun täytät lainahakemusta, niin käytä pankkitiliä jostain seuraavista pankeista: Danske, Nordea, OP, Säästöpankit. Lainaa myöntävillä yrityksillä on yleisesti ulosmaksutilit eniten käytetyissä suomalaisissa pankeissa, mutta kaikki eivät pidä tiliä esim. Aktiassa, S-Pankissa, Ålandsbankenissa tai muissa pienemmissä pankeissa, joten näiden tilejä käytettäessä rahojen siirtymisessä voi esiintyä viivettä.

Kun saat itsellesi lainatarjouksia, niin kannattaa valita pikavippi, jossa käytetään esim. Instatoria tai jotain muuta sähköistä tulonvarmennuspalvelua tuloselvitykseen. Näin sinun ei tarvitse toimittaa erillisinä liitteinä palkka- tai eläketositetta tulotasosi varmentamiseen.

Hyväksyttyäsi haluamasi lainan muista vielä seurata lainaavan yhtiön mahdollisia ohjeistuksia ja hyväksy lainaehdot.

Jos sinulle soitetaan lainan hyväksyttyäsi, niin vastaa sillä todennäköisesti sinulle soitetaan lainayhtiöstä tarkistus soitto, jotta he voivat varmistua sinun henkilöllisyydestäsi.

Jos lainayhtiöstä ei soiteta sinulle, niin sinä voit ottaa yhteyttä valitsemasi lainan myöntävän lainayhtiön asiakaspalveluun ja kertoa, että haluat lainan maksettavan tilillesi mahdollisimman pian. Näin voit vaikuttaa siihen, että lainasi maksetaan aikaisemmin tilillesi, kuin muut prosessissa odottavat lainat.

Pikavippi heti tilille 24h

Jos haluat lainaa heti tilille 24h eli vuorokauden ympäri, niin sinulla tulee olla esimerkiksi auki oleva joustoluotto, josta olet tehnyt jo ensinoston klo 7 ja 23 välisenä aikana. Jos näin ei ole, niin voit täyttää lainahakemuksen valmiiksi yön aikana ja rahat maksetaan tilillesi yleensä silloin, kun lainayhtiön asiakaspalvelu on seuraavan kerran auki.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.