Kilpailuta edullinen laina 30 luotonantajalla - Me teemme työn - Sinä päätät

Kilpailuta lainahakemuksesi ja löydä edullinen laina

Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 30 pankkia ja lainanantajaa ja löydät helposti edullisen lainan.

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Edullinen laina

Kilpailutalainasi.fi on palvelu, jonka avulla sinun on mahdollista löytää yhdellä hakemuksella edullinen laina. Kilpailuta laina palvelumme kautta. Lainahakemus kilpailutetaan yli 30 pankin ja lainanantajan kesken. Lainojen vertailu on helppoa, sillä lainaa voi hakea nopeasti yhdellä hakemuksella ja sen jälkeen voit vertailla kaikkia saamiasi lainatarjouksia.

Kilpailutamme edullisen lainan puolestasi ja sinun täytyy vain keskittyä valitsemaan sinulle paras vaihtoehto lainaksi. Edullinen laina löytyy nopeasti, sillä lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa selkeästä näkymästä.

Valittuasi haluamasi lainan, maksetaan laina heti tilille ja rahat ovat olla käytössäsi jopa saman päivän aikana.

Halpa laina heti käyttöön

Muista aina vertailla lainasi kokonaiskustannuksia. Halpa laina ei välttämättä ole edullisin laina kokonaiskustannuksiltaan. Ota huomioon lainakoron lisäksi muut mahdolliset sivukulut. Lainasta voidaan periä erisuuruisten nostopalkkioiden lisäksi hyvin erikokoisia kuukausittaisia hoitokuluja.

Edullisin laina löytyy vertailemalla mahdollisimman monta vaihtoehtoa, ennen kuin valitset lainanantajan. Voit hakea lainaa kauttamme jopa yli 30 lainanantajalta ja pankilta, sillä kilpailutamme hakemuksesi kattavasti, jotta lainan korko olisi sinulle mahdollisimman pieni.

Kun haluat saada lainan käyttöön nopeasti, niin noudata seuraavia alla olevia vinkkejä saadaksesi rahat tilille mahdollisimman nopeasti. Näin saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Laina on mahdollista saada nopeasti käyttöön, jos käytät lainahakemuksessa tiliä, joka sijaitsee isommassa suomalaisessa pankissa, jolloin rahat voidaan siirtää tilillesi heti.

Voit myös käyttää sähköistä tulonvarmennuspalvelua, jolloin sinun ei tarvitse lähettää hakemukseen liitteitä. Näin lainaprosessi voidaan suorittaa täysin sähköisesti ja voi saada lainaa ilman liitteitä. Jos haet yli 5000 euron summaa, niin pääsääntöisesti kaikki lainanantajat haluavat lisäliitteitä lainapäätöstä varten.

Kun sinulle on myönnetty laina, niin ota yhteyttä lainayhtiön asiakaspalveluun ja ilmoita, että haluaisit lainan käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Ottamalla yhteyttä lainasi voidaan maksaa nopeammin tilillesi.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullista lainaa on mahdollista saada myös pitkällä maksuajalla. Ota huomioon, että pienissä lainasummissa esim. alle 1000 euroa, sinun ei ole välttämättä mahdollista saada lainalle pitkää maksuaikaa, sillä tämä riippuu lainanantajasta. Laina-ajan pidentäminen voi nostaa lainasi kokonaiskustannuksia suuremmaksi isoilla lainasummilla, mutta pienemmissä lainoissa maksuajan pidentämisellä on pienemmät vaikutukset.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla takaa sinulle yleensä edullisimman kuukausierän, joka taas auttaa pienentämään lainakulujen osuutta kokonaismenoistasi. Jos haet lainallesi pienintä kuukausikulua, niin sinun kannattaa hakea pisintä laina-aikaa. Pieni kuukausikulu mahdollistaa sen, että sinulla jää rahaa enemmän käyttöösi muuhun tarpeelliseen kuin pelkkiin lainakuluihin. Jos lainakulut nousevat kuukausittain liian suuriksi, niin yleensä ihmiset ottavat esimerkiksi yhdistelylainaa, jonka avulla he pystyvät maksamaan vanhat lainansa pois ja ottamaan uuden lainan kuukausierällä, joka sopii paremmin heidän taloudelliseen tilanteeseen.

Laina pitkällä maksuajalla – vaikutus kokonaiskuluihin

Kannattaako sinun ottaa laina pitkällä maksuajalla ja mitkä ovat sinun kustannuksesi pidemmän päälle edullisissa kulutusluotoissa? Tämä riippuu täysin omasta tarpeestasi. Yleensä laina-aikaa halutaan pidentää sen takia, että saadaan lainan kuukausittainen maksuerä sopivaksi omaan talouteen.

Kun haetaan lainalle sopivaa kuukausierää, niin lainan kokonaiskustannukset eivät ole tärkein asia mietittäväksi. Kuitenkin kokonaiskustannuksiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin siinä vaiheessa, jos taloutesi kokonaistulot ovat kasvaneet merkittävästi.

Isommissa lainasummissa on mahdollista saada maksuaikaa jopa 12 tai 15 vuotta. Näissä isommissa summissa sinun kannattaa harkita, että haluatko maksaa lainasumman alkuperäisellä maksusuunnitelmalla vai haluatko maksaa lainan isompana kertaeränä takaisin ennen laina-ajan päättymistä.

Tämä kuitenkin tarkoittaa, että sinä maksat lainastasi enemmän korkokuluja kuin lyhyemmällä laina-ajalla. Edulliseksi laina tulee pitkällä maksuajalla kuukausittain, mutta kokonaishinnaltaan se on kalliimpi. Sinun tulisi siis valita pitkä maksuaika perustuen maksukykyysi.

Voit vaikka valita pienemmän kuukausierän lainasi aluksi ja pyrkiä siihen, että voisit maksaa lainasi nopeammin takaisin, jolloin lainasi kokonaiskustannukset eivät olisi niin suuria.

Alla näet esimerkkejä lainan kuukausieristä eri maksuajoilla:

Lainasumma Laina-aika Arvioitu kuukausierä Arvioidut kokonaiskorot ja kulut
2000 12 kk 171 € 52 €
2000 36 kk 60 € 160 €
2000 60 kk 38 € 280 €
5000 12 kk 428 € 136 €
5000 36 kk 150 € 400 €
5000 60 kk 94 € 640 €
10000 36 kk 299 € 764 €
10000 60 kk 188 € 1 280 €
10000 120 kk 106 € 2 720 €
20000 36 kk 599 € 1 564 €
20000 60 kk 377 € 2 620 €
20000 120 kk 211 € 5 320 €

 

Voit siis nopeasti huomata, että pienempien summien kohdalla maksuajalla ja lainan kokonaiskustannuksilla ei ole niin suurta eroa, jos lainan korko ei ole suuri.

Suurempien summien kohdalla korkojen ja muiden kustannusten määrä kasvaa merkittävästi kun pidennät laina-aikaasi.

Näin voitaisiin todeta, että yritä maksaa isommat lainasummasi mahdollisimman nopeasti takaisin. Jos sinulla on useampia lainoja, niin yritä maksaa ensimmäisenä se laina takaisin, jossa on ison korko.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Edullinen laina ilman vakuuksia on mahdollista kilpailuttaa palvelumme kautta. Sinulla ei tarvitse olla lainaasi varten takaajia tai mitään vapaita vakuuksia, sillä kaikki palvelumme kautta saatavat lainat ovat vakuudettomia lainoja.

Vakuudellisissa kulutusluotoissa sinulla pitää olla vapaita vakuuksia lainaa vastaan tai henkilötakaaja lainalle. Vapaita vakuuksia ovat esim. auto, moottoripyörä, vene, asunto tai kesämökki.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin et tarvitse omaisuutta lainaa vastaan tai henkilötakaajaa lainallesi. Sinulla ei siis tarvitse olla vapaita vakuuksia lainasi tueksi. Voit hakea luottoa siitäkin huolimatta, jos sinulta ei satu löytymään lainan vakuudeksi sopivaa omaisuutta tai jos asuntosi on vielä vakuutena asuntolainassasi. Lainaa hakiessa sinun ei myöskään tarvitse hankkia takaajaa lainallesi, mikä ei ole koskaan erityisen mukava tehtävä.

Jotta löytäisit edullisimman lainan ilman vakuuksia, niin sinun kannattaa kilpailuttaa hakemuksesi helposti ja nopeasti kauttamme, sillä lähetämme lainahakemuksesi usealle lainanantajalle ja yhteistyöpankille. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus ja annat sen jälkeen lainanantajien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle edullisimman lainatarjouksen.

Kaikki palvelumme kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten sinun on helppo löytää hakemuksemme avulla edullista lainaa ilman vakuuksia.

Onko vakuudeton kulutusluotto kallis?

Vakuudeton kulutusluotto on hieman kalliimpi kuin vakuudellinen kulutusluotto. Tämä johtuu siitä, että vakuudellisen lainan luottoriskit ovat pienemmät kuin vakuudettoman lainan. Vakuudettomassa kulutusluotossa luotonantajan riski kasvaa ja sitä kompensoidaan suuremmilla korkokuluilla.

Vakuudetonta kulutusluottoa voi kuitenkin saada hyvin maltillisilla koroilla. Perustuen hakemustietoihisi saat lainahakemuksen perusteella sinulle henkilökohtaisesti määritellyn korkoprosentin, joka voi olla hyvinkin edullinen.

Kuinka edullista lainaa saa hakemalla vakuudetonta kulutusluottoa

Vakuudettomissa luotoissa halvin laina on yleensä alle 10%. Nimelliskorko voi vaihdella n. 4,5% ja 20% välillä, mutta useimmiten lainatarjoukset ovat 10% ja 20% välissä.

Jos saat lainaa alle 10% korolla, niin se on hyvä tarjous. Useilla lainanantajilla lainatarjoukset osuvat 10% – 20% välille, joten alle 10% lainatarjous kannattaa pistää muistiin.

Edullinen laina 10000 euroa

Jos haet edullista 10000 euron lainaa, niin Kilpailutalainasi.fi palvelun kautta saat hakemuksesi kilpailutettua, jolloin saat näkyvillesi kaikki 10000 euron lainaa tarjoavat yritykset, jotka ovat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa. Kun haet isompaa lainaa, niin sinun tulee valmistautua toimittamaan luotonmyöntäjille asiakirjoja lainahakemuksesi tueksi. Esimerkiksi isommissa summissa halutaan yleensä saada hakijalta ainakin palkkatosite tai eläketosite hakemuksen liitteeksi.

Ellet saa lainaa yksin tai sinun kanssasi lainaa hakee toinen henkilö, niin teidän on mahdollista hakea yhteisvastuullista lainaa. Jos sinun on mahdollista hakea lainaa yhteishakijan kanssa, niin teillä on suuremmat mahdollisuudet saada edullinen 10000 euron laina, kuin jos hakisit lainaa yksin. Kun lainan hakijoita on kaksi, niin luottoriski pienenee merkittävästä lainanantajan silmissä.

edullinen laina

Pienikorkoinen laina

Edullista lainaa hakiessa lainan pieni korko on yleensä tärkein tekijä lainanhakijalle. Kun lainan nimellinen vuosikorko on pieni ja lainasta laskutettavat lisäkulut, kuten avausmaksu ja tilinhoitokulut ovat rajattu 150 euroon vuodessa. Lainan todellinen vuosikorko voi vaihdella todella paljon, sillä sen suuruus riippuu lainan pituudesta ja suuruudesta. Esimerkiksi aikoinaan, jos 100 euron pikavipin kokonaiskulut olivat 14 päivän aikana 19,80 euroa, niin todelliseksi vuosikoroksi tuli hulppeat 495%, joka kuulostaa korkealta. Olisitko kuitenkaan itse valmis antamaan tuntemattomalle ihmiselle 100 euroa, jos kahden viikon päästä takaisin 120 euroa? Ehkä olisit, ehkä et.

Pienikorkoiseksi lainaksi voi sanoa vakuudettomissa lainoissa lainaa, jonka nimelliskorko on alle 10%. Joillakin lainanantajilla on sama hinnoittelu kaikille asiakkaille, mutta yleensä asiakkaita arvioidaan hakemuspohjaisesti ja jokaiselle asiakkaalle tehdään oma henkilökohtainen lainatarjous. Jos lainatarjouksesi korko on 10 – 20%, niin lainan kokonaiskustannukset eivät tule sinulle merkittävästi alle 10% lainaa suuremmiksi, jos luottosi laina-aika on lyhyt.

Paras lainavertailu edullisen lainan löytämiseen

Paras lainavertailu edullisen lainan löytämiseen on sinulle vaivaton ja antaa mahdollisimman kattavasti tuloksia. Palvelumme on kehitetty juuri tätä varten. Sivustomme kautta sinun on mahdollista kilpailuttaa lainahakemuksesi usealla lainanantajalla samanaikaisesti.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ja ainoa lainahakemus ja lähetämme tämän hakemuksen sinulle sopiville lainanantajille. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, niin saat välittömästi luottopäätöksiä palvelussamme olevilta lainanantajilta. Nämä lainatarjoukset tulevat sinulle näkyviin selkeässä näkymässä, josta sinun on helppo vertailla

Edullinen laina – kokemuksia

Edullisen lainan hakeminen on helppoa, mutta lainatarjouksissa voi olla suurta vaihtelua. Vaihtoehtona lainan hakemiselle oli hakea lainaa pankista tai hakea vakuudetonta luottoa netistä. Pankista kysyttäessä vakuudetonta lainaa ei kuitenkaan suostuttu myöntämään pitkästä asiakassuhteesta huolimatta. Niinpä ainoana vaihtoehtona oli hakea vakuudetonta lainaa netistä.

Kokeilimme millaista lainaa saa 2500 euron kuukausipalkalla ja jos samalla asuntolainaa on 70 000 euroa. Lainahakemuksen täyttäminen oli helppoa ja nopeaa. Hakemuksen täyttäminen vei vain muutamia minuutteja. Eniten aikaa meni tilinumeron etsimiseen, joka oli kuitenkin helppoa sillä puhelimesta löytyvän applikaation avulla tilinumero löytyi nopeasti.

Edullisin lainatarjous oli hieman alle 10% ja se valikoitui lainaksi. Lainan tarve oli väliaikainen, joten lainan nimelliskorko olisi voinut olla myös suurempi, sillä lainan kokonaiskustannukset eivät olisi ehtineet kasvaa merkittävästi lainan takaisinmaksuaikana.

Edullinen laina työttömälle

Joskus voi tarvita hetkellistä rahoitusta, jos joutuu työttömäksi yllättäen. Jos olet joutunut työttömäksi, niin on erityisen tärkeää huolehtia siitä, ettet maksa lainastasi liikaa. Vaikka olisit työtön, niin voit hakea lainaa palvelumme kautta. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja näet millaista lainaa saisit, vaikka olisitkin hetkellisesti työtön.

Työttömyys ei siis suoraan estä lainan saantia. Huomaa kuitenkin, että monen lainayhtiön vaatimuksena on, että sinulla on säännölliset vuositulot, joten työttömänä oleminen voi vaikuttaa kielteisesti lainan saamiseen.

Jos saat esimerkiksi ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, niin sinun on todennäköisesti mahdollista saada lainaa. Muista kuitenkin, että laina on vain tilapäinen helpotus tilanteeseesi ja sinun tulisi ottaa lainaa työttömänä vain, jos sitä välttämättä tarvitset.

Milloin laina on edullinen?

Edullinen laina on yleensä sellainen mitä sinun on mahdollista saada mahdollisimman pienellä korolla. Yleensä ihmiset pitävät vakuudettomien kulutusluottojen korkoja liian suurina, koska heillä ei ole käsitystä kuinka paljon näiden korkotasot keskimäärin ovat. Tällä hetkellä Suomessa lainojen korkokatto on 20%, joten tätä suuremmalla nimelliskorolla sinulle ei voida myöntää lainaa. Mutta jos vertaat asuntolainan 1% korkoa vakuudettoman kulutusluoton korkoon, niin kulutusluoton korko saattaa vaikuttaa korkealta. Tosin asuntolainan vakuutena on asunto vakuudettomassa kulutusluotossa mitään vakuuksia ei ole.

Laina on silloin edullinen sinulle, kun olet vertaillut lainoja mahdollisimman monelta lainanantajalta ja pankilta ja olet saanut selville kuinka edullisesti sinulle suostutaan myöntämään lainaa. Edullinen laina löytyy myös helposti käyttämällä palveluamme, jolloin voit katsoa yhdellä hakemuksella nopeasti millaisia lainatarjouksia saat.

Miten löytää edullinen laina?

Halvin laina on mahdollista löytää vertailemalla mahdollisimman monta vaihtoehtoa lainallesi. Jos sinulla on vakuuksia tai mahdollisuus käyttää takaaja, niin kysy lainatarjousta aluksi omasta pankistasi.

Jos sinun ei ole mahdollista hakea pankistasi lainaa tai sinulla ei ole vakuuksia, niin edullinen laina löytyy vertailemalla mahdollisimman monta vaihtoehtoa. Olemme halunneet tehdä tämän sinulle helpoksi ja laina löytyy kauttamme täyttämällä vain yksi hakemus.

Kuinka pitkällä maksuajalla voi saada lainaa?

Lainaa on mahdollista hakea vaihtelevilla laina-ajoilla. Yleensä kulutusluottoja myönnetään 1- 10 vuoden maksuajalla. Suuremmille lainoille on yleensä mahdollista saada pidempi laina-aika ja pisimmillään laina-aika on yleensä 15 vuotta. Voit itse määrittää hakiessasi toiveen laina-ajan pituudelle käyttämällä sopivan kuukausierän arviointiin lainahakemuksessa olevaa laskuria.

Laina-aika riippuu myös luotonantajasta. Jotkin lainanantajat myöntävät lainaa vain tietyksi aikaa ja pienemmille summille vaihtoehtona voi olla yhden tai kahden vuoden maksu-aika. Toiset lainanantajat voivat myöntää pienillekin summille pitkän maksuajan. Näet kuitenkin saamistasi lainatarjouksista heti millaisella laina-ajalla ja kuukausierällä saisit lainaa.

Onko mahdollista saada edullinen laina pitkällä maksuajalla?

Edullinen laina on mahdollista saada pitkällä maksuajalla. Tämä riippuu miten määrittelet edullisen lainan. Toiselle edullinen laina voi olla lainan edulliset kuukausikulut, jolloin lainakustannusten jälkeen jää riittävästi rahaa muuhun elämiseen ja tekemiseen. Toiselle edullinen laina tarkoittaa lainan pientä kokonaiskustannusta, jolloin mahdollisimman pieni korko lainalle on tärkeintä.

Jos haluat lainallesi mahdollisimman pienen tai talouteesi paremmin sopivan kuukausierän, niin valitse maksuajaksi sellainen, jolla saat lainalle sinulle sopivan kuukausierän. Jos haluat edulliset lainan kokonaiskulut, niin yritä lyhentää lainasi mahdollisimman nopeasti jolloin lainasi kokonaiskulut pysyvät pienenä.

Onko edullista lainaa mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia?

Edullista lainaa on mahdollista saada myös ilman vakuuksia ja takaajia. Sinulla ei tarvitse olla vapaita vakuuksia kuten asuntoa, autoa, kesämökkiä tai moottoripyörää, jotta voisi hakea lainaa. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää muita ihmisiä lainasi takaajaksi.

Kaikki kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Sinun tarvitsee täyttää vain omat tietosi ja näet välittömästi saamasi lainapäätökset.

Miten valitsen parhaan vaihtoehdon saamistani lainatarjouksista?

Muista, että et ole sitoutunut vielä mihinkään kun olet täyttänyt lainahakemuksen. Voit vertailla rauhassa saamiasi vaihtoehtoja lainalle. Sinulle paras laina on se, joka täyttää parhaiten sen tarpeen miksi hait lainaa.

Valitse pienin korko, jos hait edullista lainaa. Valitse sinun talouteesi parhaiten sopiva kuukausierä, jos hait lainaa sen perusteella. Tai jos hait esimerkiksi yhdistelylainaa, niin valitse se laina, jonka avulla pystyt maksamaan korkeakorkoiset lainasi pois ja säästämään.

Miten nopeasti edullinen laina maksetaan tilille?

Rahat maksetaan heti tilille, kun olet hyväksynyt saamasi lainatarjouksen. Riippuen ajankohdasta sinun on mahdollista saada rahat tilille käyttöösi saman päivän aikana. Jos haet lainaa myöhään illalla, niin lainan käsittely ja rahojen siirtäminen voi siirtyä seuraavaan päivään.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.