Joustolaina on joustava laina joka mukautuu tarpeisiisi

Joustolaina on kätevä tapa rahoittaa toistuvia kuluja. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

1. Täytä ja kilpailuta hakemuksesi
2. Valitse sopivin laina
3. Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

Joustolaina

Joustolaina on lainatuote, jossa sinulle myönnetään luottoraja hakemukseesi perustuen. Yleiset joustolainat ovat suuruudeltaan 2000 euron ja 5000 euron luokkaa. Suurin tällä hetkellä tarjottava joustoluotto on Komplett Bankin 50 000 euron joustolaina, mutta heillä on suhteelliset tiukat rajat tämän lainan myöntämiseksi.

Kilpailuta joustolaina yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken Kilpailutalainasi.fi sivustollamme. Saat lainatarjoukset selkeään näkymään, josta pystyt helposti vertailemaan sinulle ehdotettuja joustolainoja keskenään.

Joustolaina on melkein kuin luottokortti

Joustolaina myönnetään sille summalle kuin sitä haet ja sinulla on aina myönnetty lainasumma käytettävissäsi. Jos olet siis vaikka hakenut joustolainaa 5000 eurolla ja maksanut siitä lainapääomaa takaisin 1500 euroa, niin sinä voit tarvittaessa nostaa lisää lainaa takaisin maksamasi summan eli 1500 euroa.

Joustolainaa voikin käyttää aina tarpeiden mukaan, sillä voit tarvittaessa ottaa hieman lisää lainaa kun olet saanut maksettua sitä takaisin. Pidempi aikaisena ratkaisuna joustolaina voi tulla tavallista vakuudetonta kulutusluottoa kalliimmaksi, jos pidät lainapääoman jatkuvasti lähellä maksimisummaa.

Joustolaina on mahdollista saada kuluitta lyhyeksi aikaa

Voit saada joustolainan kuluitta 30 päiväksi, sillä jotkin lainanantajat antavat uusille asiakkailleen joustolainan täysin kuluitta ja koroitta 30 päiväksi. Tällä hetkellä ainakin Ferratum, sekä Credit24 tarjoavat uusille asiakkailleen korotonta ja kulutonta lainaa.

Joustolainan kulutonta ja korotonta aikaa käytetään yleensä ns. sisäänheitto-tuotteena. Voit käytännössä saada ilmaisen lainan, jos maksat sen takaisin 30 päivän kuluessa. Jos siis tiedät, että saat lainaamasi summan verran ylimääräistä rahaa kuukauden sisään, jolla voit maksaa lainasi takaisin, niin joustolaina on erinomainen vaihtoehto lyhytaikaiseen rahoitukseen.

Joustoluotto

Joustoluotto laskuri

Hae lainaa ja näet välittömästi sinulle arvioidun lainan kuukausierän. Tekemällä hakemuksen ja lähettämällä sen saat välittömästi tarjouksia pankeilta ja lainanmyöntäjiltä, jotka kilpailevat siitä, kuka antaa sinulle edullisinta joustoluottoa. Saat sinulle tehdyn henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu antamiisi tietoihin.

Joustoluoton kokonaishinta voi tulla hyvinkin kalliiksi, jos koko ajan nostat joustolainan maksimiin, kun teet lyhennyksiä. Tässä tapauksessa maksat melkein koko ajan joustoluottosi kokonaissummasta korkoa ja siten lainasi kokonaissummasi on iso. Käytä siis joustolainaa, jos sinulla on toistuvia rahantarpeita, jotka voit rahoittaa joustoluotolla. Muuten kannattaa harkita esimerkiksi vakuudetonta lainaa. Voit saada myös pienempien summien kohdalla lainaa ilman liitteitä.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.