Edullinen laina pitkällä maksuajalla - Kilpailuta ja löydä edullisin laina

Edullinen laina pitkällä maksuajalla


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja voit saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainasi ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Edullinen laina pitkällä maksuajalla takaa sinulle yleensä edullisimman kuukausierän, mutta kannattaako se pidemmän päälle kulutusluotoissa. Jos haet lainallesi pienintä kuukausikulua, niin sinun kannattaa hakea pisintä laina-aikaa.

Tämä kuitenkin tarkoittaa, että sinä maksat lainastasi enemmän korkokuluja kuin lyhyemmällä laina-ajalla. Edulliseksi laina tulee pitkällä maksuajalla kuukausittain, mutta kokonaishinnaltaan se on kalliimpi. Sinun tulisi siis valita pitkä maksuaika perustuen maksukykyysi.

Voit vaikka valita pienemmän kuukausierän lainasi aluksi ja pyrkiä siihen, että voisit maksaa lainasi nopeammin takaisin, jolloin lainasi kokonaiskustannukset eivät olisi niin suuria.

Alla näet esimerkkejä lainan kuukausieristä eri maksuajoilla:

Lainasumma Laina-aika Arvioitu kuukausierä Arvioidut kokonaiskorot ja kulut
2000 12 kk 171 € 52 €
2000 36 kk 60 € 160 €
2000 60 kk 38 € 280 €
5000 12 kk 428 € 136 €
5000 36 kk 150 € 400 €
5000 60 kk 94 € 640 €
10000 36 kk 299 € 764 €
10000 60 kk 188 € 1280 €
10000 120 kk 106 € 2720 €
20000 36 kk 599 € 1564 €
20000 60 kk 377 € 2620 €
20000 120 kk 211 € 5320 €

Voit siis nopeasti huomata, että pienempien summien kohdalla maksuajalla ja lainan kokonaiskustannuksilla ei ole niin suurta eroa, jos lainan korko ei ole suuri.

Suurempien summien kohdalla korkojen ja muiden kustannusten määrä kasvaa merkittävästi kun pidennät laina-aikaasi.

Näin voitaisiin todeta, että yritä maksaa isommat lainasummasi mahdollisimman nopeasti takaisin. Jos sinulla on useampia lainoja, niin yritä maksaa ensimmäisenä se laina takaisin, jossa on ison korko.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Edullinen laina ilman vakuuksia on mahdollista kilpailuttaa palvelumme kautta. Sinulla ei tarvitse olla lainaasi varten takaajia tai mitään vapaita vakuuksia, sillä kaikki palvelumme kautta saatavat lainat ovat vakuudettomia lainoja.

Jotta löytäisit edullisimman lainan ilman vakuuksia, niin sinun kannattaa kilpailuttaa hakemuksesi helposti ja nopeasti kauttamme, sillä lähetämme lainahakemuksesi usealle lainanantajalle ja yhteistyöpankille. Tässä tapauksessa sinun tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus ja annat sen jälkeen lainanantajien kilpailla siitä, kuka pystyy tekemään sinulle edullisimman lainatarjouksen.

Edullinen laina työttömälle

Sinun on mahdollista hakea lainaa myös, jos olet työtön. Huomaa kuitenkin, että monen lainayhtiön vaatimuksena on, että sinulla on säännölliset vuositulot, joten työttömänä oleminen voi vaikuttaa kielteisesti lainan saamiseen.

Jos saat esimerkiksi ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, niin sinun on todennäköisesti mahdollista saada lainaa. Muista kuitenkin, että laina on vain tilapäinen helpotus tilanteeseesi ja sinun tulisi ottaa lainaa työttömänä vain, jos sitä välttämättä tarvitset.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi valitettavasti saada lainaa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 50.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaista lainaa juuri sinä saisit.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa 100 eurosta alkaen aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä lainahakemuksen näet helposti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella helposti millaisella korolla saat lainaa.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit täyttää lainahakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada lainaa on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle lainatarjousta, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.