Lainaa 2000 kilpailutettuna yli 25 lainanantajan kesken

Kilpailuta lainahakemuksesi ja lainaa 2000 euroa

Lainaa 2000e kilpailutettuna. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kaikki yhteistyöpankkimme.

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Säästä lainamenoissasi

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittäviä säästöjä joka kuukausi. Kauttamme voit kilpailuttaa lainojen yhdistämisen tai yksittäisen lainan ja saada aikaan merkittäviä säästöjä joka kuukausi.

Suojattu yhteys

Me käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn eli tietosi ovat turvassa koko ajan. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään salatun yhteyden kautta luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Luotettavaa palvelua

Kilpailutamme lainan ja etsimme sinulle sopivia lainatarjouksia. Kauttamme onnistuu myös luottojen yhdistäminen. Olemme luotettava toimija alalla ja siksi yrityksellämme onkin korkein AAA –luottoluokitus.

;

Lainaa 2000

Lainaa 2000 euroa nopeasti ja helposti. Sinun tarvitsee tehdä vain yksi lainahakemus ja saat kilpailutettua hakemuksesi palvelumme kautta. Kilpailuttamalla lainahakemuksesi varmistat ettet maksa lainastasi turhia, vaan annat lainanantajien ja pankkien kilpailla siitä, kuka pystyy tarjoamaan sinulle 2000 euroa edullisimmalla korolla.

Myös pienien summien kilpailuttaminen kannattaa. Vaikka syyskuussa 2019 voimaantullut korkokatto on rajoittanut lainojen koron 20 prosenttiin, niin voit yhä saada merkittäviä säästöjä aidosti kilpailuttamalla hakemuksesi ja vertailemalla, missä lainasi kustannukset olisivat alhaisimmat.

Kaikki palvelumme kautta kilpailetut lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse takaajia, etkä vakuuksia lainaasi vastaan. Näit voit itse huolehtia lainastasi.

Sinun on mahdollista ottaa lainaksesi joustoluotto tai kulutusluotto. Yleensä näistä vaihtoehdoista voit saada parempia tarjouksia kulutusluotolle, sillä joustolainojen korko voi olla lähellä 20%. Muista kuitenkin aina vertailla huolellisesti kaikkia lainatarjouksia, jotka saat kun olet lähettänyt lainahakemuksesi.

Lainaa 2000 heti

Lainaa voit saada hyvinkin nopeasti, sillä täytettyäsi hakemuksen ja lähetettyäsi sen voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan jo vartin sisään. Hakemuksen täyttäminen ei vie sinulta kuin muutaman minuutin.

Sinun kannattaa ottaa esiin tilinumerosi, ellet muista sitä ulkoa ja jos haet isompaa summaa, niin voi olla että sinun tulee myös toimittaa hakemuksesi tueksi palkka- tai eläketosite.

Jos haluat saada lainaa 2000 heti, niin sinun kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka nopeasti rahat maksetaan sinulle. Jotkin lainanantajat tarjoavat lainan pikamaksua express-palveluna ja laskuttavat tästä ylimääräisen hinnan normaalien lainakustannusten lisäksi. Valitse siis sellainen lainanantaja, joka maksaa lainan nopeasti ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Kun haet lainaa 2000 euroa tai vähemmän, niin joidenkin lainanmyöntäjien kohdalla voit hakea lainaa ilman liitteitä. Yleensä tarvitset lainahakemuksen tueksi palkkatodistuksen tai jonkin muun tulojasi todentavan dokumentin. Sinun on myös mahdollista käyttää joidenkin palveluiden kohdalla sähköistä tulonvarmennuspalvelua (esim. Instantor), jolloin annat kertaluontoisen luvan tarkistaa maksukykysi sinun tilitiedoistasi.

Lainaa 2000 euroa ilman kuluja

Voit lainata 2000 euroa ilman kuluja 30 päiväksi muutamalta lainanantajalta. Olemme listanneet erilliselle sivulle kaikki lainanantajat, joilta saat lainaa 30 päiväksi täysin ilman kuluja ja korkoja, jolloin saat käytännössä täysin ilmaisen lainan itsellesi. Katso kaikki kuluttomat ja korottomat lainat tästä.

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 18-vuotias.

Tulot

Suosituksena säännölliset vuositulot.

Maksuhistoria

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, sinulle ei voida myöntää luottoa.

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Lainan voi saada 100 € ja jopa 60 000 € väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kilpailutalainasi.fi?

Kilpailutalainasi.fi on täysin kuluton palvelu, jolla kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja luotonantajalla.

Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja katsoa maksutta, minkälaisen lainan juuri sinä saisit. Täytä hakemus - Lainojen kilpailutus kannattaa.

Kuinka paljon voin lainata?

Voit hakea luottoa 100 eurosta alkaen aina jopa 60 000 euron luottoon asti.

Pankit ja luotonantajat arvioivat hakemuksesi perusteella millainen tarjous sinulle voidaan antaa.

Mikä on lainani korko?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti ja siksi laina kannattaa kilpailuttaa usealla luotonantajalla.

Täyttämällä hakemuksen näet nopeasti, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa. Tämä ei sido sinua mihinkään ja näet todella selkeästi millaisilla ehdoilla saat lainan.

Nimelliskorko on 1.9.2019 rajattu maksimissaan 20 %. Vuoden 2020 loppuun asti lainojen nimelliskorko on väliaikaisesti maksimissaan 10% ja se voi nousta tammikuussa 2021, jos lainasopimuksessa on korkeampi korko.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Pankista riippuen saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai muutaman arkipäivän kuluessa.

Minulla on jo laina tai useita lainoja. Voinko hakea lisää?

Voit lähettää hakemuksen, vaikka sinulla olisi edellisiä lainoja.

Yhdistämällä luottokorttilainat tai muutaman pienlainan voit saada merkittäviä säästöjä kuukausittain. Maksat yhtä lainaa kuukaudessa useiden sijaan ja säästät kuukausittaisissa käsittely- ja lainakuluissasi.

Voiko lainaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin mahdollisuutesi saada positiivinen luottopäätös on parempi.

Yleensä yhteishakijana lainassa on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietojen täyttämistä varten.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lainan ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja tämä tarkoittaa, että täydy olla muita henkilöitä lainan takaajaksi, eikä muuta omaisuutta vakuudeksi.

Mikä on laina-aikani?

Voit valita laina-ajaksi esim. 1 vuoden, 3 vuotta, 10 vuotta tai 15 vuotta. Lainanantajat tarjoavat mahdollisuuksien mukaan laina-aikaa, jota olet toivonut.

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luotonantajat eivät voi antaa sinulle luottoa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Merkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen.