Vippi - Kilpailuta yli 30 lainanantajaa yhdellä hakemuksella

Vippi

Vippi välittömästi tilille kilpailutettuna

Vippi kannattaa aina kilpailuttaa. Täytä lainahakemus ja kilpailuta vippi yli 30 eri pankin ja lainanantajan kesken.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Vippi – nopeaa rahaa tilapäiseen lainantarpeeseen

Vippi on nopea tapa hankkia väliaikaista rahoitusta äkillisiin tilanteisiin. Vipin avulla voit helposti rahoittaa äkillisiä menoja, jos esimerkiksi kotoasi hajoaa pesukone tai autosi tarvitsee välitöntä remonttia. Jos tarvitset vain todella lyhytaikaista rahoitusta, niin voit saada ensilainan ilmaiseksi täysin koroitta ja kuluitta ottamalla joustoluoton.

Kilpailuta laina Kilpailutalainasi.fi palvelun avulla vippi vaivatta. Sinun tarvitsee täyttää vain sivun yläosasta löytyvä lainahakemus ja lähettää se, niin me huolehdimme loput puolestasi. Kun lähetät vippihakemuksen kauttamme, niin kilpailutamme hakemuksesi yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken.

Tämä tarkoittaa, että sinulta säästyy aikaa ja pystyt keskittymään olennaiseen eli sinulle edullisimman lainan löytämiseen. Saat kaikki sinulle tarjotut vipit selkeään näkymään, jossa sinun on helppo vertailla eri lainojen kustannuksia. Kun löydät, mikä on sinulle paras laina, niin voit hyväksyä tämän valitsemalla kyseisen lainatarjouksen ja allekirjoittamalla lainasopimuksen pankkitunnuksillasi.

Vippi heti tilille – Miten saan rahat nopeasti käyttöön

Kun vippiä haetaan, niin yleisesti rahat halutaan saada mahdollisimman äkkiä tilille. Sinun on mahdollista nopeuttaa tätä maksuprosessia muutamalla helpolla toimenpiteellä.

  1. Valitse lainanantaja, joka käyttää jotain sähköistä tulonvarmennuspalvelua. Näin voit helposti ja turvallisesti antaa lainaajan varmistaa tulosi ilman, että sinun tarvitsee toimittaa mitään liitteitä lainahakemuksesi tueksi. Tämä prosessi on myös täysin automaattinen, joten kenenkään ei tarvitse käydä esim. manuaalisesti palkkatositetta läpi.
  2. Jos mahdollista käytä yleisempien pankkien tilejä. Jos sinulla on käytössäsi jonkin pienemmän pankin tili, niin rahojen siirrossa tälle tilille voi esiintyä viivettä, joten et saa rahoja heti käyttöösi.
  3. Ole aktiivinen lainaprosessin aikana. Kun olet hyväksynyt jonkin lainanantajan lainan ja allekirjoittanut lainasopimuksen, niin soita vielä kyseisen lainanantajan asiakaspalveluun ja esitä toiveesi, että haluaisit lainan tilillesi mahdollisimman pian.
  4. Hae lainaa silloin kun asiakaspalvelut ovat auki. Jos haet lainaa asiakaspalvelun ollessa kiinni, niin voi olla, että rahat maksetaan tilillesi vasta sitten kun kyseisen lainaajan asiakaspalvelu aukeaa seuraavan kerran.

Toki jos on mahdollista, niin tulevaan rahan tarpeeseen kannattaa varautua jo etukäteen. Jos sinun tarvitsee hankkia jotain tiettynä päivänä, niin kannattaa lainaa hakea jo muutamaa päivää aikaisemmin, niin varmistat että laina on tililläsi silloin kun tarvitset.

Vippi ilman vakuuksia

Kun haet vippiä kauttamme, niin et tarvitse vakuuksia lainaasi varten. Vakuudettomat lainat ovat kätevä tapa saada rahoitusta ilman vapaita vakuuksia, joita voisi olla esimerkiksi asunto tai auto. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin et myöskään tarvitse henkilötakausta lainallesi. Kaikki palvelumme kautta kilpailutettavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joten lainatarjouksesi perustuu sinun henkilökohtaisiin tietohisi ja saat aina yksilöllisen lainatarjouksen.

Nykyisen vipin kilpailuttaminen tai vippien yhdistäminen

Jos sinulla on tällä hetkellä yksi kertalaina tai useampi auki oleva pikavippi, niin sinun kannattaa tarkistaa kuinka paljon nämä vipit maksavat sinulle kuukaudessa. Tämän jälkeen sinun on helppo vertailla vanhojen lainojen ja uuden lainan kustannuksia tekemällä uusi lainahakemus. Lainahakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mitenkään, mutta saat ajankohtaisia lainatarjouksia, joita pystyt vertailemaan nykyisiin lainoihisi. Voi olla, että lainan kokonaiskustannuskin voisi olla sama, mutta saat pienemmän kuukausierän hieman pidemmällä maksuajalla, jolloin pystyt helpottamaan kuukausittaista talouttasi.

Pikavippien yhdistäminen yhdeksi isommaksi yhdistelylainaksi on myös järkevä keino kohtuullistaa joka kuukausi maksettavia lainakustannuksia. Jos sinulla on useita päällekkäisiä lainoja, niin maksat joka lainasta erilliset sivukulut, jolloin jo pelkästään yhden lainan maksaminen tuo sinulle merkittävät säästöt joka kuukausi pienentämällä näitä sivukuluja. Lainojen yhdistäminen auttaa sinua yleensä samaan myös matalamman koron lainallesi, jolloin saat käytännössä kaksinkertaisen hyödyn säästöissä.

Katso nyt täyttämällä lainahakemus, millaista lainaa sinulle tarjotaan juuri nyt ja millaisen säästön saisit aikaan.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.