Lainaa ilman vakuuksia - Kilpailutalainasi.fi

Lainaa ilman vakuuksia

Yhdistä kalliit lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä kaikki pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainaa voit hakea 50.000€ asti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainaa ilman vakuuksia

Kilpailutalainasi.fi auttaa sinua hakemaan lainaa ilman vakuuksia yli 30 eri pankilta ja lainanantajalta. Voit hakea lainaa aina 100 eurosta 50 000 euroon asti. Kilpailutamme hakemuksesi välittömästi eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken, jolloin saat heti lainatarjouksia hakemukseesi perustuen.

Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia helposti selkeässä näkymässä, josta näet sinulle tarjotun lainan määrän, sekä lainan kuukausierän. Näet myös sinulle tarjotun lainan nimelliskoron ja todellisen vuosikoron, niin sinun on helppo vertailla eri lainatarjousten korkoja.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Jos haluat saada lainaa mahdollisimman nopeasti, sinun kannattaa tarkistaa saamasi lainatarjoukset OmaTili palvelun kautta. Jotkin lainanmyöntäjät voivat haluta sinulta vielä jotain tietoja, jotta saat lainatarjouksen heiltä. Valitse sinulle sopivin laina ja seuraa lainanantajan mahdollisia ohjeita, jotta saat lainan mahdollisimman nopeasti tilillesi. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä valitsemasi lainanantajan asiakaspalveluun.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat yleensä hieman kalliimpia kuin vakuudelliset lainat, mutta ne eivät tarvitse mitään omaisuutta lainasi vakuudeksi. Yleensä lainan vakuutena on esimerkiksi oma asunto tai auto. Vakuudettomiin lainoihin et myöskään tarvitse takaajaa, jolloin laina on sinun itsesi vastuulla, eikä sinun tarvitse huolehtia, että joku toinen joutuisi takaamaan henkilökohtaisesti lainojasi.

Vakuudettomat lainat ovat myös suosittuja sen takia, että yleensä saat lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä nopeammin kuin saisit vakuudellista lainaa, joten ne käyvät erinomaisesti lyhyen ajan lainatarpeisiin.

Lainaa ilman liitteitä

Voit hakea lainaa myös ilman liitteitä. Monet lainanmyöntäjät käyttävät sähköisiä tulonvarmennuspalveluita, jolloin sinun ei tarvitse tarvitse erikseen lähettää palkkatositetta tai eläketositetta lainaajan asiakaspalveluun hakemuksesi tueksi. Kirjaudut palveluun vain nopeasti omilla pankkitunnuksillasi ja näin vältät ylimääräisten liitteiden ja paperien lähettämisen.

Lue lisää: Lainaa ilman liitteitä

Muutama muistisääntö, kun haet lainaa ilman liitteitä:

Hae vain niin suurta summaa kuin tarvitset. Jos haet isompaa lainaa kuin tarvitset, niin voit vahingossa ylittää maksukykysi, jolloin et pysty suoriutumaan tulevista lainaeristä, jos vaikka autosi ja jokin kodinkone hajoaa.

Ovatko luottotietosi kunnossa? Jos sinulla on ollut lähimenneisyydessä ongelmia lainojen takaisinmaksussa, niin on todennäköistä, että sinä et saa uusia lainatarjouksia.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.