Kilpailuta edullinen laina 30 luotonantajalla - Me teemme työn - Sinä päätät

Edullinen laina

Kilpailuta lainahakemuksesi ja löydä edullinen laina

Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 30 pankkia ja lainanantajaa ja löydät helposti edullisen lainan.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Edullinen laina

Kilpailutalainasi.fi on palvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisen lainan. Palvelumme kautta täytetty lainahakemus kilpailutetaan yli 30 pankin ja lainanantajan kesken. Kilpailutamme edullisen lainan puolestasi ja sinun täytyy vain keskittyä valitsemaan sinulle paras vaihtoehto lainaksi.

Halpa laina heti käyttöön

Muista aina vertailla lainasi kokonaiskustannuksia. Halpa laina ei välttämättä ole edullisin laina kokonaiskustannuksiltaan. Ota huomioon lainakoron lisäksi muut mahdolliset sivukulut. Lainasta voidaan periä erisuuruisten nostopalkkioiden lisäksi hyvin erikokoisia kuukausittaisia hoitokuluja.

Laina on mahdollista saada nopeasti käyttöön, jos käytät lainahakemuksessa tiliä, joka sijaitsee isommassa suomalaisessa pankissa, jolloin rahat voidaan siirtää tilillesi heti.

Voit myös käyttää sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun ei tarvitse lähettää hakemukseen liitteitä. Näin lainaprosessi voidaan suorittaa täysin sähköisesti ja voi saada lainaa ilman liitteitä. Jos haet yli 5000 euron summaa, niin pääsääntöisesti kaikki lainanantajat haluavat lisäliitteitä lainapäätöstä varten.

Kun sinulle on myönnetty laina, niin ota yhteyttä lainayhtiön asiakaspalveluun ja ilmoita, että haluaisit lainan käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Ottamalla yhteyttä lainasi voidaan maksaa nopeammin tilillesi.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullista lainaa on mahdollista saada myös pitkällä maksuajalla. Ota huomioon, että pienissä lainasummissa esim. alle 1000 euroa, sinun ei ole mahdollista saada lainalle pitkää maksuaikaa tai pitkä laina-aika nostaa lainasi kokonaiskustannuksia merkittävästi. Isommissa lainasummissa on mahdollista saada maksuaikaa jopa 12 tai 15 vuotta. Näissä isommissa summissa sinun kannattaa harkita, että haluatko maksaa lainasumman alkuperäisellä maksusuunnitelmalla vai haluatko maksaa lainan isompana kertaeränä takaisin ennen laina-ajan päättymistä.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten sinun on helppo löytää hakemuksemme avulla edullista lainaa ilman vakuuksia. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin et tarvitse omaisuutta lainaa vastaan tai henkilötakaajaa lainallesi.

Edullinen laina 10000 euroa

Jos haet edullista 10000 euron lainaa, niin Kilpailutalainasi.fi palvelun kautta saat hakemuksesi kilpailutettua, jolloin saat näkyvillesi kaikki 10000 euron lainaa tarjoavat yritykset, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa. Jos sinun on mahdollista hakea lainaa yhteishakijan kanssa, niin teillä on suuremmat mahdollisuudet saada edullinen 10000 euron laina, kuin jos hakisit lainaa yksin.

Edullinen laina työttömälle

Joskus voi tarvita hetkellistä rahoitusta, jos joutuu työttömäksi yllättäen. Jos olet joutunut työttömäksi, niin on erityisen tärkeää huolehtia siitä, ettet maksa lainastasi liikaa. Vaikka olisit työtön, niin voit hakea lainaa palvelumme kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja näet millaista lainaa saisit, vaikka olisitkin hetkellisesti työtön.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.