Kilpailuta vakuudeton laina ja säästä lainamenoissa

Voit kilpailuttaa lainatarjouksesi yli 30 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Vakuudettomat lainat

Vertailet kilpailutalainasi.fi palvelun avulla vakuudettomat lainat helposti. Yhdellä lainahakemuksella kilpailutat vakuudettomia lainoja jopa yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Voit keskittyä siihen, että valitset, mikä on paras vakuudeton laina sinulle.

Vakuudeton laina – mikä se on?

Mikä on vakuudeton laina? Vakuudeton laina on esimerkiksi kulutusluotto, jonka voit saada ilman vapaita vakuuksia tai takaajia. Et siis tarvitse vapaita vakuuksia, joita ovat yleensä omistusasunto, auto, mökki tai moottoripyörä. Sinulla ei myöskään tarvitse olla henkilötakaajaa lainallesi, joten sinun ei tarvitse pyytää ketään takaamaan lainaasi.

Vakuudeton laina pankista tai netistä

Vakuudetonta lainaa voit hakea kaikista palvelussamme olevissa olevista yrityksistä, jotka ovat kiinni palvelussamme. Kauttamme vertailet yli 25 eri pankin ja lainanantajan vakuudettomia lainoja. Voit helposti hakea lainaa netistä missä tahansa oletkin. Koko prosessin voit tehdä mobiililaitteella tai tietokoneella silloin kuin sinulle sopii.

Lainaa ilman vakuuksia

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin täytä lainahakemus huolellisesti. Lainatarjoukset perustuvat sinun antamiisi oikeisiin tietoihin ja saat niiden perusteella sinulle tehdyt henkilökohtaiset lainatarjoukset. Kun haet lainaa isompia summia, niin luotonmyöntäjät haluavat yleisesti lisätietoja hakijalta. Näissä tapauksissa sinun tulee esimerkiksi toimittaa palkkatosite tai eläketosite yhtiölle, josta haet lainaa.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kun haluat saada lainaa ilman vakuuksia heti, niin silloin kannattaa valita lainapaikka, joka käyttää esimerkiksi Instantoria sähköiseen tulonvarmennukseen. Näin nopeutat prosessia ja saat rahat tilillesi nopeammin. Lainaa kannattaa hakea myös silloin kuin lainanantajan asiakaspalvelu on auki, jotta saat lainan heti tilille.

Vakuudeton laina heti tilille

Vakuudeton laina on helpointa saada heti kun hakemasi lainasumma on pieni. Kun haet isompaa summaa, niin yleensä lainapäätöksessä voi kestää kauemmin ja lainanantaja haluaa mahdollisesti lisätietoja luottopäätöksensä tueksi. Hae siis vain niin suurta lainaa kuin tarvitset, jotta saat rahat mahdollisimman nopeasti tilille.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia

Voit myös yhdistää lainasi ilman vakuuksia. Voit siis niputtaa kaikki kalliit lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, usean kalliin lainan sijaan. Säästät jo pelkissä lainojen kuukausittaisissa kuluissa merkittäviä summia, kun vähennät olemassa olevien lainojen määrää. Periaatteessa säästät jo rahaa, vaikka maksaisit vain yhtä lainaa samalla korolla. Lainojen yhdistämisen avulla voit kuitenkin säästää jopa yli tuhat euroa vuodessa, koska maksat pienempää korkoa ja vain yhden lainan sivukuluja. Yhdistä lainat välittömästi, jotta alat saamaan säästöä mahdollisimman nopeasti.

Yhdistelylaina – lainojen yhdistämiseen tarkoitettu lainatuote

Yhdistelylaina on lainatuote, joka on kehitetty erityisesti lainojen yhdistämiseen. Kauttamme kilpailutat helposti kaikki lainayhtiöt, jotka ovat erikoistuneet lainojen yhdistämiseen. Valitsemalla hakemustasi täyttäessä lainat mitkä haluat yhdistää, saat lainatarjouksia, joiden avulla voit helposti yhdistää lainat. Jotkin lainayhtiöt hoitavat myös olemassa olevat lainat puolestasi, kun valitset lainojen yhdistämisen lainaamisen tarkoitukseksi. Muussa tapauksessa voit helposti maksaa olemassa olevat lainasi ottamalla yhteyttä sen lainayhtiön asiakaspalveluun, jolta sinulla on auki olevia lainoja.

Vakuudettomien lainojen kuukausierien arvioitu hinnasto:

Lainasumma Laina-aika Arvioitu kuukausierä
10000 euroa 5 vuotta 209 €
10000 euroa 8 vuotta 148 €
15000 euroa 9 vuotta 199 €
15000 euroa 10 vuotta 186 €
20000 euroa 11 vuotta 228 €
20000 euroa 15 vuotta 191 €

Esimerkkisummia, joita ihmiset ovat hakeneet palvelumme kautta.

10000 lainaa ilman vakuuksia

Voit hakea 10000 euroa lainaa esimerkiksi keittiön täydellistä remonttia varten. 10000 euron avulla voit vaihtaa keittiöön kaapistot ja kodinkoneet. 10000 euron avulla maksat myös useamman olemassa olevan kalliit pikalainan ja otat tilalle edullisemman yhdistelylainan.

Lainaa 15000 ilman vakuuksia

Kun haet lainaa 15000 ilman vakuuksia, niin voit tehdä esimerkiksi kylpyhuoneen ja saunan remontin. Yleisesti 15000 eurolla on myös tehty salaojaremontti tai vaihdettu talon ulkolaudoitus. 15000 euron avulla voit yhdistää useampia keskikokoisia lainoja tai useamman joustoluoton.

Lainaa 20000 ilman vakuuksia

Palvelumme kautta ihmiset ovat hakeneet lainaa 20000 ilman vakuuksia yleisemmin yhdistääkseen olemassa olevia lainojaan. 20000 euron lainalla voi yhdistää jo yhden isomman ja useamman pienen lainan.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.