Yhdistä kalliit lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Lainaa ilman vakuuksia

Kilpailutalainasi.fi auttaa sinua hakemaan lainaa ilman vakuuksia yli 30 eri pankilta ja lainanantajalta. Voit hakea lainaa aina 100 eurosta 50 000 euroon asti. Kilpailutamme hakemuksesi välittömästi eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken, jolloin saat heti lainatarjouksia hakemukseesi perustuen.

Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia helposti selkeässä näkymässä, josta näet sinulle tarjotun lainan määrän, sekä lainan kuukausierän. Näet myös sinulle tarjotun lainan nimelliskoron ja todellisen vuosikoron, niin sinun on helppo vertailla eri lainatarjousten korkoja.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Jos haluat saada lainaa mahdollisimman nopeasti, sinun kannattaa tarkistaa saamasi lainatarjoukset OmaTili palvelun kautta. Jotkin lainanmyöntäjät voivat haluta sinulta vielä jotain tietoja, jotta saat lainatarjouksen heiltä. Valitse sinulle sopivin laina ja seuraa lainanantajan mahdollisia ohjeita, jotta saat lainan mahdollisimman nopeasti tilillesi. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä valitsemasi lainanantajan asiakaspalveluun.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat yleensä hieman kalliimpia kuin vakuudelliset lainat, mutta ne eivät tarvitse mitään omaisuutta lainasi vakuudeksi. Yleensä lainan vakuutena on esimerkiksi oma asunto tai auto. Vakuudettomiin lainoihin et myöskään tarvitse takaajaa, jolloin laina on sinun itsesi vastuulla, eikä sinun tarvitse huolehtia, että joku toinen joutuisi takaamaan henkilökohtaisesti lainojasi.

Vakuudettomat lainat ovat myös suosittuja sen takia, että yleensä saat lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä nopeammin kuin saisit vakuudellista lainaa, joten ne käyvät erinomaisesti lyhyen ajan lainatarpeisiin.

Lainaa ilman liitteitä

Voit hakea lainaa myös ilman liitteitä. Monet lainanmyöntäjät käyttävät sähköisiä tulonvarmennuspalveluita, jolloin sinun ei tarvitse tarvitse erikseen lähettää palkkatositetta tai eläketositetta lainaajan asiakaspalveluun hakemuksesi tueksi. Kirjaudut palveluun vain nopeasti omilla pankkitunnuksillasi ja näin vältät ylimääräisten liitteiden ja paperien lähettämisen.

Lue lisää: Lainaa ilman liitteitä

Muutama muistisääntö, kun haet lainaa ilman liitteitä:

Hae vain niin suurta summaa kuin tarvitset. Jos haet isompaa lainaa kuin tarvitset, niin voit vahingossa ylittää maksukykysi, jolloin et pysty suoriutumaan tulevista lainaeristä, jos vaikka autosi ja jokin kodinkone hajoaa.

Ovatko luottotietosi kunnossa? Jos sinulla on ollut lähimenneisyydessä ongelmia lainojen takaisinmaksussa, niin on todennäköistä, että sinä et saa uusia lainatarjouksia.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.